Vakardiena man tikai nesen beidzās, bet jau jāķeras pie šodienas pienākumiem. Nebūs melots, ja teikšu, ka šī tēma top sava veida autopilotā, bet nu, vismaz pamostos paspaidot podziņas un tiekot pie savas pirmās beztēmas. :D
Sveikas,
vakar biju One Republic koncertā, nu tik dievīgs koncerts. Tie basi un ka rādīja Rīgas klipiņu, tā vien gribējās viņus apskaut par tik feinu ideju :)
Toties šodien darbā tik daudz darba un vēl gaidu Ugunsdrošības pārbaudi.
Vislabākais, ir nevis zem krūts, bet padusē, kur ir jau esošās rieviņas.
Rēta praktiski nemanāma, ievietošana vieglāka, neko netraumē.
Griežot krūtsgalu, ir vissliktakais variants.
Marīī Slikonu neliek pirms dziedzera,liek zem tā vai zem muskuļa. Ap oreolu tiešām neieteiktu taisīt griezumu,jo ir pārāk daudz sūdzību par to,ka krūtsgali paliek nejūtīgi. Manuprāt, mūsu lietotājai stiprais_dzimums ir silikoni,bet varbūt esmu ko sajaukusi no diskusijām.
dievs dod, viņai nenākt un neatklāt to te..ganjau bez sāls apēstu.
pareizi, šis taču ir cosmo forums :D
Gan jau kādai ir.
Neredzu gan tajā neko sliktu, ja daba nav apveltījusi, ir izvēlēts labs ķirurgs, nav pārspīlēts izmērs, viss izskatās proporcionāli un pēc iespējas dabiskāk.
Pašai gan nav, bet apsveru domu, ka kādā brīdī varētu ievietot.
Pagaidām gan esmu tikusi ar šo domu tikai tiktāl, kā pabūts pie laba plastiskā ķirurga uz konsultāciju.
Nu nav visa dzīve kosmo jāatstāj sākot no attiecību kašķiem, beidzot ar pupu silikoniem un kaunuma lūpu operāciju. :D
man ir personīgi pazīstama sieviete,kam ir silikoni. Ir gan bērni, gan zīdīja ar krūti un viss kārtībā.
Mums šodien abiem brīvdiena,neticami. :D No rīta vīrs iepriecināja ar siltiem kruasāniem,jo zinot,ka man izveidojusies tradīcija,nesteidzīgajos brīvdienu rītos,baudīt šos gardumus un saldējumu. (l)
Nosmējos,ka esmu pateicīgs sievietes materiāls - man nevajag dimantus vai dārgas dāvanas, man pietiek ar kruasāniem un Ben&Jerry's saldējumu no mīļotā!