VAKARA BEZTĒMA

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Nu čau, kā pagāja tava diena?

Šovakar varetu parunāt kaut ko tādu interesantu, ar tēmu, nu piemēram :
Vai tu spēlē kādu mūzikas instrumentu vai zīmē?
Vai proti krāt naudu vai esi traks/traka uz tērēšanos?
Vai tu varētu iedomāties savu dzivi bez/ar saviem brāļiem/māsām? (Ja ir, tad bez, ja nav,tad ar)
Ko tu interesantu atceries no savās agrās bērnības (pieņemsim no 4 gadu vecuma) Pašas pirmās atmiņas.
Vai tu bērnībā biji klusais ,paklausīgais bērns vai palaidnis, hiperaktīvais utt ?
Ko tu parasti visbiežāk pirki skolas bufetē un uz kurām ķermeņa daļām līmēji tetovējumus no košļenēm?
:D

Kaut kā tā, var izvēlēties vienu tēmu, varat stāstīt par visu.
Jautru vakaru!
12.11.2014 18:57 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Esmu tik piekususi.
Par tiem jautaajumiem-
Es esmu pabeigusi muuzikas skolu, klavieru klasi. Kaa man riebaas klavieres...veel tgd riebjas.un gjitaaru maaku speelet.
Kaadreiz likaas,ka besij mans braalis, jo biezhi kasiijaamies, bet tagad kaa katrs pa savam dziivojam-nevaru iedomaaties dziivi bez vinja. Mees varam kopaa tuseet, kopaa braukt dajebkur...nekad neiedomaatos,ka kaadreiz skaiposim pa stundaam....ar vecumu saaku noveerteet to,kaa man dots un kaadi cilveeki atpakalj. Bet nu kaadreiz R mammu nevareeju sadziivot-tagad katru dienu tiekamies un ja nefiekamies, vakaraa notarkshkjam stundu pa telefonu, kaut dziivojam kripatas attaalumaa viena no otras...jaa...taa tai dziivee gadaas.
12.11.2014 20:06 |

Reitings 3157
Reģ: 19.04.2014
Rūū, nosmējos. Paldies Tev. Bet jauki, ka ģimene tā centās bērnu dēļ. :D
12.11.2014 20:20 |

10 gadi
Reitings 2508
Reģ: 11.03.2010
Mācos vēdera apasiņošanas , šausmīgi interesanti, bet tā šodien patīkams nogurums.
Liela uzslava Marīī par vakara beztēmu, atcerējos tik daudz jauku atmiņu :)
-klavieres
Bērnībā man piespieda iet mūzikas skola, jo tā bija no mammas puses paaudžu paudzēs neizlaižama tradīcija.Līdz ar to klavieres pabeidzu pēc vecās sistēmas.
-ģitāra
Vairāk pavilka tolaik draugi, radi. Pretēja māja dzīvoja slavenais Pavītols, pie kura gāju mācīties, beigās tīri labi sanāca.
Bet tagad esmu drizāk uz " Jūs " ar ģitāru, sirdī tuvākas klavieres uz pamatīgu " Tu "
Zīmēt principā nemāku, bet šad tad kaut ko skribelēju. Tīri atslēgt smadzenes, nez kapēc telpiski visu laiku zīmēju kaut ko.
Principā, esmu krājēja. Uzskatu, ka vērtīgāk ir apdomāt savus pirkumus, vai tiešam tas ir nepieciešam un tik ļoti vajadzīgs. Man lielāku baudu sagādā, kāds ilgi krātais sapnis, vai vīzija ,ko esmu vēlējusies realizēt, tapēc esmu dēļ tā plānveidīgi krājusi. Bet, piemīt arī tērēšanas mānija, parasti uznāk tad, ka esmu vēlējusies ar konkrētu sevi iepriecināt vai atalgot, tad neesmu skaitījusi naudu, bet pēc tam ,kādu ilgu laiku neskatījusies konta atlikumu :D
Vai tu varētu iedomāties savu dzivi bez/ar saviem brāļiem/māsām? (Ja ir, tad bez, ja nav,tad ar)
Esmu vienīgais bērns ģimenē, bet par cik Tēvs aprecējas otreiz ar citu burvīgu sievieti, viņas dēlu mūžam uzskatīšu par savu brāli. Principā brāli sev ieguvu 18 gadu vecumā :D.
Kad nebija, tad ļoti no vienas puses gribēju sev brāli/māsu ,jo vienai spēlēties bija nenormāli garlaicīgi un ar sevi burkšķēt monologā, bieži gāju spēlēties arā ar bērniem, lai nebūtu viena.
Tagad , bez brāļa nevarētu iedomāties savu dzīvi, jo viņš ir tik foršs :D, kautrīgs, labsirdīgs un ļoti gudrs. Man viņš ir diezgan dārgs, jo viņš pat ,kad bijām pazīstami tikai trīs mēnešus uzrakstija skolā dzejoli par mani un domrakstu aiz laimes. Es nekad neaizmirsīšu tos vārdus. Tik mīļi, tapēc bez tā frukta nevaru iedomāties savu dzīvi.
Ko tu interesantu atceries no savās agrās bērnības (pieņemsim no 4 gadu vecuma) Pašas pirmās atmiņas.
Spilgtākas atceros laikam nedarbus :D. Bet tā , atceros ,ka man bija tikai 4-5 gadi , tas vecuma posms, aktīvi šiverēju par daudzdzīvokļu māju sētu un tajā laikā bija aktuāla spēle –„Aлим бам бо ” , starp latviešu bērniem, nekad neaizmirsīšu , kaut mani bērni ko līdzīgu piedzīvotu . Es iemācījos tās primitīvās frāzes un sāku aptvert ko viņas nozīme tikai 9 gadu vecumā . Aktuālāka spēlē bērnībā, bez spīdzināšanām un glabiņām.
Nedarbi , iespiedušies atmiņa 4 gadu vecumā. Tētis bieži palika bez savām skūšanas putām. Bieži vien nofenderēju un aizgāju uz toleti ,ar toletspapīru veidoju putu pankūkas un spēlējos kafejnīcās :D. Dārgs prieks. Tad vēl pusi dušas želejas un putu balzāmus izlēju pret vannas istabas flīzēto sienu , kas bija blakus vannai kā siena. Kā ūdentīrīšanas mazā dispičere.
Bērnudārzā , visi mani toreizējie vienaudži ēda vienu un to pašu zobupastu. Ja ,kādam grupiņā viņa parādījās, visi uzmetās Tev par draugiem.”Nu , iedod taču man arī, es Tev esmu arī daudz ko dēeeevis :D ” Nevaru vairs atrast ,kāds viņai bija izskats, bet atceros, ka tā bija vēlāk jau globāla problēma, nebijām vienīgais bērnudārzs, kurš viņu ēda :D :D. Vecāki vēlāk atkoda, ka divu dienu laikā beidzās zobupasta, kas par problēmu un pēc iespējas skābāku pirka . Tā mums bija rituāls, zobupastu ēšana.
Tas tā īsumā.
Vai tu bērnībā biji klusais ,paklausīgais bērns vai palaidnis, hiperaktīvais utt ?
Varēju būt klusa, zīmēt savā nodabā un spēlēties, tajā paša laikā biju riktīga palaidne. Tas laikam ,tapēc ,ka tāda impulsīva rakstura iezīme. Hiperaktīva arī biju, atceros ,ka bieži naktī skatījos multenes, jo nevarēja mani tik ātri nokausēt. Kaut pa dienu biju izskraidījusies par lauku un vēl 20 reizes aizgājusi uz veikalu.
Ko tu parasti visbiežāk pirki skolas bufetē un uz kurām ķermeņa daļām līmēji tetovējumus no košļenēm?
Mm, parasti ,es pat nezinu. Saldējumu turziņās ar lāptiņveida karoti, tie man bija aktuāli.
Tas prieks man izpalika :D :D , man viņi kaut kā nesimpatizēja, vienmēr bija uzraksti (ne pa tēmu) un nesmuki zīmējumi, tāpēc ,ja pirku kožļenes atdevu, kurš viņus gribēja.

Vai , cik gari :D
12.11.2014 20:21 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Šodiena pagāja pārāk ātri.
Visu dienu darbojos, tagad gan muskuļi sāp, gan prāts noguris. Ne vairs pamācīties duka, ne fiziski ko darīt, un galu galā esmu diezgan nikna uz vienu sievišķi, kas bojā manis paveikto darbu. Tā vien dēļ šodien viss notika daudz savādāk, nekā gribēju, rezultāti gan joprojām priecējoši, uztveršu to visu kā tikai jaunu pārbaudījumu manai intuīcijai un spējām, un ''sadarbības partnerei''. Kopumā esmu sliktā garstāvoklī, jūtos par vēl citu lietu nenormāli vainīga, mani māc sliktas domas, jūtos slikti un vispār neko vairs negribu.
Protams, vienlaicīgi cenšos sapurināties. :D

Bet esmu pozitīvi noskaņota šobrīd, jo klausos dziesmas, kas man patīk, un skatos visādas pozitīvās lietas, lai nebūtu tik drūma. :D

12.11.2014 20:30 |

Reitings 296
Reģ: 29.01.2009
Nespēlēju, bet māku. Tieši nesen domāju atkal pieķerties zīmēšanai, konkrētāk vienam darbam. Esmu mācījusies, guvusi arī izglītību šajā jomā, bet neteiktu, ka māku un ka patīk.

Galīgi neprotu krāt. Bet protu netērēt, ja vajag :)

Nav. Nu atkarīgs ar cik. Ar vienu varētu, vairāk laikam ne.

Nav pašas pirmās atmiņas, bet varētu būt tie 4 gadi. Sastaipīju mazus kaķēnus un viņi piepļūtīja gultu. Tikko tīri mazgātu gultasveļu, ko tajos laikos laukos mazgāja ar rokām. Atceros, ka mamma bija dusmīga :D

It kā nebiju ļoti paklausīga, bet visas (nu, lielākā daļa) manas palaidnības tika nobeigtas jau saknē, tā ka sanāca būt vairāk mierā.

Pamatskolā man bufete bija ekstra, tad parasti pirku groziņu. Vēlāk topā bija fantastika, smilšu kūka, sūkājamie kolas lācīši, shock konfektes, fregata, bingo. Tetovējumu- loģiski, ka uz pleciņa :D
12.11.2014 20:38 |

Reitings 899
Reģ: 10.09.2014
Vakars, labs... drīz ķeršos klāt grāmatai.

Bet iemetu acis delfos... un ļoti sapriecājos redzēt Skaistākās Pasaules sieviešu bildes un tad šī bilde, kura man pilnīgi satrieca. Neskatoties uz to visu, laikam jau tomēr visa tā puse, latīņamerikānietes vienmēr uzvar. Ir jau arī kam uzvarēt! :)
http://www.delfi.lv/izklaide/dzivesstils/stils/izveleta-si-gada-skaistaka-sieviete-pasaule.d?id=45213386#!dgs=dgslv-42622:4605500
Ja kāds domā par kuru bildi es saraucu pieri - Nr.2
12.11.2014 20:52 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Vit@, nu viņa noteikti nav miss skaistākās paduses pasaulē :D :D :D
12.11.2014 20:55 |

Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
Čau!

Biju sporta zālē un nesen pārnācu mājās.šodien man uzdāvināja 5kg končas un tagad nezinu kas tad īsti pelnījis lai tās uzdāvinu :D tā pati izēstos, bet galīgi negribas...

Vai tu spēlē kādu mūzikas instrumentu vai zīmē? agrāk ģitāru patrinkšķināju...
Vai proti krāt naudu vai esi traks/traka uz tērēšanos? protu taupīt un traki tērēties...
Vai tu varētu iedomāties savu dzivi bez/ar saviem brāļiem/māsām? (Ja ir, tad bez, ja nav,tad ar) nevaru...
Ko tu interesantu atceries no savās agrās bērnības (pieņemsim no 4 gadu vecuma) Pašas pirmās atmiņas. kā medmāsiņa man pakaļā šprici ielaida un es izbļāvu visu poliklīniku, bet tā ļoti daudz palaidnību atceros...
Vai tu bērnībā biji klusais ,paklausīgais bērns vai palaidnis, hiperaktīvais utt ? viennozīmīgi palaidnis, visus uz palaidnībām mudināju :D
Ko tu parasti visbiežāk pirki skolas bufetē un uz kurām ķermeņa daļām līmēji tetovējumus no košļenēm? čipsi un vēl visādi našķi un tetovēju uz pleciem...
12.11.2014 20:59 |

Reitings 899
Reģ: 10.09.2014
Marii, tas gan fakts. Bet nu arī teikšu kā arī.. tie žurnālisti taču arī vareni čūskulēni tādu bildi ielikt ziņās! Turklāt tām sievietēm tie matiņi ir tumšāki, ādas pigments nu tā kaut kā.. :)
12.11.2014 20:59 |

Reitings 788
Reģ: 11.02.2012
Diena tada.. ir bijusas produktivakas, bet ko nu par to - nolemu atsakt treninus, cerams, ka sodien nebus pirma un pedeja reize. :D
Atbildes uz Mari jautajumiem:
1) ne un diezgan ne. ja ar zimesanu skaita abstrakto makslu uz lapinas sapulces laika, tad zimeju. :D
2) ja vajag, varu sakrat, bet teret ari loti patik. pasreiz kraju lielam sapnim, redzes, ka izdosies.
3) noteikti nevaretu un negribetu.
4) viena no spilgtakajam atminam - ka es dabuju rajienu par to, ka izdomaju "pamizot" aabeli, jo taa miza taa forshi mizojaas ar mazo naziti. vel atceros Ziemassvetkus, kad mamma ar aizvertam durvim sainoja davanas, bet es nez kapec jutos ta ka.. apcakareta un aizvainota, ka man nelauj piedalities.
5)es biju spitiga un kaskiga. visu vajadzeja pa manam pratam, man pat ir bilde, kur es dusmas situ kaju pie zemes. citadi biju jauks berns. :D
6) mm, dzerienus un bananus. un tetovejumus limeju uz pleca vai apaksdelma.
12.11.2014 21:00 |

Reitings 1903
Reģ: 25.04.2010
Nevienu instrumentu spēlēt nemāku, maza mācījos spēlēt klavieres, bet kaut kā apnika. Bet sapnis ir saksofons :)
Protu krāt, ja ir noteikts mērķis. Ja mērķa nav, nauda viegli aiziet.
Man nav ne brāļu, ne māsu, bet vienmēr esmu vēlējusies vecāku brāli..
Ko tu interesantu atceries no savās agrās bērnības (pieņemsim no 4 gadu vecuma). Pašas pirmās atmiņas.
Bieži daudz ko atceros, bet pašlaik nekas stāstīšanas vērts prātā nenāk :)
Ārpus mājas lielākoties biju klusa un kautrīga, vecākus klausīju, tādā ziņā ar mani problēmas nebija. Bet mājās parādījās īstais raksturs, kad ciemiņi nebija :D Atceros, ka visiem kritu uz nerviem, jo nenormāli daudz runāju, man bieži aizrādīja, lai nedaudz paklusēju :D Tagad tieši esmu klusētāja, vairāk klausos nekā runāju.
Saldumus pirku :D Uz pleca, kā jau visi :D

Traka diena šodien bija, vienā vienīgā skriešanā. Tik laba sajūta atgriezties mājās :) Vienīgi atkal studijām visādi darbi jātaisa, nevaru sagaidīt brīvlaiku.
12.11.2014 21:02 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Vai tu spēlē kādu mūzikas instrumentu vai zīmē? -Neesmu muzikāla it nemaz, toties zīmēt es protu, cik nu var zīmēt cilvēks, kas nekad nav gājis mākslas skolā.
Vai proti krāt naudu vai esi traks/traka uz tērēšanos? -Krāju un pie manis parasti nāk aizņemties.
Vai tu varētu iedomāties savu dzivi bez/ar saviem brāļiem/māsām? -Šis ir dīvains jautājums, es negribu uz to atbildēt nekorekti.
Ko tu interesantu atceries no savās agrās bērnības? -Samērā daudz. Es pat nezinu, ko rakstīt. Vienas no manām pirmajām atmiņām ir par vecvecāku lauku māju un trušiem būros. Bet tas laikam nav interesanti. :D Atceros, ka tētis mani nesa opā uz pleciem, viņam samisējās un nolikās garšļaukus. Es sasitu lūpu un nākamajā dienā man bija dzimšanas diena, mamma bija šausmās.
Vai tu bērnībā biji klusais ,paklausīgais bērns vai palaidnis, hiperaktīvais utt? -Es biju visu vecāku sapnis - mierīgs bērns, kuru nevajadzēja nodarbināt, jo pats sev atrada izklaides. :D
Ko tu parasti visbiežāk pirki skolas bufetē un uz kurām ķermeņa daļām līmēji tetovējumus no košļenēm? -Limonādi. Tetovējumi parasti bija uz rokas.
12.11.2014 21:06 |

Reitings 160
Reģ: 21.10.2014
Spēlēju uz nerviem, bet vispār zīmēju- citreiz vairāk, citreiz mazāk. Pašlaik gatavojos skicēt jaunajam dzīvoklim dažas bildes.
Drīzāk taupu nekā tērēju, bet sanāk visādi.
Bez māsas dzīvi iedomāties negribu, bez brāļa- gribu. Un tā nu ir sanācis, ka kontakta man ar viņu praktiski nav.
Neatceros cik man bija gadu, bet bērndārzā gāju- grāvī netīšām piesmēlu savus smukos gumpīšus, dabuju iet atpakaļ mājās un vilkt kurpes. Tas tāds lielais bērnības pievīliens, joprojām kaut kur sēž iekšā tā sāpe- gribējās iet gumijniekos. Vēl no benčika laikiem atceros, kā audzinātājas palaida vienu pašu mājās- ūdens nebija. Kādu gabaliņu pavadīja, pārjautāja vai es tiešām zinu ceļu un palaida iet vienu pašu.
Bērnībā biju visai rāma un godīga, bet pusaudžu gados viss mainījās. Tagad esmu dauzoņa.
Skolas kafene bieži tika pirkti kokosrieksti šokolādē. Bērnībā ar tetovejumiem nesaskāros, kompensēju tagad. Af ķermeņa apgleznošanu.
12.11.2014 21:18 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Šī diena bija briesmīga, esmu saķērusi vīrusiu, nenormāli sāp galva un spēka arī nav .. visu dienu nogulēju, nezinu kā naktī aizmigšu, vēl jāmācās, pilnīgs trakums :(

Atbildēšu arī uz dažiem no jautājumiem:
Vai tu spēlē kādu mūzikas instrumentu vai zīmē? Jā, esmu pabeigusi mūzikas skolu, māku spēlēt klavieres, pēdējā laikā dikti reti tikai sanāk. Mākslas skolā arī mācījos, bet nevarēju savienot ar mūzikas skolu, dejošanu un kori, tādēļ ātri vien izstājos. Vispār maziņa tiiik daudz ko darīju, žēl, ka tagad nekam vairāk par studijas + darbs laika neatliek, ļoti vēlētos iet dejot :)

Protu krāt tikai tad, ja ir kāds mērķis. Tagad ir, tādēļ tērēju tikai trešo daļu ienākumu un esmu sākusi vairāk izvērtēt, ko man vajag un bez kā varu iztikt.

Vai tu varētu iedomāties savu dzivi bez saviem brāļiem?
Man ir tikai brāļi, un, ak, meitenes, ja jūs zinātu, cik ļoti bērnībā es vēlējos māsu! Tagad attiecības ir neitrālas, tiekamies ļoti reti un kontaktējamies maz, dzīvē visādi gājis - esam plēsušiem līdz asinīm un pēc tam bijuši labākie draugi! Tomēr bez brāļa bērnība noteikti nebūtu bijusi uz pusi tik krāsaina un piedzīvojumu pilna. Otrs brālis ir krietni mazāks, satiekam labi, kaut tiekamies vien tad, kad braucu ciemos pie vecākiem vai viņi pie manis! :)

Ko tu interesantu atceries no savās agrās bērnības (pieņemsim no 4 gadu vecuma) Pašas pirmās atmiņas. Atmiņu man ir ļoti daudz un tās visas ir ļoti siltas un mīļas. Tās gaišākās noteikti saistās ar vecvecākiem, siltu un bezrūpīgu dzīvi (l)
12.11.2014 21:30 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012

Spēlēju klavieres. Nu jau kādus 2 gadus neesmu spēlējusi, ai kā pietrūkst... :(

Bērnības atmiņa par kuru es vienmēr iesmeju ar mammu - kad man bija kādi 4 gadi mamma nopirka nu superīgas kurpes man. Tādas ar spīguliešiem, mazu papēdīti, nu īstas dāmu kurpes. Man tad patika kaimiņpuika un tad mana sirds salūza, jo viņš manas jaunās kurpes neievēroja :D Atnācu mājās un sirsnīgi raudāju mammai klēpī, kāds viņš slikts, ka manas jaunās kurpes neredz un neizsaka komplimentus. Ak, bērnība :D

Esmu vienīgais bērns ģimenē un vienmēr esmu sapņojusi par brāli/māsu. Vairs jau nē, jo drīz jau pašai bērni būs, bet agrāk gan, ar skaudību klausījos klasesbiedru stāstus par kautiņiem, strīdiem, vēlāk par kopīgām ballītēm un foršiem piedzīvojumiem. Man jau liekas, ka brālis/māsa ir baigā vērtība, ja, protams, ir labas attiecības un nav pārāk liela gadu starpība. Draugi mēdz gadu laikā atsijāties, bet brālis/māsa, tie paliek uz mūžu :)
12.11.2014 21:30 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Maaku speeleet klavieres (vismaz kaadreiz maaceeju). Dazkaart garlaiciigaakajaas lekcijaas apziimeeju pierakstu burtiicas stuurus ar kinkjeezinjiem.
Nauda pie maniim vienmeer ir tureejusies. Taas lietas kas man patiik, parasti ir bez maksas vai maksaa maz.
Man bija speelju gumijas putninjsh. Pajautaaju omei vai visi putni prot lidot. Shameejaa teica, ka atskaitot pingiinus, visi putni lido. Izmetu gumijas putninju pa logu, gribeeju redzeet kaa tas lido. Tai vietaa uzkrita onkulim X uz galvas, un onkulis saaka lamaaties. Es biju ljoti dusmiiga uz omi, jo domaaju ka vinja man sameloja.
Pashaa beerniibaa biju ljoti mieriiga, peecaak uz skolas laiku aktivizeejos - gribeejaas visur uzkaapt, ieliist, izpeetiit.
Ljoti pie sirds gaaja Aadazju chipsi. Tetoveejumus virsuu nelipinaaju, tai vietaa ziimeeju pati savus ar flomasteru, jo lipinaamie man likaas garlaciigi.
12.11.2014 21:34 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Diena bija tīri tā neko, līdz uzzināju auto remonta paredzamās izmaksas :D Un runa ir tikai par vizuālu defektu....

Par pārējo - spēlēju tikai uz nerviem, zīmēju, kad uznāk melanholija. Esmu traka tērētāja, kas nevar savu dzīvi iedomāties ar brāļiem vai māsām. Skolas bufetes favorīti bija cheetos, kas tolaik maksāja 17 santīmus.
12.11.2014 21:34 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Mistalee, jau bērnībā baigā dāmiņa :D (l)
12.11.2014 21:35 |

Reitings 285
Reģ: 10.01.2013
Es domāju .. iet uz Pienu vai nē, jo rīt tomēr darbs!
āāi. ir ieteikumi? ;D
12.11.2014 21:39 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Par pārējo - spēlēju tikai uz nerviem

Sasmeejos par shito.
Starp citu, kaapeec veel jo projaam trolljveidiigais psihopaats nav nobanots ar visiem saviem kontiem? Arvien mazaak gribaas cosmo iegriesties, it iipashi, ja seezju starp lekcijaam, atveru kaut kaadu diskusiju, a tur geju gifi priekshaa un tai briidii profesors skataas paar plecu....
12.11.2014 21:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits