Uz un no randiņa ar sab.transportu...

Reitings 547
Reģ: 04.03.2009
Kāda būtu jūsu attieksme, ja uz randiņu un no randiņa jādodas ar sabiedrisko transportu. Tāpēc ka puisim nav auto :( Man pašai arī nav auto un ikdienā uz darbu arī braukāju ar sabiedrisko un tas liekas kaut kā normāli. Bet došanās uz randiņu man saistās ar kaut ko tādu... īpašu, ar svētkiem. Kad gribas uzvilkt istabas kurpes, kleitiņu, nevis zābakus vai vilkt džemperus. Un auto kaut kā pilnīgi dabīgi tajā visā izskatās. Vismaz tā es esmu pieradusi līdz šim, ka atbrauc pakaļ, pēc tam aizved mājās. A tagad kaut kā tā... zūd tā svētku sajūta.
12.11.2014 15:01 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Man tas liekas pilnīgi normāli! Nu vēl jau ir iespēja taksis

+++

Un vispār esmu gar zemi mazliet...saprotams jau, ka gribās komfortu un tā pa smuko, bet nu bāc, ne jau visiem ir auto un ne visi to uzskata par normu ;)
Manos laikos tā nebija :D
12.11.2014 15:34 |

Reitings 1069
Reģ: 13.11.2012
miranda, es laikam tevi saprotu. Protams, viss ir atkarīgs no tā kāda "līmeņa" vīriešus tu redzi sev blakus (vecums, nodarbošanas un t.t.). Teiksim ja vecums un intereses nosaka to, ka vairāk kontaktējies ar studentiem, kuri, loģiski, nevar atļauties sev daudz bez vecāku palīdzības, tad arī pieņem to, ka tev nesniedz tik daudz. Man pēdējā laikā bija randiņi ar tādiem cilvēkiem, kuriem mašīnas bija, tagad draugam arī ar to viss kārtībā, tādēļ, man visdrīzāk vienkārši būtu grūti, ja būtu tā, kā tu saki. Problēma pat nav tur, ir vai nav mašīna, bet gan tur, ka vīrietim (it īpaši sākumos) ir jārūpējas par to, kā kur tu tiksi, kā jutīsies. Es domāju, ka uz pirmo randiņu, vīrietis varētu paņemt taxi, vai, vismaz, satikt pie mājas un braukt tālāk kopā. :) Pirms sākām dzīvot kopā, draugs dzīvoja 30 km attālumā no manis un katru reizi brauca man pakaļ un veda atpakaļ. Vienreiz pajokoja par autobusu, es teicu, ka netaisos to darīt, ne jau tikai man gribās satikties, viņš arī uzskata, ka tas ir normāli.

Pārāk lielas princeses mūsdienu meitenes ir kļuvušas.

Katra jau pati izvēlas kā justies un uzvesties, man patīk, ka manam draugam tiešam ir attieksme, it kā būtu princese. :) Tas nevienā brīdī nav pārmetums, vienkārši, man šķiet, ja meitene grib tādu attieksmi, tad viņa ir tiesīga izvēlēties sev tādu cilvēku, kuram tas būs pieņemami un neapgrūtinās. :)
12.11.2014 15:34 |

10 gadi
Reitings 5181
Reģ: 29.01.2009
Tieši tā, nav janevozē un var konjaku kadu iedezert. Tev ari skatos patiesām patīk komfortabli justies.

Nu es uzskatu, ka nevis auto nosaka svētku sajūtu, bet gan persona ar ko kopā tiek pavadīts laiks. Es labāk jūtos pievilcīgi, bet ērtā un siltā apģērbā, nekā nosalusi ar kurpītēm kājās, jo redz mašīnā tā labāk izskatās :D
12.11.2014 15:35 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Ja ir tas vīrietis, tad es gribu ko tādu, ko es tā ikdienā nevaru. Vai nu nevaru atļauties vai neprotu darīt, vai kā citādi tas man nav pieejams.

Tad atšuj džeku un nemaz neej uz tādu randiņu!
Tu gribēji, lai pats piedāvā ar taksi atbraukt? vai arī, lai mašīnu noīrē katram randiņam?

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Priekš tā man nav nav vajadzīgs vīrietis. Ja ir tas vīrietis, tad es gribu ko tādu, ko es tā ikdienā nevaru. Vai nu nevaru atļauties vai neprotu darīt, vai kā citādi tas man nav pieejams.
Tev tikai tapec gribas uz randinu? Es domaju ka fīlinga del, vai tapec ka griabs pabū tierši tam vīrietim blakus, ka galva iet riņķi un taureņi vēderā? A te tikai materiala puse, un pašas nepiepildāmājm ambīcijas? Ej tad ar vecu veci uz randinu vai ar sievieti bagatu lezbieti.

Reitings 547
Labi, labi, jāgādā pašai ātrāk auto, lai varu braukāt ikdienā un vairs nav ar sabiedrisko jābrauc.
Pēc šīs diskusijas par to pārliecinājos :) Paldies, man pašai atklāsme un apņemšanās uz nākamo gadu

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Man nekad nav bijis problēmu uzvilkt kleitu un smuki, atbilstoši gadalaikam sapucēties uz tikšanos, pat ja jābrauc ar trolejbusu. Protams, no malas izkāpšana no trolejbusa neizskatījās tik kruta, kā izkāpšana no jaunākā modeļa mašīnas, bet mani tādas lietas neuztrauc.
Tāpat kā man nevajag dārgus restorānus un nezin ko vēl, lai vīrietis liktu man justies kā lieliski un ne kā parastā dienā. Mums ar draugu pirmssākumos bija vispār vienkārši ''randiņi'', bet visos es jutos kā svētkos. Mums bija pikniks, nevis pasēdēšana Bibliotēkā nr. 1 un es vienalga jutos kā svētkos, īpašāk kā ikdienā.
Bet nu... viss jau atkarīgs no cilvēka. Man svētku sajūtu rada citas lietas...

Pirms tikšanās nezināji, ka čalim nav mašīnas? Ja zināji, ka nav un zināji, cik tev ir ļoti svarīgi braukt ar auto un lai viss būtu ekskluzīvi(vismaz tā izklausās), bet tomēr piekriti tikties, tad nav īsti vairs par ko pūsties. Nav jau tā, ka viņš apgalvoja, ka viņam ir limuzīns, bet patiesībā piekāsa un izrādījās, ka viņam nav nekādas mašīnas.

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Tas ir saprotami, ka katra sieviete reizi pa reizei grib justies kā princese, bet to var panākt arī bez mašīnas...

Bet, ja tieši auto esamība ir tas svarīgākais, tad, protams, jāmeklē jauns pielūdzējs :D
12.11.2014 15:36 |

Reitings 1069
Reģ: 13.11.2012
Daļēji piekrītu autorei, gribas jau ko smalkāku un īpašāku (nepārspīlējot, protams). Ja man savos 18 gados varbūt bija vienalga, tad tagad 27 patīk tomēr tas, ko var saukt par komfortu. Bet te atkal tas, ka nav jau tā, ka nevarētu aizbraukt un atbraukt ar to sabiedrisko, ja jau cilvēks patīk.

randinos auto visbiezak tikai trauce, un tas ir komforta trūkums Labak tiesam tad taksi

piekrītu.
12.11.2014 15:36 |

10 gadi
Reitings 10290
A ko darīt, ja vecim randiņā gribas vīnu iedzert?

ja es būtu džeks, es laikam slēptu sākumā, ka man ir mašīna, dzīvoklis utt., lai atšķirotu šitās mantrauses.
12.11.2014 15:37 |

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
Kāpēc pirmajā randiņā, Jūs uzskatat, ka vīrietim ir jāved uz šikiem restorāniem?

++

Man arī pirmie randiņi patīk tādi "vienkāršie" - pastaiga, pikniks brīvā dabā (ja laikapstākļi atļauj), karsta tēja, filma utt. Noteikti pirmajā randiņā negribētu iet uz restorānu, nejustos brīva, domātu, ka tik nenotizloties utt. :D
12.11.2014 15:37 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Ja neapmierina tāds vīrietis, tad jāmeklē cits.
mans lieliskais randiņš nav saistīts ar dārgu restorānu un kleitu. :)
12.11.2014 15:38 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Nekad neesmu braukusi ne ar kaadaam masiinaam maajaas,patika peec randina iet lielus gabalus ar kaajaam kopaa ar draugu!"Vecos laikos" puisi meitenes vienmeer pavadija ,un tad gaaja ,brauca maajaas.
12.11.2014 15:38 |

Reitings 15092
+ piparenei

Hmm.. man tomēr laikam labāk patiktu iedzert kopīgi vīnu nevis braukt ar mašīnu.
12.11.2014 15:39 |

Reitings 27552
Labi, labi, jāgādā pašai ātrāk auto, lai varu braukāt ikdienā un vairs nav ar sabiedrisko jābrauc.
un uz nadinu Rigas centra ar brauksi? nemitīgi štukosi kur auto atstāt, ka nevar pat vīna glazi iedzert un etc. Tiešām doma ka tas būs ērti? Tie kas pieraduši pie aurto zin ka tas tikai8 traucetu. Jo uz majam ja nu dikti slikums var ar taksi braukt. Nē ja auto nav nekad biji9s, tad jāā liekqas afigennai komforts ari randiņā :D
12.11.2014 15:39 |

Reitings 547
black dress, paldies, ka saproti.
Pārsvarā esmu tikusies ar uzņēmēja tipa vīriešiem, kas ir nodrošināti, ir auto. Pati arī esmu no šīs vides. Savukārt puisis ir vienkāršā darba darītājs. Varbūt, ka tur tā sajūta...
12.11.2014 15:40 |

10 gadi
Reitings 5181

Kad Tev būs savs auto, tad varbūt arī sapratīsi, cik neērti Rīgas centrā ir novietot auto un doties uz tikšanos.

Reitings 1457
Reģ: 18.03.2009
ja es būtu džeks, es laikam slēptu sākumā, ka man ir mašīna, dzīvoklis utt., lai atšķirotu šitās mantrauses.

- pazīstu puišus, kas tā dara! un labi vien ir! :)

Reitings 27552
"Vecos laikos" puisi meitenes vienmeer pavadija ,un tad gaaja ,brauca maajaas.
vai tad tagad ir citadak?
12.11.2014 15:41 |

10 gadi
Reitings 10290
Pārsvarā esmu tikusies ar uzņēmēja tipa vīriešiem, kas ir nodrošināti, ir auto. Pati arī esmu no šīs vides. Savukārt puisis ir vienkāršā darba darītājs. Varbūt, ka tur tā sajūta...

nu, tas viss jau ir lemts feilam. Tad kāpēc vēl neesi precējusies ar kādu no TĀM aprindām??
12.11.2014 15:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits