Šobrīd esmu jaunas somiņas meklējumos, bet tas man vienmēr sagādājis problēmas - atrast tādu, kas man tiešām patiktu. Esmu izstaigājusi tik daudz veikalus, bet neko, kas būtu manā gaumē neesmu atradusi. Tāpēc iedvesmai meitenes padalieties, lūdzu, ar savām somām! Lieciet bildes un uzrakstiet, kur jūs tās pirkāt.
Pērku iepriekš noskatītas somas, kad sākas atlaides, jo to pašu MK, Guess vai DKNY pa pilnu cenu atļauties nevaru un negribu. Pēdējā, ko nēsāju- Michael Kors Hamilton modelis
Starp citu, Dominā jau laiciņu atpakaļ atvēries foršs somu veikaliņš, neatceros kā saucās. Tur gan no dārga gala ir tādas kā Cromia, un arī krietni lētākas- smukas un diezgan kvalitatīvas
Gaidu komentārus par krāniņu mērīšanu
Baigiai besis meklēt. Šogad, laikam, neesmu pirkusi somas un visi modeļi ir no pagājuša/aizpagājuša gada. Normālas bildes pagrūti atrast. Bet nekas diži oriģināls, visi zīmoli šeit jau nosaukti.
Hmm.. tikko apdomāju un sapratu, ka pāris pēdējās somas ir no Andeles un no Aliexpress.
Kaut ko jaunu skatīšos pavasarī. Ja veikalos nekas neuzrunās, čekošu to pašu ebay.
Es arī esmu somu meklējusi,biju Spicē pagaišo nedēļ kādas trīs reizes.Meklēšu kaut ko internetā.
Šobrīd man ir soma no asos,ir ok,bet gribas kaut ko jaunu,klasisku un elegantu.