LABAIS VS SLIKTAIS

Reitings 2001
Reģ: 11.02.2011
Sveikas!
Rakstu sheit taapeec jo ir probleema.
Es vienmeer pret cilveekiem censhos iztureeties ar cienju,labsirdiibu un visu paareejo labo,bet vienmeer saskaros ar taadiem kas to nenoveertee un taa vietaa lai pateiktu paldies iesplauj sirdii.
Tas arii ir bijis attieciibaas ar viirieshiem. Es ljauju izspausties puisim,kaa vinjhs grib neko neaizliedzu un neizveershu savus noteikumus,bet kaut kas taapat nav labi.
Censhos cilveekiem paliidzeet,kaa varu bet taa vietaa pat :"Paldies!" nepasaka.
Vai tieshaam visiem shajos laikos ir jaabuut bargiem un ar "masku"?
Vai tieshaam dzhekiem patiik bargaas daamas,kas aizliedz un uzstaada savus noteikumus?!
Esmu nesaprashanaa..
10.11.2014 21:57 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Ja tu dari labu, lai gūtu par to atzinību - nedari labāk. Tas ir wannabe gājiens.
11.11.2014 10:08 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Slikti ja esi riebīga, rupja, pacel balsu, nelīdzsvarota - vot tas ir bēdīgi

bet tomēr
Cilvēkam ir jābūt tādam kāds viņš IR, nevis jācenšas no sevis izveidot to kas viņš NAV

?

Es gan gribētu piekrist, ka tiem, kas IR labi cilvēki, reizēm ir grūtāk - tas ir cilvēka dabā, izmantot tos, kas ļaujas, uzsēsties uz kakla tiem, kas nemet nost. Nevajag tāpēc sevi mainīt un tēlot maitu, vajag vienkārši stiprāk piedomāt un laikus sajust to momentu, kad tavu labestību sāk uztvert ka pašsaprotamu un pat sāk izmantot. Tanī brīdī jāaudzina raksturs un jāspiez sevi teikt NĒ.
11.11.2014 10:08 |

Reitings 5516
Vispār, cilvēki pēc būtības nedalās labos un ļaunos, katrā ir kaut kas no abiem.
Tas, atbildot uz šo:
Bet kaa lai atkozh tos nelabveeljus? Es tachu neieshu cilveekam prasiit tu esi labs vai slikts?
11.11.2014 10:10 |

Reitings 5516
es nespeeju tikt galaa ar to ka esmu paaraak laba un aatri piekjeros.. es taada vienkaarshi esmu..

Un pēc šī teksta vispār ir grūti kaut ko piebilst, jo ar infantiliem cilvēkiem runāt neprotu - sanāk aizvainot visus "pārāk labos".
11.11.2014 10:12 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Varbūt agrāk ar domāju, ka pareizāk ir būt sliktākai, vienaldzīgākai, raupjākai - bet tagad tā vairs nedomāju itin nemaz.

NU nav jabuut sliktaakai vai rupjaakai, bet par katru autores darbu, ko vinja izdara vinja gaida sertifikata izskataa atziniimu??? Varbut shis puisis vinju pateicibaa aizveda uz kino, bet vinja jau kalj nakotnes planus?

Tad tagad visas pieceljamies un ejam pateikties musu priekshniekiem, ka vini mus ir pienjemusi darbaa.

Man mazliet izskatas ne pec labestibas, bet peec autores egoisma.
11.11.2014 10:13 |

Reitings 2037
Reģ: 08.09.2014
Ir cilvēki kas nespēj novērtēt labdarību, viņiem šķiet ka tam tā ir jānotiek pašam no sevis, ka savādāk nemaz nevar būt. Neievērojot cik otrs iegulda pūles un centību.
Tagad egoistiskums ir populārs, daudziem svarīgas ir tikai savas "īpašās" vajadzības un kaprīzes. Ir cilvēki kas sāk novērtēt to cik otrs dara viņa labā. Ir cilvēki kas tikai pēc attiecību izjukšanas sāk to saprast. Ir cilvēki kas nekad to nesaprot.

Es piekrītu.
Esmu novērojusi, ka kļūdas bāž acīs, bet tas labais, ātri tiek aizmirsts.
11.11.2014 10:15 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Es nelasīju tālāk, tikai saku, ka neuzskatu, ka vajag sevi mainīt TĀPĒC ka kādam tā patiktu labāk, vai kāds novērtē to vairāk.

Es savam draugam ik pa laikam saku, ka esmu pateicīga, ka viņš man ir, un pateicos arī par visu citu, kas ir labs, to es sev bieži atgādinu, jo esot nepateicīgi dzīve izspēlē nelāgas lietas.
11.11.2014 10:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits