Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Novembris 2014 TAROSKOPS

Reitings 2
Reģ: 10.11.2014
Šoreiz tā ļoti,ļoti īsi,bet nākamo reizi mēģināšu ieslīkt dziļāk detaļās.Protams ja kādam tas interesēs.Ceru kādam šeit sazīmēsies kāda vērtība no tā visa :)

Auns -Ja sāp tad tam ir jāizsāp lidz galam.Iemācies pieņemt situāciju aiz sevis atstājot pagātni un atverot jaunas iespējas.Neaizmirsti kādam atvainoties un mācies no tā,kas notiek.

Vērsis -Iespējams satiksi sen neredzētus draugus,ģimeni.Paspīdēs iespēja nokļūt lielākās viesībās(kāzās).Dziedi un dejo.Neaizmirsti tikties biežāk ar cilvēkiem,kas dara tevi laimīgu.

Dvīņi -Beidzot tavi darbi ir guvuši atzinību.Citi ir gatavi piedāvāt atbalstu tev tur,kur tu agrāk cīnijies vienatnē ar savām idejām un nākotnes plāniem.

Vēzis - Tavā dzīvē taisās ienākt produktīvs periods.Tavas idejas ir gatavas pārvērsties par kaut ko taustāmu,lai kas tas arī būtu.Tu tikai izmanto šo laiku lietderīgu un tici.

Lauva - Ir lietas par ko tu satraucies,bet mēģini pie tā nevainot citus cilvēkus vai situācijas.Pievērs uzmanību elpošanai,tas palīdz sajust iekšēju mieru.

Jaunava - Esi pietiekami vīlies,lai pat apsvēru domu iet prom no visa,ko esi izveidojis lidz šim.Varētu būt vilšanās mīlestībā vai neapmierinātiba ar materiāliem panākumiem.

Svari - Tā šķiet,ka esi valkājis rozā brilles,vai izgājis medusmēneša periodam,tikai no tā iznākot saproti,ka viss ir pavisam atšķirīgi kā sākotnēji domāji.Nav tik skaisti kā bija.

Skorpions - Izskatās,ka pēdējā laikā pārāk daudzām nenozīmīgām lietām pievērs uzmanību.Meklēsi iespēju fokusēties uz svarīgāko.Tici sev un saviem spēkiem.

Strēlnieks - Tu rīkojies steigā,nedomājot pareizi.Risini lietas pa vienai nevis centies tikt galā ar visu uzreiz.Pieņem sarežģītas situācijas un mācies,tikai tad būs jēgpilnu rezultātu.

Mežāzis - Kad dzīve ir pārāk saspringta ir nepieciešams laiku un enerģiju veltīt sev,savādāk jutīsies pārslogots.Labs laiks līdzsvara atjaunošanai.

Ūdensvīrs - Tev trūkst skaidrības kādi ir tavi patiesie mērķi,vēlmes.Grūtības sākumposmos formulēt savu domu,lidz ar to doma netiek pateikta vispār un viss pajūk.Iespējams būs izaicinājums,kas pāraudīs tevi.

Zivs - Vai tev ir kāds kuram piedot,vai kuram lūgt piedošanu?Vai vari nolikt malā dusmas un atrast mieru? Vai vēlies paust savas īstās jūtas?Tuvojas laiks.
10.11.2014 17:32 |

Reitings 782
Reģ: 03.06.2014
ouu yaaa, kopš vingrojot, pareizi elpoju, jūtos labāk! :D
10.11.2014 17:45 |

Reitings 1606
Reģ: 01.11.2013
Žēl, ka man nevienas idejas, kas būtu produktīva ;/
10.11.2014 20:21 |

Reitings 804
Reģ: 19.10.2014
Par mani tik precīzi.
10.11.2014 20:23 |

Reitings 2
Reģ: 10.11.2014
Žēl, ka man nevienas idejas, kas būtu produktīva ;/

Vēl jau novembris turpinās,bet horoskopi jau vispār ir plaša ideja.Vienam nesakrīt, otram ne tuvu :)
10.11.2014 20:58 |

Reitings 325
Reģ: 27.10.2014
Visi horaskopi, un tarro kārtis ir blefs!!!
10.11.2014 21:05 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Vēzis - Tavā dzīvē taisās ienākt produktīvs periods.Tavas idejas ir gatavas pārvērsties par kaut ko taustāmu,lai kas tas arī būtu.Tu tikai izmanto šo laiku lietderīgu un tici.

Nu kā tu zināji, ka materializēsies mana izsapņotā remonta ideja?! :D
10.11.2014 21:05 |

Reitings 1903
Reģ: 25.04.2010
Ūdensvīrs - Tev trūkst skaidrības kādi ir tavi patiesie mērķi,vēlmes.Grūtības sākumposmos formulēt savu domu,lidz ar to doma netiek pateikta vispār un viss pajūk.Iespējams būs izaicinājums,kas pāraudīs tevi.

Hmm. Nezinu vai piekrītu. Vēkmes man ir daudz pašlaik, ir grūti izvēlēties, kuras realizēt kā primārās. Un izaicinājumu man pietiek, vairāk negribu, atpūsties gribu :D
10.11.2014 21:07 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Jā, man jācenšas elpot mierīgi!:D Ņemot vērā manu VD un mūžīgo satraukumu, atbilst precīzi!:D
10.11.2014 21:22 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Tev trūkst skaidrības kādi ir tavi patiesie mērķi,vēlmes.

ou, jā... Mazliet tā ir. Cerams,ka viss nokārtosies. Ļauju visam plūst pašplūsmā. :)
10.11.2014 21:32 |

Reitings 1270
Reģ: 23.05.2014
Vai tev ir kāds kuram piedot,vai kuram lūgt piedošanu?Vai vari nolikt malā dusmas un atrast mieru? Vai vēlies paust savas īstās jūtas?Tuvojas laiks.

Nu galīgi garām. Ne man ir kam lūgt piedošanu, ne dusmas, kuras likt malā un arī slēptu jūtu nav. Eh, jūtos nedaudz vīlusies. :D
10.11.2014 21:40 |

Reitings 421
Reģ: 29.01.2009
Oho! o_O Vārds vārdā precīzi! Ir iespēja tikt pie plašāka horoskopa privāti?
10.11.2014 22:14 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits