Praktisks, bet ne silts

Reitings 597
Reģ: 17.12.2013
Sveikas dāmas!
Neliela čīkstēšanas diskusija, kurā katrai iespēja mazliet pasūdzēties, bez ļauniem nodomiem :D
Situācija tāda, ka ar manu dzīvesbiedru esam kopā jau 2 gadus, lielā sajūsma un romantika attiecībās ir norimusi un ir ikdiena, kā nu katram pārim.
Pati pēc dabas esmu romantiķe, patīk visādi pārsteigumi, dāvaniņas un sveču gaisma. Taču problēma tāda, ka mans draugs gan nav tāds "tips".
Nav tā, ka viņš to negrib, bet viņam vienkārši nu neienāk prātā kādu dienu rozīti atnest- tāpat, ne par ko. Pirms pāris mēnešiem viņam izstāstīju, ka labprāt vēlētos saņemt kādu mīlestības apliecinājumu, kas nav skūpsts pirms miega, un viņš arī solīja, ka centīsies, bet tā nu nedēļu pacentās- un atkal nekā. Pirms pāris dienām viņam atgādināju notikušo un mūsu strīdu uz ko viņš atbildēja, ka laikam jau nespēj vienkārši to mainīt. Viņam neienākot prātā kaut ko romantisku rīkot vai kā tamlīdzīgi.
Pieļauju, ka tas dēļ viņa paša ģimenes modeļa- māte, kā jau laukos, vienmēr vīrieša lomā, un kluss tēvs, kurš paklausīgi klausa namamātei. Nekādas romantikas vai dāvanu. Es atkal uzaugu ar modeli, ka vīrietis sievieti aplido arī pēc 7 gadiem, dāvina un pārsteidz.
Kopumā sūdzēties par mīļoto nevaru- palīdz un iztur manu raksturu, bet nu trūkst tās romantikas.
Zinu, ka meitenes man sāks uzbrukt, sakot, kam šādas salkanas muļķības vajadzīgas, bet neaizmirstiet, ka tas nu katram raksturs- vienam šampanietis ir romantika, vienam salds draņķis.
Šīs diskusijas jēga? Nezinu. Laikam vienkārši pastāstīt šo un palūgt, kā varbūt viņā rosināt to sajūtu, lai viņš vēlētos un iedomātos man uzdāvināt muļķīgu lāci ar uzrakstu "I love you".
Piebildīšu, ka variants, lai es pati ko tādu daru neder, jo kā jau minēju- esmu romantiska un pati ko daru. Es pat priecātos par nopirktām zeķēm no viņa puses, jo man tā ir ikdiena- ieskriet veikalā un viņam nopirkt kreklu- viņš atkal par to neiedomājas.
Ja nu kādai šāda pati situācija, droši padalaties. :)
10.11.2014 17:15 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Collo Sal-nu tava situaacija izklausaas pavisam beediiga,jo liekas ,ka viirietim juutas pret tevi,kaa sievieti vispaar vairs nav...!
10.11.2014 18:45 |

Reitings 597
Emanuelle, priecājos jau par viņu :) Tomēr te man radās tāds salīdzinājums par to mēteli, ko meitenes atverot diskusiju centās ieraudzīt- ja sievietei ir silts, taču neglīt mētelis, principā jau galvenais ir siltums, savas funkcijas viņš pilda, taču gribētos just arī to prieku, ka mētelis būtu skaists un acīs krītošs. Kkā muļķīgi skan, bet doma skaidra.

Iespējams, es prasu par daudz, taču tādā nu ģimenē esmu uzaugusi.. Es tiešām vienkārši vēlētos justies īpaša un būt tā, kurai mīļotais nopērk kaut apakšveļas komplektu, nevis otrādāk. Nezinu, varbūt tiešām jāsamierinās, taču man nešķiet ka tas ir veselīģi attiecībām- ka otrs nemitīgi uz kaut ko cer, gaida, taču nesagaida. Jautājums jau tas, cik vēlu tā bumba uzsprāgs, nevar jau to vilšanos visu mūžu sevī turēt...
10.11.2014 18:52 |

Reitings 634
Reģ: 04.10.2010
biju iedomājusies, ka diskusija būs par mēteļiem vai tamlīdzīgi

+++

:D

Mans vīrietis arī īpaši neizceļas ar romantiku, bet šad tad no darba braucot atveda man kādu rozīti, kādu saldu nieciņu u.t.t
Nav ne jausmas, pazvani un pasaki, lai bez puķēm nerādās pie tevis..būs skaidri saprotams (joks) :D:D
10.11.2014 18:59 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
GOLDEN-es loti labi saprotu,kas tu esi par cilveeku ,un kas ir vins!Juus abi esiet loti jauki cilveeki,bet loti dazaadi !Taa jau saka,ka pretpoli pievelkaas,bet laikam ne sajaa zinaa!Tu vienmeer gaidiisi no vina to,kas vins nav.
Man te ir loti labs piemeers,kur viirietis daavinaaja sievietei rozes,veertiigas daavanas utt,bet sievietei vajadzeeja pavisam ko citu-vina neveeleejaas sev romantiki-"vienas dienas cilveeku"(kas biezi sie cilveeki arii ir)Vina veeleejaas sev pamatiigu viirieti ,ar kuru buuveet speeciigu gimeni!
Tiem romantiskajiem cilveekiem ir viena loti laba iipasiiba-vini var apburt sievieti,sasoliit sievietei "Dieva ziimes",bet praktiskaa dziivee paraadaas biezi tas,ka viss ir palicis sapnu ietvaraa!To ,protams ,nevar teikt 100% gadijumu.Varbuut tava mamma un teetis ir laimiigi tur kur vini ir,bet vairums gadijumu-taalaak pat taam mazaam daavaninaam un rozeem nekas daudz nav!
10.11.2014 19:03 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Vīrieši uz šāda veida uzmanības apliecinājumiem nav īpaši aktīvi. Vairāk gan cenšas praktiski pierādīt uzmanību un jūtas.
Bet mīļoto jau var arī pacensties pārsteigt ar kādu romantisku dāvaniņu. Vajag tikai pārvarēt slinkumu.
Jo ilgākas attiecības, jo lielāks pieradums un slinkums dažādiem uzmanības apliecinājumiem.
10.11.2014 19:05 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Vai man vienīgajai lasot šķiet, ka vaina ir tavā raksturā? Paraksturo vairāk, jo liekas, ka esi cimperlīga princese. Nu Tu nevari piespiest cilvēku mainīties un netaisīs viņš tev romantiskos vakarus. Iespējams arī, ka viņam pret tevi vairāk nav jūtu un Tu vnk neesi tā vērta, lai viņš censtos. Ja gribētu, tad tev būtu puķes,vīns, torte un masāža. Bet nebūs. :D

palīdz un iztur manu raksturu, bet nu trūkst tās romantikas.
10.11.2014 19:10 |

Reitings 1372
Reģ: 18.03.2011
es tevi saprotu, bet noskaties filmu THE ONE I LOVE ! Par šo tēmu. Vakar pati noskatījos un filma, kas tiešām paņem interesi un liek aizdomāties.

Vīrietis ir vīrietis. Lielākoties viņiem nav tik spēcīgas emocionālās puses. Un labi, ka tā.
10.11.2014 19:18 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Man neviens neieskaidros to,ka ieiet tajā pašā Maximā, nopirkt to rozi pa 2EUR, līdz ar pienu un maizi ir grūtāk, kā katru reizi pie šāda veida kašķiem, skaidrot,ka viņš tak nav tāds vīrietis utt..
Un es nerunāju, par attiecībām, kurās sieviete izteikusi,ka viņai tas nav svarīgi, bet par attiecībām, kurās sieviete skaidri un gaiši ir pateikusi,ka viņai prasās gan tā rozīte ik pa laikam un ka viņai tas kaut ko nozīmē.
Un okej, arī fakts- varbūt tu nenovērtē tos sīkos prieciņus, ko viņš tev pagādā?
Tas pats nieka Kinder bueno tāpat vien atnests mājās - jo zina, ka tev tas garšo, vai uz akcijas paķertas pūkainas čības,kas iekritušas acī- nopirktas tev, jo zina,ka tev, piemēram, allaž salst kājas? Vai cimdi, piemēram, tavām salstošajām rokām? Nu tāpat vien? Varbūt esi ieciklējusies uz puķēm un citus mīļos nieciņus vairs nepamani?
Tas, manuprāt, ir līdzīgi kā ar pēdu masāžu..Ja sieviete pateiks,ka viņai ļooti patīk,ka masē pēdiņas pēc dienas papēžos, ka tas viņu nomierina un ir patīkami. Būs vīrieši,kas pateiks :"es neprotu masēt un nemasēšu, jo nemāku" un ir vīrieši,kas tāpat ņems tās pēdas un burzīs kaut kā, jebkā, kaut nemāk - tikai tāpēc,ka viņu sievietēm tas patīk un viņi to zina.
Tāpat arī sievietes.
10.11.2014 19:22 |

Reitings 597
Artemzija, es jau minēju, man viņu nevajag mainīt, tas, ka reizi 3 mēnešos vēlos mazu uzmanības apliecinājumu vai dāvaniņu ir tīri vienkāršs lūgums. Es jau viņam nesaku, lai guļas man pie kājām un rej kā suns.
Interesanta Tev tā domāšana, uzreiz " Neesmu tā vērta". esmu, un kā vel, iepriekšējo reiz, kad strīdējāmies, es viņam stāstīju, ka man tas sāp un kāda ir sitācija. VIņš nožēloja un teica, ka tiešam nevēlas būt tāds slinks un gauss vīrietis, viņš vēlas, la iesmu laimīga, bet viņam vnk nesanāk, tā domāšana kkā nav tāda, nezinu. Pats saka, ka nespej iedomāties, svarīgākas lietas prātā.

Emanuelle, liels paldies. Man Tavi vārdi lika aizdomāties un saprast viņu. Tiešām jauki. :)

Tenderesse o, paldies! Noskatīšos, noteikti!
10.11.2014 19:24 |

Reitings 597
Hmm, cupakabra, tu tikko rakstuoji vispār mani. :D Es parasti esmu tā, kas ieiet veikalā, ierauga čības un nopērk ( Kā tas notika nesen) , es esmu tā, ka pērk viņa mīļākos ēdienus, jo zinu, ka tas garšos, tāpat kā ar citām un dažādām lietām. Bet es apto endaru ar nodomu " romantiksi" , ta man ir normala ikdiena. Un es tāgribētu, lai viņš to dara, jo man tas šķiet pašsaprotami! Viņam arī esmu to skaidrojusi, bet šķiet, ka viņam galva strādā tikai vienā- praktiskā, nevis sadzīiskā virzienā. Ja viņam pasaku, nopērc kartupeļu,s tos viņšarī nopirks, bet ar ko citu lieku neatnāks, kamēr nepalūgšu- ja palūgšu, nopirks kaut mēnesi. Bet tur jau tas prieks.
Man vispār arī dāvināšana iepriecina, par tām pašām čībām, man tiešām prieks, gaidīju kādas meocija-s pateica paldies, forši, bet pa lielam, viņs nesaprot, kapēc vispar kaut kas jādāvina, jāpērk utml. Un nesaprot, kas tur liels saņemt dāvanas, jo viņam tas nēkad dižās emocijas neizraisa. Bet viņš jau nav sieviete...
10.11.2014 19:28 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
GOLDEN, vārdi un rīcība tavam vīrietim nesaskan. Gribētu, sen iepriecinātu tevi, pfff.
10.11.2014 19:33 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Jo vairāk lasu, jo vairāk šķiet,ka ne jau puķēs tomēr ir stāsts.:D a, mēs te par puķēm vien, par puķēm vien.
Varbūt tev vienkārši nepatīk,ka tev viņš ir nemitīgi jābaksa? Gan par romantiku, gan tie lēmumi,kas jāpieņem. Gan jāizdomā brīvdienas, kaut reāli viņš varētu izmest kādu priekšlikumu kur un kā tās pavadīt?
Ja viņam pasaku, nopērc kartupeļus, tos viņš arī nopirks, bet ar ko citu lieku neatnāks,

:D:D tu pat nevari iedomāties,kā tev ar šito veicas.:D ja kartupeļi- tad tikai kartupeļi, nevis - tomāti, čipsi, mērces, Fantastika, cepumi, konfektes, piens, kuru neviens nedzer, 2 batoni maize, UN kartupeļi utt.:D Loti ekonomisks vīrietis :D
10.11.2014 19:33 |

Reitings 358
Reģ: 22.05.2013
ak vai, palasot, man likās, ka par mani raksti (un kā izskatās, tad vairākām tāda sajūta radusies. :D)
Pat nezinu vairs ko klāt piebilst, bet lasot par tiem kartupeļiem, atceros, kad vienreiz savējam teicu, lai nopērk veikalā bumbierīti. Viņš tā arī izdarīja - nopirka man vienu bumbieri. Lieki jau teikt, ka es parasti veikalā piedomāju, ko viņš varētu gribēt, ko garšīgu nopirkt...
Nezinu kā jums, bet manējam biežākie attaisnojumi ir, ka nepietiek naudas, lai nopirktu man visu, ko vēlētos. Lai gan arī bez naudas viņš ir spējis izdarīt ko mīļu, aizkustinošu un atmiņā paliekošu.
10.11.2014 19:39 |

Reitings 207
Reģ: 12.03.2014
Ja vīrietis nekustās-radi pati sev apkārt romantiku.. :)

nu tāadi tak ir vīrieši,citreiz jāstumda.. :D

bet cik tad gaidīs ja var arīi sev uzlabot sajūutas.. :)
10.11.2014 19:40 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Jo vairāk lasu, jo vairāk šķiet,ka ne jau puķēs tomēr ir stāsts.

++
10.11.2014 19:42 |

Reitings 597
čupakabra, laikam jau gan :) Stāsts ir tjā, ka jābaksta un jābūt vīrietim attiecībās, lai cik drausmīgi tas izklausītos.
O nē, ekonomisks nav gan. VIņš sapirks 300 roltonus, to, kas garso viņam, visādus sūdus, bet pa to naudu man konču kasti varētu atnest. Un protams, ja ko lūdzu. Ja nē, pat uz veikalu neies un mirs badā. Tāda sajūta, ka esmu viņam amma, kurai viss jānorāda.
10.11.2014 19:51 |

Reitings 554
Reģ: 22.03.2013
Jā,šeit stāsts toč ir par ko citu. Man arī tāds stumjams un grūžams kundziņš bija. Apnika. Pametu. Lai gan pati neesmu nekāda romantiķe. Šādi bakstāmi cilvēki nemainās.
10.11.2014 20:01 |

Reitings 527
Reģ: 26.03.2011
Nannerle- man tas pats nācu diskusijā mēteļus skatīties

Hahah, izrādās, ne es vienīgā ienācu diskusijā ar domu par mēteli :D
10.11.2014 20:01 |

Reitings 527
Reģ: 26.03.2011
Man pašai pieredze bija tāda, ka attiecību sākumā nu galīgi nebija romantisks, tāds palika ar laiku, esot ilgāk attiecībās (nu jau esam pāris gadus). Un sākumā mums jau arī gāja kā pa kalniem mana rakstura un attieksmes dēļ, domāju, tas arī pie vainas - tā teikt, nositu visu vēlmi nonest no debesīm zvaigznes manis dēļ. Tāpēc varu tikai pievienoties:

Atceros, kad mums bija pasliktinājušās attiecības, pirms dažiem gadiem un es vīrieti ik pa laikam zāģēju, es nesaņēmu neko. Vispār ļoti izjūtu to, ka viņš īpaši cenšas no sirds brīžos, kad viņš pats ir par kaut ko sajūsmināts un vienkārši jūtas ļoti laimīgs ar mani kopā, tad arī viņam gribās visu ko jauku izdarīt man un iepriecināt mani. Varbūt arī tev jāsagādā kāds īpašs laimes pilns brīdis viņam un viņš arī vēlēsies pēc tam to sagādāt tev

Bet nu jā, tas jau nenozīmē, ka sāka man dāvāt rozes katru dienu, bet man arī to nevajag.
10.11.2014 20:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits