Teddy LV ir http://www.cherrypicking.lv/lat/sajutu_virtenes/
Dārgāk, bet uzreiz..man ar doma par ebay, tik bik uzrauc kvalitāte...varbūt kādai ir atsauksmes par tām bumbām? Nav galīgi saburzītas un bezcerīgas?
Vienmēr pati taisu vainagus (gan standarta no skujām, gan nestandarta variantus), man vienalga, ja kādam nepatīk. Man pašai vienmēr ļoti patīk rezultāts. :) :D
Šogad speciāli nekādus dekorus nepirkšu, jo pagājušajā gadā diezgan daudz sapirku eglei un dažus mājai. Vispār neaizraujos ar baigo telpu dekorēšanu, vienīgi pie durvīm parasti ir kāds neliels dekors un baltās lampiņas mēdzu salikt, tās man vairumā no ebay iepirktas.
Balonu mājās daudz, līme ir, lampiņas depo paķeršu, notiekti būs kādas lētās, jo lielu virteni man nevajadzēs, un diegi, nu jā, tie gan ir padārgi. :)
Redzēju Pērkam kopā piedāvājumos, tur uz akciju pa 20€ varēja nopirkt. :D
Es pasutiju no etsy, atnaca ljoooti labi iepakotas, kastee un ar rezerves bumbam, viss super! Iesaku, un man atnaca 2 nedleju laika. Nu jau gadu katru dienu "deg" :D
Karinjo, tie putniņi tik feini!!
Es pagājušā gadā satamborēju pārsliņas bērnu gaidot, bet pēc Ziemassvētkiem un jaunā gada :D un sapirku baltos rotājumus eglītei-spalvas, kādu interesantu bumbu utml. Un pasūtīju ebay tās bumbas. Tas ir mans pitmais ebay pirkums, esmu zaudējusi nevainību :D
Es sūtīšu bumbu virteni no cherrypicking - biju veikaliņā uz vietas izskatījās labi, bet uz vietas tur īsti nav iespējas uzreiz nopirkt, ja viens nav laiks tur pašai ko veidot.
Biju domājusi pati taisīt tās cotton ball, bet nu izmaksas tomēr sanāks diezgan, tik rūpīgi kā veikalā neuztīšu, un šaubos, ka bērns normāli ko atļaus uztaisīt. Tāpat vēl idejas jārealizē citas. Arī no e bay nevaru paspēt saņemt.
buuu, lasīju un domāju - ko Tu tik rupji par Adventi izsakies, bet, jā, jā, pāris reizes pārlasot, sapratu, par ko runa. :)
_paris, dažādu izmēru vainaga pamatnes (pat bez skujām) var nopirkt gandrīz visur, kad nāk tuvāk..es parasti vienk paņemu, iepērkot Rimčikā pārtiku, nekur speciāli nemeklēju. Viss pārējais tad pēc vēlmēm - mežs, veikali..