Iepazīsimies?

Reitings 46
Reģ: 08.11.2014

Pirms šī teksta rakstīšanas, man bija gara diskusija pašam ar sevi, vai maz to vajag? Rezultātu redzat pašas.

Kā jau vēsta tēmas virsraksts, tad šī diskusija ir par iepazīšanos. Tā gan nav domāta pat kā diskusija, bet vienkārš sludinājums. Zinu, ka te būs daudz pozitīvu komentāru utml., bet kas neriskē, tas nedzer šampanieti, ne? Kas zin, varbūt, dzersim to kopā?

Lai bilde (kuru publiski nerādīšu) būtu skaidrāka, nedaudz iepazīstināšu ar sevi.

Rīdzinieks, vismaz pēdējos 7 gadus. Augumā, laikam, ap 190-193cm, iespējams, garāks, neesmu sen mērijies. Skals arī neesmu - 90kg miesās.
Strādāju, mācos, lasu grāmatas, apmeklēju spora zāli.
Cilvēki runā, ka man piemīt laba humora izjūta, ļoti atvērts, komunikabls un pozitīvs. Tas, ko cilvēki saka.
Dzīvē virzos pēc principa - esi atklāts. Ko es 95% daru, un augsti novērtēju ja otrs cilvēks dara tieši to pašu. Dots devējam atdodas.
Patriots dvēselē un garā, visu gadu staigāju ar Latvijas lentīti pie drēbēm (tas nu tā, by the way)

Patīk pastaigas, garākas, īsākas. Daudz runāju, protams, atkarīgs no situācijas un blakus esošā cilvēka. Ir sava izpratne par mākslu, bieži redzu to tur, kur citi neredz.
Dievinu dzīvniekus, pašam arī viens animāls mājās ir.

Nepīpēju, nedzeru, Vecrīgu apmeklēju, bet ļoti reti. Pēdējo reizi biju pusgadu atpakaļ, laikam.
Un tas ir nejau dēļ tā, ka nevaru atļauties vai kā, bet uzskatu, to par bezjēdzīgu laika pavadīšanu, pietam, nākamā diena ir wasted. Jā, var arī atpūsties bez alko, bet ja reto reizi dodos ballet, tad uz visiem 100.

Vienīgā lieta, no kā esmu atkarīgs ir mūzika, bez tās nekur.
Ak, jā. Esmu 23 gadus vecs vai jauns, kā Jums ērtāk.

Neesmu nekāda Fake personība un gribētos domāt, ka neesmu arī tik neaptēsts kā daži cosmo lietotāji. Esmu te otro dienu, bet esmu manījis pāris dīvainas diskusijas, kurās tiek pausti vel dīvaināki viedokļi un domas.

Ja nu kāda grib iepazīties, droši vari uzrakstīt. Ja nevēlies iepazīties, bet gribi parunāties, esmu tikpat atvērts.

Plašāku informāciju par mani var gūt - pie manis..

Zinu, ka šis nav iepazīšanās portāls, atvainojos.
Uz tizliem, provocējošiem komentāriem neatbildēsu. Saku domāt, ka vispār uz komentāriem neatbildēšu.
09.11.2014 19:38 |

Reitings 443
Reģ: 11.05.2014
Mani ieinteresēja sekojošs jautājums - ja meitene ieliktu līdzīga veida sludinājumu, teiksim, vīriešu forumā, minot, ka viņa nedzer, nepīpē, mācās, lasa un strādā, kā arī mīl pastaigāties, vai atsaucība būtu tik pat liela kā šajā gadījumā?
10.11.2014 09:18 |

Reitings 1903
Reģ: 25.04.2010
Uzlieciet sev veselīgākas standartus.. Tad būs mazāks šoks

+++

Un es arī piekrītu par to, ka reti kurš uzdrošinātos tādu sludinājumu likt no īstā profila. Jo, kā redzams, te netrūkst indivīdu, kuri izmantos katru iespēju kādam iedzelt un gan jau tas turpinātos kādu laiku..
10.11.2014 09:22 |

Reitings 2288
Reģ: 10.02.2013
helloandbye- domāju, ka atsaucība būtu, bet tikai daudz mazāka, jo liela daļa vīriešu meklē nenopietnas attiecības, kur ja vēlme ir izklaidēties, patrakot, tad vēlas tādu ar kuru būtu jautri.. Bet puiši gan ir piepasīti ar šīm iezīmēm, kas nozīmē, ka viņi uzreiz meklē attiecībās ko vairāk kā tikai izklaidi, kas meitenēm ir diezgan svarīgi.
10.11.2014 09:25 |

Reitings 443
Tur jau tā lieta, ka sludinājumā norādītās īpašības ir tas vispārzināmais standarts, tāpēc arī zūd ticamības moments. Tas ir līdzīgi kā motivācijas vēstulēs - "esmu apzinīga un ātri mācos". Reāli tas nepasaka neko par cilvēku. Tāpēc es arī nodomāju, cik liela piekrišana no vīriešu puses būtu sievietei, kura sludinājumā norādītu "nedzeru, nesmēķēju, patīk dzīvnieki un garas pastaigas". Dzimumu nevienlīdzība. :D
10.11.2014 09:28 |

Reitings 2288
Uzlieciet sev veselīgākas standartus.. Tad būs mazāks šoks

to var saprast arī divējādi, jo galu galā mēs visas saprotam, ka tādi puiši kā noraksturoja autors ir ļooti daudz, tikai tas, ka pieminot kaut ko tādu, kas pat neliktos te daudzām pie veselīgiem standartiem, kā piemēram, pateiktu, ka attiecībās ir ļoti greizsirdīgs vai kaut ko tamlīdzīgu, kas parādītu arī to, ka viņš ir atklāts uz abām pusēm vērsti, tad skats uz viņu būtu pavisam savādāks, vismaz no manas puses
10.11.2014 09:30 |

Reitings 2609
Reģ: 11.11.2013
Tad Jūs uzskatat, ka viss ko par sevi esmu tur minējis ir totāls izdomājums? :D
10.11.2014 09:30 |

Reitings 1903
Reģ: 25.04.2010
tādi puiši kā noraksturoja autors ir ļooti daudz

Manā vecumā (20) tādu ir ļoti maz. Nu vismaz rīdzinieku vidū.. Coyote, Just ir kā otrās mājas.
10.11.2014 09:32 |

Reitings 2288
Dzimumu nevienlīdzība

vo vo, ja šī diskusija būtu apgriezti-autors sieviete un komentētāji vīrieši, tad attieksme būtu pilnīgi savādaka. Un sievietēm nemaz nepiedotu šādu "šmucīti"ko pieļāva autors, jo tas tak būtu nesmuki, bet vot vīrietis to izdara, tad tas jau nekas, viņš nabadziņš, centās:-D
10.11.2014 09:33 |

Reitings 2288
Manā vecumā (20) tādu ir ļoti maz. Nu vismaz rīdzinieku vidū.. Coyote, Just ir kā otrās mājas.

Tad jāskatās mazliet citādākā rakursā, jo es uzreiz redzu tos, kuri ir narcisi un gavā tikai izklaide un sieviešu izmantošana un mainīšana. Diemžēl lielākajai daļai meiteņu tieši tādi arī patīk, tpc paliek par vientuļajām māmmiņām, jo tāda tipa čaļi nekad neuzņemsies atbildību par kādu citu izņemot viņi paši. Tie kam ir arī kādas vērtības meitenes izvēlēsies kā draugu ar ko parunāt par savām nedienām ar tiem trakajiem coyote zvēriem..
10.11.2014 09:38 |

Reitings 1606
Reģ: 01.11.2013
Ticamības moments vai nē, vai nav starpība? Nu ko var malt vienu un to pašu pa vairākām lapām?
Tā teikt, gribēja kā labāk, sanāca kā vienmēr.

Beidzat vienreiz viņam klupt virsū par to, ka redz samelojās tur, taisīja citu profilu, teksts pārāk neticams, zūd tas un zūd šitas. Nu cik var? Tās, kuras gribēs, tās uzrakstīs tāpat. Neviens Jums tagad neliek visām skriet un kārties kaklā, bet tai pat laikā apvainot, ka redz Tu man meloji. Cilvēkiem, kurus nevar ietekmēt, priekšstats nebūs mainījies par Unknown, cilvēki, kuri ir kā lupatas, kuras var novicināt un pārgriezt uz otru pusi, klups virsū kā aizkautas vistas.

Llapsiņa - es Tavā vietā vispār paklusētu. Tava dubultmorāle un riebīgā žults ir zem katras kritikas. Tas, ka Tu jūties neglīta, nenozīmē, ka cilvēks, kuram ir drosme pastāvēt par sevi, arī tā jūtās.
10.11.2014 09:42 |

Reitings 2288
Tad Jūs uzskatat, ka viss ko par sevi esmu tur minējis ir totāls izdomājums?

Tas apsalūti nav izdomājums, jo minēju, ka tādi ir daudz, bet būtu licies sakarīgāks, ja nerunātu par sevi kā par personu no malas. Pateiktu arī kaut ko vairāk par sevi, ne tik virspusēji, jo es arī mācos, strādāju, mīlu dzīvniekus, nedzeru, nepīpēju, daudz lasu, bet so what? Kas par to? Tas jau par mani neko nepasaka kā par cilvēku, tikai to, ka esmu tāda pati kā lielākā daļa Lv meiteņu..
10.11.2014 09:42 |

Reitings 2609
Reģ: 11.11.2013
Tamdēļ ir iespēja uzrakstīt, iepazīties tuvāk.
10.11.2014 09:46 |

10 gadi
Reitings 2508
Reģ: 11.03.2010
Aizstāvēšu Llapsiņu, kaut izteicas par vizuālo nekorekti.
Par cilvēku pasaka daudz viņa rīciba/darbi, tādā ziņā, Tu esi pēc šī. Tāds ir mans viedoklis.
Gaidu žulti uz savu pusi jau.
10.11.2014 09:51 |

Reitings 899
Reģ: 10.09.2014
skats no malas.

vienīgais, kas tiešām liek saraukt degunu no autora puses neglaimojoša izteikšanās par savu ex draudzeni (ne profils nr2). Tas nav smart gājiens.

Par atmaskošanu, fakts ir tāds ka tas izklausās ļoti neglaimojoši tam kas to dara. Tieši tāpat kā tās personas, kuras nevar palikt nepateikušas "cik neglīts .. ". Šeit piekrītu cormeum. Vārdu sakot lēts gājiens.

Veiksmi visām pusēm.
10.11.2014 09:54 |

Reitings 2288
Tas, ka Tu jūties neglīta, nenozīmē, ka cilvēks, kuram ir drosme pastāvēt par sevi, arī tā jūtās.

Tu vispār pati saproti ko esi uzrakstījusi? Kur minēju, ka jūtos neglīta? Man viena jauka meitene uzrakstīja pēc tās manas diskusijas, kur nonācu pie secinājuma, ka piekasos pie sevis katram sīkumam, tpc palieku pati par sevi nelaimīgāka, un nesimpātiskāka iekšēji. Palasi to diskusiju vēlreiz un sapratīsi, ka visvairāk cepos par savu iekšējo skaistumu, un pat ja es esmu klasiska skaistule, bet manī ir tukš un nelaimīgs skatiens, neviens necentīsies tajā visā iedziļināties, tikai paies garām. Un iekšējais skaistums ļoti atbild par ārējo, jo mainās skatiens, izturēšanās pet citiem. Nav jēgas tev nemaz skaidrot, jo tā pat neizpratīsi ko tev saku.
10.11.2014 10:02 |

Reitings 1814
Reģ: 29.01.2009
Unknown - tu mācījies RTTS ?
10.11.2014 10:04 |

Reitings 443
Autor, kā publiski pieejamās instagram bildes ar alkoholu un "džointiņu" iet kopā ar mītu par nedzeršanu un nepīpēšanu? :D
10.11.2014 10:04 |

Reitings 41
Reģ: 04.06.2014
Nē, nu labi gan, ka neviena cosmiete nekad dzīvē nekļūdās! :D
Un kā tad interesanti to sludinājumu rakstīt? Naktī krācu, riebjas pankūkas, ienīstu agri celties, esmu spītīgs, neciešu lietu utt? Ne viņš ir melojis par kaut ko ne arī kā citādāk slēpis, vienkārši tas tač loģiski, ka cilvēks rakstīs labo vispirms un tad jau tas sliktākais pamazām parādīsies.
Un lai kadu sauktu par cirvi vai kā citādi vispār ir nožēlojami. Cik gan slikti cilvēks var justies pats savā dzīvē, ja ir vēlme kādam darīt sāpīgi un uz mirkli justies pārāks par otru. Jūs, cilvēki, dažreiz aizdomājaties, ka ir vārdi, kas otram paliek galvā vēl ilgi! (pat vairs nav par šo konkrēto gadījumu, bet cosmo vispār).
Un unknown ir tikai un vienīgi samainījis profilus, nejau izrādījies bijušais cietumnieks vai naudas izkrāpējs. Nolaidieties uz zemes, cilvēki!
10.11.2014 10:05 |

Reitings 2288
Tieši tāpat kā tās personas, kuras nevar palikt nepateikušas "cik neglīts .. ". Šeit piekrītu cormeum. Vārdu sakot lēts gājiens.

Mana kļūda, atvainojos, nevajadzēja izmest tekstus par izskatu. Bet ja tu iedziļinātos tajā visā, tad saprastu, ka, piemēram, selfiju diskusijās, kur meitenes lika vienu bildi pēc otras, pārējās varēja knābāt un knābāt par izskatu, un visi uz to pievēra acis, ar dažiem izņēmumiem. Bet tad kad kāda meitene pasaka kaut ko nievājošu par vīriešdzimuma pārstāvi, tad visas kā trakas metas man virsū. A no vo, vrb esmu lezbiete, un man viņš nepatīk, ko padarīsi?;-D
10.11.2014 10:07 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Vēl nevarat rimties?

10.11.2014 10:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits