Es jau vienreiz līdzīgā diskusijā izteicos, ka daudzas sevi māna, saucot zemāka summas. Nu labi, noteikti ir daļa, kas lieto tikai pašus lētākos produktus, tad, laikam, varētu iztikt ar 50 eur. Ja rēķinam turoties pie "normāla" minimuma, nevis galīgā minimuma:
šampūns 5 eur
kondicionieris 5 eur
maskas un eļļas jau ir ekstra
dušas želeja 3 eur
ķermeņa krēms/sviests/losjons jau ir ekstrā, bet skatoes, ka cosmietes bieži apspriež un tāpēc secinu, ka lieto arī - 5 eur
sejas mazgājamais 5 eur
sejas krēms 5 eur (kāda reāli ilgstoši lieto sejas krēmu pa 5 eur un ir apmierināta?) Es vienreiz šeit taisīju aptauju par kādu summu var nopirkt labu sejas krēmu, kas jums patiktu (bez visādiem anti-aging efektiem, jo tie krēmi ir dārgāki) un toreiz summa bija ap 13 latiem ~ 19 eur.
krēms ādai acīm 8 eur ( nu šeit jau tiešām neko labu pa 5 eur neatradīsi)
kosmētikas noņēmējs/micelārais ūdens/toniks/pieniņš 5 eur
tuša, ņemsim catrice 3 eur
lūpu spīdums/balzams/lūpu krāsa 3 eur
kopā 42 eur
Vienmēr atradīses kāda, kas teiks, ka es šito nelietoju un šito par tādām naudām arī. Bet tiešām daudz kas ir atkarīgs no vecuma un ādas stāvokļa. Ja tev ir 45+ tad krēmu cenas droši var reizināt ar 3, smaržas, ēnas, sārtumus, serumus un daudz ko vairakos eksemplāros es nerēķinu. Vēl labs krēms ar spf arī maksā naudu. Ja nelietosi, tad pēc 10 gadiem rezultātas būs "sejā redzams".