Kā to saprast?

Reitings 745
Reģ: 04.06.2013
Tikos ar puisi. Bijām jau iepriekš pazīstami, redzējis viņš mani bija jau agrāk dzīvē. Bet vakar bija 1. tikšanās divatā jeb randiņš. Uzdāvināja puķes, pavakariņojām, vakariņojot viņš gandrīz visu laiku uz mani skatījās, nu tā it kā patiktu viņam...(Vai notēloja?) Jautāja kad nākamreiz tiksimies? Un teica, lai es izdomājot, ko varētu nākamreiz darīt, varbūt uz kino aizbraukt vai jebko citu...
Tad vakariņu beigās viņš man pēkšņi saka, ka es viņu biedējot- tāpēc, ka esot tik neuzticīga. Piemēram, kad viņš saka -Gribētu lai esi mani meitene. Uz ko es atbildu ar -Jā,jā... Un tiešām ticība vīriešiem man ir zudusi, jo vairākkārt esmu var teikt vīlusies. Nevaru noliegt.

Vēlāk viņš jautāja- bet kāpēc Tu esi tāda, ka tik ļoti nekam netici? Es teicu kā ir - Man ir kompleksi un jūtos tā it kā neticētu, ka kādam tiešām varu simpatizēt, bet ja kāds par mani interesējas domāju, ka mani gribēs tukši izmantot seksam, jo ir vienalga ar ko to darīt...

Viņš atvēra mašīnas jumtu, jautāja vai man romantika patīkot, sāka turēt manu roku starp savējām. Par ko es pasmīnēju.

Atvadoties, viņš mani nedaudz nošokēja. Pateica -Nu ja Tu vēlies uzraksti man. Es jautāju- Tu man vairs pats nerakstīsi? Un teica- Šoreiz gaidīšu kad Tu uzrakstīsi.

Kā to saprast? Es viņam nepatīku un tie bija aizbildinājumi? Vai patīku un viņš domā, ka viņš man varbūt nepatīk un tāpēc grib iniciatīvu no manas puses?
09.11.2014 11:54 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Nezinu daudz viriesus kuriem simpatize neparliecinata sieviete. Kapec tu sevi pataisiji par kautkadu nevarigu lupatinju?! Ta vairs nav vienkarsi atklatiba, tas ir kautkas...divains.
Loti nepievilcigi no malas. Gan jau cereji, ka vinjs pabrauks pa ausim ar dziesmam cik tu tiesam esi ipasa. Tas nav veids ka iegut puisa simpatijas
09.11.2014 14:51 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Varu jau protams, bet vai tā nebūtu pazemošanās?
tu vispar apzines varda pazemosana nozimi? Tas jau visi cilveki kuri otru iepriecina, piemeram, pagatavojot ko gardu, aizsutot milu iszinu, atvedot majas no darba, pazemojas?
09.11.2014 14:53 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Nezinu.. atkāpjoties no autores iepriekšējām diskusijām uzskatu, ka arī vecis te nav nekāds pūkains, ar svārstīgo noskaņojumu. Vienu brīdi (jau 1. randiņā) grib AHA sev par meiteni, nākamajā - jau pats pasaka, ka gaidīs kaut ko no viņas, tipa viss viņas rokās.

Pēc pieredzes varu teikt, ka ja meitene interesē džekam nevis tikai kā seksa objekts (te jāpiekrīt ninasskapis, ka puisis vnk ieinteresēts seksā, bet nu sanāks-sanāks, nē, tad pilns ar citām), tad viņš pat nekādus tādus ultimātus neizvirzīs. Rakstīs/zvanīs pats, pat tad, ja tiks ignorēts un atstūmts
09.11.2014 14:59 |

Reitings 1732
Reģ: 21.06.2012
Hmmmm, es laikam nesaprotu, kur te ir problēma.
Gribi raksti, negribi neraksti.
wtf.
09.11.2014 15:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits