Jūs dzīvojat Latvjā un reāli ļoti daudzi nerubi ne varda Latviski, Jūs pieprasījat otru valodu kā krievu, mums ir cūku mēris dēļ Krievijas. kāds labums ir no jums? Mums arī ir Kirevu skolas un Jums ir Dauvgavpils! Ko vel jūs gribat?
PaulaMonro, Latviju gan mēs izcili apsaimniekojam-tirgojam visu tiem pašiem Krievijas pilsoniem un citiem! Tā turpināt ;)
Nessprotu, kāds sakars Georga lentītei un LR Neatkarības dienai? Priekš kam provocēt un kaitināt cilvēkus? Esmu krieviete, bet valsts svētkus cienu. Nevajag darīt mulkības un pēc tam brīnīties, ka sauc visādiem vārdiem. Paldies tādiem, ka tu, Valerijs95, par to, mani arī tā sauc. :)
Man bija viens smieklīgs atgadījums.
Gāju ārā ar suni, es tāds ražen augum 195cm kkur. Ziemas jakā, melnas treniņbikses, timbīsi.. Eju aiz kādas sievietes pa tādu tumšāku ielu..
Sieviete mani ierauga, noiet bik nostāk no trotuāra. Tēlo, ka viņai zvana. Pagaidīja kamēr pagāju garām ar suni un tad tikai nāca man nopakaļ :D
Tā sasmejos, mani noturēja pa kkadu 2metrīgu killeri :D
Unknown
es gan jau darītu tā pat.
Labāk būt ekstra piesardzīgai! Es parasti kad ieraugu šādus aizdomīgus cilvēkus tumšās ieliņās, turu kabatā piparu gāzi.
Es saprotu Jūs. Iespējams, darītu tāpat vai ietu ātrāk :D
Viņai vajadzēja saprast, ka tas cilvēks kurš ved ārā suni, kurš ir liela kaķa izmērā nav killeris :D:D
Unknown tev tik pagaida ka garām paies tas neliekas tik ļoti pamanāmi.
Es kad eju āra ar suni cilveki šķērso ielu. un man ir 165 esmu maza. bet jā laikam lieki piebilst ka man ir staffs. :D es tik ķiķinu bet godīgi viņa izskats mani ik pa laikam izglabj jo dzīvoju pie Origo tur dzirnavu ielā un man te visādi brīnumi groas (reizi ned. saucu policiju uz narkomāniem kas man zem logiem durstas. )