Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

greizsirdība.

Reitings 65
Reģ: 25.06.2013
Čau visiem! :))
Es ceru, ka varbūt šeit es gūšu kādu labu padomu...
Ar savu puisi esmu kopā 2 gadus... Viss bija ideāli un jauki līz kamēr viņš aizbrauca mācīties uz Rīgu. Mūs šķir ļoti liels attālums, bet es sāku saprast, ka tas nav pie vainas..Esmu greizsirdīga, nereāli greizsirdīga... Bet es viņam uzticos un zinu, ka mani mīl. Vnk es nemitīgi viņam zvanos, ja viņš neatbild es varu vēl kādas 20x piezvanīt. Es vislaik rakstu ko viņs dara. Viņam tur ir jauni draugi un kopā tik daudz bieži viņi tusē un protams, ja viņš tusē es atkal pārvēršos par niknu pūķi....
Es zinu, ka viņš daudz mācās, ka viņš grib atpūsties no spriedzes un tt. Bet nē... Es laikam neko nesaprotu. Viņš arī pēdējā laikā vairs neatbild neko jauku... pat ir teicis, ka es viņu par daudz ierāmēju un kontrolēju un dēļ tā viņs vnk nespēj neko mīļu man atbildēt, jo jūtas kā sprostā.. Man ir grūti un viņam ir grūti...
Es zinu, ka viņš mani mīl, jo kad esam kopā viss ir kā sapnī... Bet līdz viņš aizbrauc es esmu pūķīs un viņš ir sprostā...
Es jūtu, ka visu drīz sačakarēšu... Tikai dēļ manas slimīgās viņa vajāšanas... Līdz ko esmu viena es vēl vairak sāku viņu kontrolēt.
Kā man nebūt greizsirdīgai? Kā cīnīties ar šo sērgu? Greizsirdība apgriež visu manu domāšanu. Lūdzu palīdziet, jo es negribu, lai tā turpinās.
08.11.2014 17:19 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Arī Tev vajag jaunus draugus, jaunus hobijus, lai nav nepārtraukti jādomā par to, ko puisis dara/kā izklaidējas.
08.11.2014 17:22 |

Reitings 527
Reģ: 26.03.2011
Izklausās, ka tev nav citu interešu, hobiju vai brīvā laika pavadīšanas veidu.
08.11.2014 17:23 |

Reitings 65
kashmira- man ir, bet lai cik būtu aizņemta vienalga es paspēju visu sabojāt, it īpaši, kad ir vakars un ir jāiet gulēt... Es būtu preicīga ja man mūžīgi būtu cilvēki apkart, es dzīvoju viena.
08.11.2014 17:25 |

Reitings 207
Reģ: 12.03.2014
freya.... ar iedomājos to pašu. :)
ej pati pavadi savu brīvo laiku ar savām draudzenēm,draugiem ;)
saņem sevi rokās.. :D
08.11.2014 17:29 |

Reitings 2336
Reģ: 29.01.2009
Man arī tā agrāk bija. 20x gluži nezvanīju, bet greizsirdības lēkmes bija katru reizi, kad bijām šķirti. Pārgāja ar laiku.
08.11.2014 17:29 |

Reitings 65
Es pat laikam būt priecīgāka ja nebūtu telefonu, socialo tīklu , kur var okšķerēt...
08.11.2014 17:31 |

Reitings 433
Reģ: 20.08.2013
Tev vejaga noarbošanos jaunu. sac adīt, tas jau ir reali slimi drīz viņš pasūtīs tālu tālu ja šādi turpinasi.

Viņš Tev nepieder!
08.11.2014 17:34 |

Reitings 207
Reģ: 12.03.2014
es nez..
varbūt dzer kkadus dabīgos nomierinošos līdzekļus lai kad ej gulēt uzreiz aizmiedz.. :)
šķiet ,ka Tev var palīdzēt tās meitenes kas ar ir tik pat greizsirdīgas,cik Tu :)
kā viņas ar to cīnās..
08.11.2014 17:34 |

Reitings 65
KevinaMamma... pat viņš man to ir teicis...
08.11.2014 17:35 |

Reitings 178
Reģ: 04.02.2013
Vai esi pašpārliecināta? Kādas ir Tavas aizraušanās? Kādi Tev dzīvē mērķi?
08.11.2014 20:48 |

Reitings 4499
Reģ: 19.04.2012
Tak vajag valdīties un savākt sevi. Vēl sāks Tevi uzskatīt par slimu, ja jau pat ir ieteicis dzert nomierinošas tējiņas. Tas ir tā maigi vēl pateikts no viņa puses. Ka drīz nesāk trakāk. Ja gribi attiecības saglābt, tad vajag saņemt sevi rokās un novaldīties.
08.11.2014 20:51 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
Elīna213 pastāsti man, kāpēc esi greizsirdīga? Kāpēc sievietes mēdz būt greizsirdīgas? Sievietes bērni ir sievietes bērni. Drāzēju un barotāju pilna pasaule. Pohuj, kas baro sīkos. Sieviešu greizsirdības daba man ir pilnīgā miglā.

Vīrietis greizsirdīgs, jo sāk skatīties uz saviem bērniem un tā vēsturiski iekārtots, ka sāk aizvainoties un šaubās par sievietes uzticību un šaubās, ka viņš baro savējos... Uz prostitūtām neviens nav greizsirdīgs.

Zinu, ka sievietes skopas, bet nu nedomāju ka tik ļoti. Vai tad žēl, ka čalim kāda pati virsū uzlekusi?
08.11.2014 21:10 |

Reitings 4499
Reģ: 19.04.2012
Zinu, ka sievietes skopas, bet nu nedomāju ka tik ļoti. Vai tad žēl, ka čalim kāda pati virsū uzlekusi?

Nuu.. tur jau nav žēl, ka kāda uzlekusi virsū, bet gan tā ir nodevība no otra puses. Ja vēl nekas nav bijis, tad ok, bet arī skatoties, kā pret to attiecas.
08.11.2014 21:41 |

Reitings 280
Reģ: 31.01.2011
Labvakar Elīna.

Kamēr nedzīvojat kopā, neieteiktu kontrolēt savu otru pusi.Ja,Tu tiešām uzticies, savam draugam, tad nekontrolē viņu, kad vien Tev iegribās, tikai tapēc, ka Tev greizsirdība vai nepietiek viņa uzmanība.

Jo, man arī, tagadējās attiecībās bija, no meitenes puses, grūti, kad ir kontrole, jo vairāk viņa vēlēsies Tev rakstīt un kontrolēt Tavas gaitas, jo Tu vairāk no tā centīsies izvairīties.

Atļauj cilvēkam dzīvot savu dzīvi, savā brīvajā laikā.Ja, cilvēkam ir savas intereses, hobiji, lieliski, kad nav jāatrodas kojās, dzīvoklī un jāsarakstās līdz rītausmais ar meiteni.
Tāpēc, dzīvo un atrodi sev arī intereses, lai nebūtu, tāds " pūķis" .Jo, tici man, cilvēkus ar laiku, tas tiešām nokaitina.

Bet, domāju, tās ir Tavas pirmās attiecības un Tu vienkārši nevēlies viņu pazaudēt, tāpēc ir tādas darbības.
Takā izturību un veiksmi! :)
10.11.2014 17:42 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Pārstāj zvanīt, tas ne pie kā laba nenovedīs. Nesaprotu šo zvanīšanos. Pati vispār reti zvanu vīram, man labāk patīk, kad viņš man zvana :D Atcerējos, ka nesen ar mammu tieši runāju, viņa stāstīja, kā viņas jaunajam darbiniekam, jaunam puisim, visu laiku zvana draudzene darba laikā un viņš to vienkārši nespēj izturēt un besās ārā, tieši smējāmies, ka ilgs mūžs tām attiecībām nebūs :D

Taču cieni sevi kaut nedaudz, atrodi sev nodarbes un ļauj arī viņam sailgoties pēc tevis un pašam apjaust, ka vēlas tev piezvanīt un vispār kontaktēties ar tevi.
10.11.2014 17:48 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Jo ciešāk turēsi, jo vairāk viņš vēlēsies izrauties.
Secinājumus izdari pati.
10.11.2014 17:49 |

Reitings 42
Reģ: 10.11.2014
Kā cīnīties ar greizsirdību: man ir palīdzējis jauna acu kaktiņa ieviešana. Respektīvi, kad ir lielā ilga, tad nevis zvanīties tam īpašajam, bet novirzīt savas sievišķās emocijas uz kādu citu, tas var būt kāds ne uz mutes kritis draugs vai cits čalis ar, kuru vairāk par viegli gaistošu flirtu nav iecerēts:)
Un ideja par nervu mierinošām tējām arī nav zemē letama, grūtākais ir laiks pirms aizmigšanas.
10.11.2014 18:19 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Nnele, diez vai tas palīdzēs hroniskas greizsirdības gadījumā. Tad meitenei sāksies greizsirdība vēl arī uz to otro puisi vai sāks domāt, ja redz viņai tāds ir, varbūt tam mīļotajam arī, un tā būs vēl sliktāk.
10.11.2014 18:43 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Atrodi sev dzīvi beidzot. Un tas ir laika jautājums, kad viņš tevi pametīs.
10.11.2014 18:53 |

Reitings 34
Reģ: 10.11.2014
beidz, es paliku slimīgi greizsirdīga pēc tā, kā pieķēru, ka mans puisis ir gājis intim.lv ar ko attaisnojās, ka intereses pēc to darija.
tagad neuzticība ir visu laiku, tik ir otrādāk, es braucu uz Rīgu mācīties, un nespēju sevi savaldīt, prasu ko dara, okšķerēju pa telefonu, rakājos ik reiz, kad satiku. viņš bija apsolijis, ka tā vairs nedarīs un ja kaut kas interesēs tad ar mani kopā tikai, ilgi rakājos, mēnešiem, līdz sapratu, ka pagaidi, mēnešiem ilgi, man liekas, ka pat puss gads bija pagājis, kad es neko nebiju uzķērusi, neko, tad norimos.
tagad ir tā, ka uznāk lēkmes, ka greizsirdība ir vienkārši stulbāka, par stulbu, ka ne ko tādu nebūtu viņš izdarijis, bet es sāku bļaut, arī pagāja laiks, līdz sapratu, ka patiesībā, jo vairāk es vaktēju, dusmojos un galvā izdomāju 100000 stulbu ideju, jo lielāka iespēja, ka kaut kas arī tāds notiks, jo es viņu burtiski ēdu ar to, ka nu ja tev jau cita gan jau patiiik utt, bet sapratu, ja es cilvēkam sākšu teikt to visu laiku, viņš pa ties atradīs citu, drīz jau būs pagājuši vairāki mēneši, kad esmu nokotrolējusi pati sevi un māku apstāties laikus, bija grūti un man prieks, ka viņš mainijās un nepameta mani, kad es biju tā trakā greizsirdīgā :D
bet nu, es ieteiktu tev nedaudz piebremzēt, jo ne visiem būs tik labi kā man, jo pa lielam mans draugs man palidzeja atvert acis arii ar to, ka man paraadiija cik es traka biju, un pec taa visa, vins pieradija, ka mil mani, un nekur nemuks no manis, ka tas bija tikai muļķīgs atgadiijums, kas lika manai sirsniņai uztraukties, tagad mums viss ir labi, reize, es padusmojos bet ne ilgi.

taa kaa, ceru, ka nedariisi visu tik ilgi, kaa es, jo var beigties beediigi. :(
10.11.2014 19:04 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits