Tam kuram kakji

Reitings 992
Reģ: 01.10.2013
Ta tad tam kuram ir bijusi vai ir kakji kaa jus iemacijat saviem kakjiem but miljiem? vai ari jums tas neizdevas? zinu ka kakji dara to ko pasi grib, bet es nesaprotu ka citi dabu tadus milikus kkjisus ,kas nekozh, bet gan labprat milinas apkart, lien klepii, protams spelejas arii, bet nav mezhonis.
08.11.2014 16:39 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
nu redz man tadu kakji negribas, ja piem atnak cieminji un vinjam kkas nepatik un peksnji agresivs vai vel kads paliek, ar tadu ilgi nesadzivotu, tad jega no kakja

Nu, zini, tad mož Tev dzīvnieku nevajag vispār? Jo kaķiem, tāpat kā cilvēkiem, savs raksturs. Jā, varbūt mīļš, varbūt agresīvs, ne sevišķi mīļš utt. Kā mazi bērni - zīdaiņus Tu nevarēsi izdresēt pēc savas patikas: kad jāraud, kad jāklusē. Dīvaini tik elementāras lietas stāstīt pieaugušiem cilvēkiem..

Un nē, pret ciemiņiem mans nav agresīvs. Viņš pēc dabas zaķpastala.

Marbell, man arī šī pati šķirne :D Nu Tu tā kā manējo aprakstīji :D
08.11.2014 18:07 |

Reitings 445
Reģ: 20.04.2013
Man ir jauna bezšķirnes kaķīte, kurai patīk trakot un ārdīties, bet brīžiem uznāk nenormālākā mīļošanās kāre. Domāju, ka to iemācīt var ar savu izturēšanos. Kad bija maziņa, tad regulāri mīļoju, ņēmu klēpī, kad bija sabijusies. Puisis vairāk ar viņu ārdījās un spēlējās. Tad nu arī tagad, kad es paņemu klēpī viņa murrā (protams, ja tas ir īstajā noskaņojumā, ne ārdīšanās vidū), bet kad puisis paņem, šī uzreiz sāk ķērstīt roku un spēlēties :) Iesaku kaķi netramdīt, kad viņš/a grib gulēt un nolien kādā kaktiņā, jo tas dzīvnieciņu nokaitina un viņš/a sāk izvairīties no saimnieka pieskārieniem. Bet kopumā sliecos uz domu - pret dzīvnieku jāizturas tā, kā gribētu, lai izturas pret Tevi. Nedrīkst prasīt no dzīvnieka sabiedriskumu, ja visu dienu kaķis ir viens un citus cilvēkus/dzīvniekus nav saticis. Nevar prasīt, lai dzīvnieks mīļojas, ja pats mīļumu saņem tikai īpašos brīžos, kad cilvēkam tā gribas, bet citā laikā tiek pastumts malā, jo nav laika. Esam atbildīgi par to, ko pieradinām.
08.11.2014 20:53 |

Reitings 196
Reģ: 19.07.2009
Tas ir atkarīgs kā kkaķis ir bērnībā mīļots.Manu minci saimniece nēsāja starp krūtīm :D visu laiku viņš tika mīļots .Tagad arī grib lai viņu ucina-man nav pacietības :D Bet raksturs arī spēlē lielu lomu
09.11.2014 11:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits