Gatavojam slinki, bet gardi!

 
Reitings 5625
Reģ: 29.01.2009
Padalāmies ar produktiem, kas ir gatavi/pusfabrikāti u.tml, kas jums garšo, ir viegli pagatavojami vai vienkārši izmantojat laika taupīšanas nolūkos.

Mēs regulāri izmantojam:
Maggi boloņas mērci;
Keksus gatavoju no gatavajiem maisījumiem;
Pabieži izmantoju Tešlas mīklu.

Vairāk uz ātro nekas galvā nenāk.

Pamēģināju Rīgas Miesnieka gaļas bumbiņas ar sieru, ko reklamē. Īpaši tādi pusgatavie produkti nepatīk, bet tām bumbiņām nebija ne vainas. Bieži nē, bet ja kādreiz uz ātro vajadzēs, iespējams, iegādāšos vēl kādreiz.
08.11.2014 15:10 |
 
Reitings 3157
Reģ: 19.04.2014
Un vispār, ar ko var aizstāt margarīnu?
Ar sviestu.
08.11.2014 17:49 |
 
10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
nudien atvainojos! mani komentāri šeit bija asi un par ne-pa-tēmu, kas radās vienubrīd dēļ komentāriem. Par sevi varu teikt: ēst man ļoooti patīk :D Tos pašus pelmeņus un saldētās pankūkas. Nosodījums no manis izskan tikai tajā gadījumā, ja cilvēks no tā vien pārtiek un tas atspoguļojas viņa izskatā un veselībā. Ja cilvēkam ir viss kārtībā, tad jau lai labi garšo!
08.11.2014 17:51 |
 
Reitings 5625
Reģ: 29.01.2009
Gaļas ēdienu mēs praktiski nepērkam gatavus. Kotletītes tika pamēģinātas reklāmas iespaidā :D
Pankūkas nesen 1x pamēģinājām, bija garšīgas (ābolu), bet tās iegādājamies tikai tad, ja uz atlaidi, jo savādāk nav izdevīgi.
Margarīnu pārsvarā pērku zināmāko - Rama, Bolero, Delma, bet nu tos vīrs tikai lieto.
Un Maggi sausajās mērcēs es, piemēram, neredzu neko sliktu.

Un mana diskusija nebija tā domāta akurāti, kā dažas te uztvēra, bet nekas!
08.11.2014 17:53 |
 
Reitings 2796
Reģ: 20.10.2009
man ir atkarība no rakveres cīsiņiem... tos šad tad nopērku un tad pazūd viens un 2 :)

neko citu īsti no pusfabrikātiem nelietoju...

nu varbut reizi paris menešos pelmeņus un reizi pusgadā rolton...
08.11.2014 17:56 |
 
Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
cukurvaavere, es nesaku ka jaarij. nonstopaa cilveks var ari est to neveseligo partiku sapraataa robezaas., vienkaarsi varbuut padomaa ka taadi komentari var novest pie smagiem eesanas trauceejuumiem? nu vnk no tevis tas izskaneeja taa nu tev ir leikais svars ko tu vispaar atlaujies est taadu paartiku. just saying.
08.11.2014 17:57 |
 
Reitings 899
Reģ: 10.09.2014
Baigi interesanti, kas kuram skaitās slinkā gatavošana.... Man slinkā gatavošana, piemēram, ir šovakar krāsnī gatavoti kartupeļi, burkāni, vistu kājiņas un šampinjoni.
08.11.2014 17:59 |
 
Reitings 433
Reģ: 20.08.2013
Man vnm saldētavā stāv saldetas pupiņas. saldeta kotlešmasa, pelmeņi, un pa retam nperku kartaino mīklu un taisu viltoto krēmšniti.
08.11.2014 18:01 |
 
Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man slinkaa gatavosana noziimee ,saknu sacepsana,kas buutu apmeeram 15-20min.
08.11.2014 18:02 |
 
10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Emanuelle, saknes?! Tas ir kas tieši? :D
08.11.2014 18:09 |
 
Reitings 5625
Reģ: 29.01.2009
Nu nezinu, vai kartupeļu mizošana, burkānu un citu dārzeņu mizošana ir ātra.
Man ātrā gatavošana ir makaroni ar malto gaļu (pa flocki, ar to pašu Maggi mērci), rīsi ar vistu, rīsi ar cīsiņiem, griķi ar mērci u.tml.
08.11.2014 18:09 |
 
Reitings 899
Reģ: 10.09.2014
Robīte,
bet tieši tamdēļ arī minu, mums katram slinkā gatavošana ir kas cits.

Ak jā, pastu arī bieži pērku, nevis taisu pati un tāpat arī tunci konservā. Tie ir mani lielākie un klasiskākie pusfabrikāti :)
08.11.2014 18:12 |
 
Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
No pusfabrikātiem maksimāli cenšos izvairīties. Gatavu pērku un izmantoju kārtaino mīklu, svaigo pastu, Uncle Bens saldskābo mērci un Pataks maigo karija mērci.
08.11.2014 18:13 |
 
Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Burkanus peerku taadus ,kuri nav jaamizo,arii kartupelus ar taadu loti plaanu mizinu.Jaasaka ka mizosana man ir noteikti aatrs process,taa nebuutu probleema.Man vienkaarsi liekas,ka saknes ir veseliigaakas ar visu mizu(ja iespeejams) Burkaanus mazliet pavaaru,tad kartupeliisus arii ,un tad lieku uz pannas,kur jau cepaas siipoli,kiploki,saldie pipari,tomaatini uttTas ilgaakais process bija burkanu pavaariisana...kartupelu!
08.11.2014 18:15 |
 
10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Nu nezinu, vai kartupeļu mizošana, burkānu un citu dārzeņu mizošana ir ātra

Man arī tā likās, pirms nopirku šo te! Ideāla ierīce, iesaku!

(bildē nav tāds. Man ir krutāks :D)
08.11.2014 18:17 |
 
Reitings 1542
Reģ: 14.07.2011
Kādu pastu Jūs pērkat Libra un Vita?? Aknu pastu? :D
08.11.2014 18:18 |
 
Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Man slinkā gatavošana ir tāda, kas neprasa daudz sastāvdaļu un ilgu sagatavošanās laiku. Piemēram, kad gatavoju canneloni, tas nav slinkais ēdiens, jo līdz nonākšanai cepeškrāsnī, darbojos vēl vismaz pusstundu. Savukārt, šodien bija slinkais ēdiens - tītara šķinķi iesmērēju ar sāli, pipariem, paprikas pulveri un sinepēm, iebāzu cepammaisā, uz cepešpannas saliku kartupeļus, cukini un papriku, kādas 40 minūtes cepeškrāsnī un gatavs - prasa minimālu piepūli.
08.11.2014 18:18 |
 
Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Kaitiņa, iemet googlē vārdu "pasta" un viss taps skaidrs.
Vai arī šī ir kāda asprātība?
08.11.2014 18:19 |
 
10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Kādu pastu Jūs pērkat Libra un Vita?? Aknu pastu?

wtf? :D
08.11.2014 18:20 |
 
Reitings 2832
Reģ: 17.10.2010
Man slinkā gatavošana saistās ar to pašu, ko Librai - ka ir jāpieliek maksimāli maza piepūle. Lielākā daļa ēdienu, ko gatavoju arī ir tādi, ko ātri un vienkārši var pagatavot. :D
08.11.2014 18:22 |
 
Reitings 899
Reģ: 10.09.2014
Aknu pastu?

Tu laikam domāji aknu pastēte.
08.11.2014 18:26 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits