Bērnu seksuālā izglītošana

Reitings 41
Reģ: 13.01.2013
http://www.musuberni.lv/documents/eiropas-seksualas-izglitibas-standarti/

Ko jūs par to domājat?

Manuprāt, tas ir vienkārši briesmīgi, jo uzskatu, ka tā ir mazu bērnu samaitāšana bērnu dārza vecumā. Protams, bērni ir jāizglīto par seksu, bet ne jau tik agrā vecumā un tādā veidā. Es vienkārši nesaprotu, kāpēc vajag tādu smarazmu ieviest? Var jau nojaust, kam tas ir izdevīgi. Šo redzot, vienkārši domāju, kas notiek ar šo pasauli??

Būs jāiet parakstīties PRET šo visu.
08.11.2014 13:44 |

Reitings 24
Reģ: 04.01.2013
Kur teikts, ka tagad kāds grib bērnudārzā mācīt bērnam KĀ jāmasturbē, KĀ ar seksu nodarbojas homoseksuāli cilvēki u.t.t. Stipri apšaubu, ka, ja šo pieņems, maziem bērniem visu pasniegs tik tieši, kā dažas te tagad raksta.

Loģiski, ka arī tam četrgadniekam ir kaut kāda interese par seksuālām lietām, savu ķermeni u.t.t. Manā skatījumā tas vecums ir īstais, kad pastāstīt, ka tas viss ir normāli, ka homoseksuāļi nav nekas pretdabisks, nīstams, pretīgs utt, ka arī sevis apmierināšana ir daļa no cilvēka seksualitātes. Ka tas viss ir normāli. Jo, ja mazs bērns līdz tai 5. klasei ģimenē, no vienaudžiem, internetā dzirdēs, ka tas viss ir pretīgi, slimi, par to nerunāt, nu neieborēs neviena skolotāja viņam vairs neko pretēju. Gluži kā te dažām, kurām homoseksuālisms ir tabu. Būtu jums mazām tas viss mācīts, tagad attieksme būtu daudz tolerantāka un nebūtu absolūtā pārliecība par to, ka homoseksuālismu bērnam var iemācīt.
08.11.2014 18:48 |

Reitings 2267
Reģ: 01.06.2014
Piemēram, Rinkēviču Krievijā sodītu, jo viņš ir publiskā vietā, t.i., bērniem pieejamā vietā pozitīvi izteicies par homoseksualitāti (#proudtobegay) un tātad nodarbojas ar propogandu

Gribu papildināt : Krievijā tādas situācijas vispār nebūtu, jo Krievijā ir aizliegts Twitter. :D :D :D Uz tādu attīstību dažas homofobes tiecas!
08.11.2014 18:50 |

Reitings 2267
Kur tad paliek tava tolerance uz visu atshkjiriigo?...

Es neizturos toleranti pret cilvēkiem, kuri grib apspiest citus, vai tie būtu homofobi, krievi-iebrucēji Ukrainā, krievi-latviešu valodas nepratēji Latvijā, vai cilvēki, kas negatīvi izsakās pret psihiskām slimībām utt. Es izturos toleranti pret atšķirībām, nevis negācijām.
08.11.2014 18:53 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
ninasskapis, nu bet homoseksuaalisma propoganda shobriid pasaulee arii jau saak apspiest heteroseksuaaljus, ja kas... Taapat arii rasisms tik juutiiga teema, ka pat nav iespeejams vienkaarshi nosaukt lietas iistajos vaardos... Un veel daudz kas...

Arii veeleeshanaas piespiest krievvalodiigos runaat tikai latviski Latvijaa ir nevis tolerance, bet savu iegribu uzspieshana, diktatuura vai sauc ka veelies... Tolerancei ir jaabuut brivai no uzspieshanas/ apsieshanas, kaa pati saki. Nu tad taa arii dziivo - neuzspied un neapvaino citus. Preteejaa gadiijumaa - taa vairs nav tolerance.
08.11.2014 19:01 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Esmu pret. Pati varu savam bernam pastastit pat zilisiem,seksu,ka rodas berni. Nesaprotu,kapec valstij butu jabazas ar tadu likumu.
08.11.2014 19:03 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Jā, tieši tā, manuprāt, amatpersonai, īpaši ministram nevajadzētu jaukt gultu ar darbu, mēs visi ar kādu guļam, un?
08.11.2014 19:19 |

Reitings 2267
Hmm, pag.. Kāpēc Ušastjiks savus laulības skandālus (2x šķiršanās, bijušajai dāvanā kafene, jaunā pasija utt.) publicē medijos? Vai viņš nav amatpersona? :O
08.11.2014 19:20 |

Reitings 2267
Nemaz nerunājot par Gunti Ulmani un "jauno uzņēmēju" ar viņu kopējo bērnu.. Guntis Ulmanis atzina un pat gāja uz skolu pēc meitas! Ak, vai, visi tā man uzmācas ar savu heteroseksuālismu, nevaru to izturēt. Jauc politiku ar savām gultas lietām, nu briesmas.
08.11.2014 19:22 |

Reitings 254
Reģ: 05.09.2014
Jā, tieši tā, manuprāt, amatpersonai, īpaši ministram nevajadzētu jaukt gultu ar darbu, mēs visi ar kādu guļam, un?

Varu derēt, ka tu šo frāzi saki pirmo reizi dzīvē, un nekad neattiecinātu uz Āboltiņu, kura Pastaigā stāsta par savu ģimenes dzīvi, uz Čigāni, kura mūžīgi kladzina par savu vīru un cik tur tiem dēliem, uz kaut kādu Naudiņu, kurš par visiem radiem mums visu jau ir radio izstāstījis, uz prezidentu, kurš visur vazājas sievas pavadībā utt. utt., un nekad arī neesi iebildusi pret to ''precējies?'' sadaļu, kurā jāatbild ir katram deputātam. Vienīgais, ko tu gribi, ir nogrūst pagrīdē tev nepatīkamu sabiedrības daļu. Nožēlojami.
08.11.2014 19:27 |

10 gadi
Reitings 1396
Reģ: 18.03.2012
Bonecutie
Slima fantāzija?Kādā pie velna sakarā manam bērnam bērnudārzā-sākumskolā jāprot uzvilkt prezervatīvu?
08.11.2014 19:27 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Tolerance ir ļoti apšaubāms jēdziens, jo principā tā definīcija ir - vēlme akceptēt, pieņemt tādus viedokļus un domas, kas atšķiras no Tavējām. Diemžēl visi pašpasludinātie tolerances pārpilnie cilvēki ļoti uzkrītoši ir toleranti tikai pret tām domām un idejām, kas sakrīt ar viņu pašu pārliecību, absolūti noliekot pretējā pārliecībā esošos. Sanāk tāda ļoti izteikta dubultmorāle un liekulība. Un, ja man kas tiešām riebjas un nesimpatizē, tad tā ir dubultmorāle un liekulība. Tāpēc sevi es nekad nesaukšu par tolerantu, priekš kam? Es neuzskatu homoseksuāļus par necilvēkiem un dabas kļūdām, to pašu Rinkeviču cienīju kā politiķi pirms tam, un cienīšu arī turpmāk, jo man ir vienalga, ko kurš dara savā gultā. Bet es noteikti esmu pret šo seksuālo izglītošanu bērnudārzos, jo neuzskatu to par nepieciešamu. Kārlis nav Karlīna un nebūs, puikas ir puikas, meitenes ir meitenes, nevis dzimums X. Mamma ir mamma, tētis ir tētis, nevis Vecāks 1 un Vecāks 2 (WTF?), lai neaizvainotu kāda jūtas.

Lai man pašai nepārmestu dubultmorāli, informēju, ka man ir vienalga, kuras slavenības ar kurām guļ, Rihannas un Mailijas Sairusas neklausos, visādus stulbus šovus neskatos - man dzīvē pietiek daudz citu interesantu nodarbju un lietu, kurām pievērsties.
08.11.2014 19:28 |

Reitings 10475
Bet neatceros, ka šie abi pauda, ka izmantos savu dienesta stāvokli, lai panāktu divsievību, piemēram.
08.11.2014 19:29 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Pat nelasisu kas tur rakstits. Esmu pret jebkadu sex audzinasanu neatbilstosa vecuma. Bernu masturbesana neko nemaina. Skola nekadai sex audzinasanai vispar nav jabut atskaitot tikai to cik tas nepieciesams anatomijas prieksmetam. Jo publiskaks ir sex, jo izplatiaks STS un vairak pusaudzu grutniecibu. Valstis kur nav sex propaganda un kur it ka par seksu "neviens neko nezina" ari slimibas ir nesalidzinami mazak izplatitas un "nevelamu" grutniecibu nav.
08.11.2014 19:30 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Valstis kur nav sex propaganda un kur it ka par seksu "neviens neko nezina" ari slimibas ir nesalidzinami mazak izplatitas un "nevelamu" grutniecibu nav.

"Tajās valstīs" arī statistiku mēdz pielabot pa savam :D
08.11.2014 19:32 |

Reitings 73
Reģ: 08.10.2014
Tagad atcerējos, ka Bez Tabu bija par šo tēmu un tur skaidroja ka nekas tāds ne Eiropā ne Latvijā nebūs.
08.11.2014 19:33 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Tagad atcerējos, ka Bez Tabu bija par šo tēmu un tur skaidroja ka nekas tāds ne Eiropā ne Latvijā nebūs.

Nu taadaa gadiijumaa varam sleegt sho teemu, ne? :D
08.11.2014 19:35 |

Reitings 2267
Ušatjiks ir krievs. Viņš atklāti pauž, ka izmantos savu dienesta stāvokli un savu ietekmi, kas, protams, viņam nav tā mazākā, lai aizsargātu krievu intereses. Manuprāt, tas ir amorāli - tikai tāpēc, ka esi krievs, izmantot savu ietekmi, lai svešai valstij vardarbīgi uzspiestu krievu intereses.

Kā redzam, politika nevar un nekad nebūs atšķirta no citām dzīves jomām, vai tā būtu tautība vai seksuālā piederība, vai vēl jebkas cits.
08.11.2014 19:36 |

Reitings 254
Reģ: 05.09.2014
Bet neatceros, ka šie abi pauda, ka izmantos savu dienesta stāvokli, lai panāktu divsievību, piemēram.

Becky, bet ko tu iedomājies, ka visi politiķi strādā pretēji savām interesēm? :D Vienīgi Rinkēvičš izmanto dienesta stāvokli, lai realizētu to, ko vēlas? :D Ok, beigšu izniekot savu sestdienu, mēģinot sarunāties ar pilnīgiem nejēgām.
08.11.2014 19:38 |

Reitings 2037
Reģ: 08.09.2014
Tolerance ir ļoti apšaubāms jēdziens, jo principā tā definīcija ir - vēlme akceptēt, pieņemt tādus viedokļus un domas, kas atšķiras no Tavējām. Diemžēl visi pašpasludinātie tolerances pārpilnie cilvēki ļoti uzkrītoši ir toleranti tikai pret tām domām un idejām, kas sakrīt ar viņu pašu pārliecību, absolūti noliekot pretējā pārliecībā esošos. Sanāk tāda ļoti izteikta dubultmorāle un liekulība. Un, ja man kas tiešām riebjas un nesimpatizē, tad tā ir dubultmorāle un liekulība. Tāpēc sevi es nekad nesaukšu par tolerantu, priekš kam? Es neuzskatu homoseksuāļus par necilvēkiem un dabas kļūdām, to pašu Rinkeviču cienīju kā politiķi pirms tam, un cienīšu arī turpmāk, jo man ir vienalga, ko kurš dara savā gultā. Bet es noteikti esmu pret šo seksuālo izglītošanu bērnudārzos, jo neuzskatu to par nepieciešamu. Kārlis nav Karlīna un nebūs, puikas ir puikas, meitenes ir meitenes, nevis dzimums X. Mamma ir mamma, tētis ir tētis, nevis Vecāks 1 un Vecāks 2 (WTF?), lai neaizvainotu kāda jūtas.

Lai man pašai nepārmestu dubultmorāli, informēju, ka man ir vienalga, kuras slavenības ar kurām guļ, Rihannas un Mailijas Sairusas neklausos, visādus stulbus šovus neskatos - man dzīvē pietiek daudz citu interesantu nodarbju un lietu, kurām pievērsties.

Viedi vārdi Spīdola. +++
08.11.2014 19:38 |

Reitings 10475
ā, nu tad jūs esat rusofobes, bet es nožēlojamā homofobe, pie tā arī paliksim, turklāt Bez tabu jau visu atrisināja!
08.11.2014 19:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits