Viss, ko viņi grib, ir tiesības laulāties un tolerance no apkārtējiem, kā rezultāts būtu droša iziešana sabiedrībā neriskējot dabūt ar kāju pa muguru.
Man nav nekas pret to, ka homoseksuāļi laulājas. To tiešām var uzskatīt par elementārām cilvēka tiesībām juridiski noformēt savas attiecības.
Diemžēl, pie tā, ka viņiem jābaidās no noniecināšanas vai vardarbības, viņi lielā mērā ir vainīgi paši. Ja laulības būtu vienīgais, ko šie cilvēki vēlētos, problēmu būtu daudz mazāk. Pie kam veids, kādā viņi par to cīnās, arī ir plnīgi absurds. Heteroseksuāļi taču neiet gājienos, lai visiem izrādītu savu orientāciju, nebrēc pa presi, ka ir hetero, jo tas nevienu neineteresē - tāpēc, ka tas ir normāli, vairākums tāds ir.
Ja daba būtu paredzējusi homoseksuālsmu kā normu, nebūtu divu dzimumu. Novirzes no normas ir katrā sugā, taču homoseksuālisms ir tā novirze, kurai dabīgi nebūtu jāturpinās - indivīdi, kam ir tieksmes pret savu dzimumu, dabīg sugu turpināt nespēj.
Es gan neuzskatu, ka šos indivīdus tamdēļ būtu jādedzina krāsnīs vai vēl kādā mērā jāapspiež vai jāiznīcina. Kā jau minēju - viņiem tāpat nav paredzēts sugas turpinājums. Taču es neatbalstu bērnu nodošanu adopcijai šādiem pāriem. Bērnam ir jāaug vidē, kur viņš spēj iemācīties to, ka normāls attiecību modelis ir vīrietis + sieviete. No bērniem nav jāslēpj, ka ir arī viendzimuma pāri, taču, tā kā bērns augot ļoti daudz ko venkārši kopē no vecākiem, viņam var rasties nepareizs iespads, ka viņš nav īsti ritīgs, jo viņam taču ir divas mammas, vai divi tēti, mājās ir tāda kārtība, taču viņam pašam parādās tieksmes pret pretējo dzimumu. Tāpat šim bērnam nebūs zināšanu un iemaņu saskarsmē ar pretējo dzimumu, viņš tās vienkārši neiemācās.
Tik pat absurda man šķiet tā bļaušana par diskrimināciju seksuālās orientācijas dēļ. Ja nebļausi pa visu pagastu, ka esi homo, neviens neko pat neeidomāsies diskriminēt...