klubi, bāri un tusiņi pusaudžu gados

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
...Jeb - "Ak, skaistā jaunība!"
Iedvesmojoties no diskusijas par svešo dokumentu izmantošanu, rosinu atcerēties laikus, kad bijām nepilngadīgas, bet gribējās tos tusiņus klubos, pirkt alkoholu, cigaretes, iet uz bāriem...
Vai un kā jūs apgājāt sistēmu? Koķetējāt ar apsargiem, varbūt nočiepāt vecākās māsas tiesības vai varbūt gājāt ar kādām vecākām draudzenēm kopā?
Uz kādiem klubiem gājāt? Un vai esat bijušas tajos klubos arī pēdējā laikā? Nesen ar draugiem runājot nonācām pie fakta, ka tajā klubā, kurā regulāri tusējāmies, kad mums bija 16, tagad tādi mazie vairs neiet. Iet tā pati mūsu paaudze, tie, kas toreiz bija 16gadnieki.
06.11.2014 18:14 |

Reitings 1609
Reģ: 03.03.2013
Ak jā Feelings un Mojo,laikam,vairs nav.Bija drusku žēl,jo tās bija pirmās vietās uz kurām gāju un kur man ļoti patika :D
06.11.2014 19:10 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Atcerējos gadījumu no Ogres kluba. Tikko pirms 18. gadu dz.d. kompānijā pirmo reizi izdomājām aiziet uz Bedri. Man vienīgajai vēl nebija 18. Nu neko, tā kā veikalos nekad neprasīja dokumentus, un no kompānijas izskatījos arī vis vecākā, nodomājām, ka gan jau ielaidīs, ja nē - sarunāsim. Gajām iekšā un draudzenei paprasīja dokumentus, vienīgajai, kamēr turpat ģērbāmies nost apsargi izdomāja, ka tomēr vajag pārbaudīt visas. Nu tad sākās.
Runājam, runājam un šie izdomā, ka ielaidīs bet par Statoila kafijām un gotiņas končām. Tuvākais statiks kādi 3km, nezinu cik sanāk īsti, ar mašinu garāks gabaliņš. Mums papēži, āra ziema, nu neko, ejam ārā un štukojam ko tagad darīt... Draudzene pieiet pie vienas mašīnas un paprasa kaut kādam čalītim lai aizved, tas ar, ok, davaj, braucam. Aizbraucām, nopirkām, kādu 3 eiro par končām un 2 kafijām sanāca. Atbraucam, iedodam. Ok, ejiet iekšā, tikai pienu lai šiem vēl atnes no bāra. :D un ka varējām vnk 5ls iedot un miers būtu... nekas, ka piedāvājām.

Pēc kādas h izejam ārā uzpīpēt, stāv čaļi, iekšā netiek, apsargi šiem smejoties atkal davaj atvediet kafiju. Tie šokā, kādu kafiju un končas, no kurienes. Apsargi - nu re kur trīs blondīnes 15min laikā atveda.
Tajā laikā gan nedzēru, ja atrados ārpus mājas.
06.11.2014 19:12 |

Reitings 919
Reģ: 11.07.2013
Tie paši Depo, Saksofons, I Love You.. Nekādi dokumenti nekur netika prasīti, pases vietā par piederības simbolu kalpoja slavenā HC šalle :D
06.11.2014 19:13 |

Reitings 664
Reģ: 29.01.2009
Esmu bijusi Essential mēbele :D
Uztaisīju sev ISIC karti izstādē "Skola". Neviens nepārbaudīja dokumentus, tad nu pāris gadiņus pieliku klāt :D bet man ļoti reti kur vispār prasīja dokumentus. Essītī apsargi pat bez rindas laida iekšā. Traks laiks bija! :)
06.11.2014 19:15 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Bāc sameloju,es tak esmu bijusi nepilngadīga vēl Melanjā Piektdienā. :D
06.11.2014 19:15 |

Reitings 664
Reģ: 29.01.2009
"Trakajā"vecumā bieži braucām tusēties uz citu pilsētu klubiem. Mans pirmais bija Talsu "Kai" ( vai Kajs") uh, memories, memories :)
06.11.2014 19:21 |

10 gadi
Reitings 2508
Reģ: 11.03.2010
Par cik mani draugi, toreizējie kad man bija 15-16 gadi, viņi visi bija pilgadīgi gāja uz klubiem un daudzām pasēdēšanām un es vilkos kā " jaunule " , mēbele mazāka. Nesaprotu, kāda interese toreiz viņiem bija ar mani, bet nu labi :D.
Runāju ar apsargiem , vienmēr kaut kā varēja sarunāt, vai atkal draugi sarunāja. Tad bija viens periods (jo vairāk samāleja mani, jo vecāka izskatījos), tad vispār neprasīja.
īsti varbūt nenožēloju , ka tik jauna tur biju, bet norakstu to uz savu bērnišķīgo vecumu.
Tagad vairs jau labu laiku sen neapmeklēju klubus, tādas vietas, jo mani tas nesaista, par sevi varu teikt -" no tā maksmālisma esmu stipri izaugusi "
06.11.2014 19:30 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Bet no otras puses- man ir žēl kojās skatīties uz jauniešiem, kuri acīmredzami ir turēti pie īsas pavadas pusaudžu gados. Kā no ķēdes norāvušies! Dzer, ālējas, ārdās(ne tikai 4dienās un 5dienās) tikmēr gaitenī mammai pa telefonu "Nē, mamm, neko tādu nedarām, ar meitenēm filmas skatāmies!". Tas arī ir traki.
Izālējos "mājas" ballītēs. Īrējām pirtis ar draugiem, klasesbiedriem un paziņām. Ajj, paliek silti sirdī, kad jāatceras "Ostas" vai "Viskaļu" laiki :D Trakas lietas darītas :D Vēl nesen ar draudzeni skatījāmies bildes un no sirds izsmējāmies :D
06.11.2014 19:35 |

Reitings 1804
Reģ: 29.05.2014
Nekad neesmu tusējis klubos, šad tad sanācis bāros sēdēt, pamatā darba darīšanās. Vienmēr esmu bijis tas, kuram zvana, lai palīdz tikt mājās, jo kādu uz stūra taisās ''atsist'' vai vienkārši dzēruma pakāpe tāda, ka savādāk prom netiks.
06.11.2014 19:36 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Ziemeļmeita, es nekad nebiju iedomājusies par to šalli, ka viņai tāda funkcija bija. Īstenībā jau arābu lakats :D Bet nu jā, visiem tak viņas bija. Tagad redzot sīkos ar viņām, jāpasmaida. Uzreiz vecie laiki galvā :D
06.11.2014 19:38 |

Reitings 1884
Reģ: 08.07.2013
Nepilngadīga uz klubiem nekad negāju - kaut kā nevilka galīgi. Alkoholu arī minimāli lietoju un pati nepirku. Smēķēju arī tikai kompānijas pēc, kad kāds iedeva, pati nepirku.
Atceros tikai 1x, kad ar draudzeni 12 gados stāvējām pie veikala un gaidījām, kad nāks kāds bomzis, lai palūgtu, lai viņš mums nopērk cigaretes, jo redz, lielās dāmas pīpēt gribēja :D
06.11.2014 19:45 |

Reitings 919
Reģ: 11.07.2013
Samaara, tas tā pa jokam bija domāts :) To, ka tas ir arābu lakats tolaik gan zināja reti kurš, atceros n-tās diskusijas alternative.lv par to, kur dabūt hc šalli :D
06.11.2014 20:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits