-Iespēju izteikties.
-Atslodze no darba.
-Man nepiecieshamo info.
-Dažreiz kaut ko iegūstu no bēbīštēmas. Kopumā neko daudz. Dažreiz ierēkt par Kubieti un citiem debīliem cilvēkiem.
-Informāciju par tēmām, kas mani interesē. Tāpat var atrast līdzīgi domājošas sievietes, pajautāt vienmēr padomu, atrast draugus.
pieredzes apmaiņa
-Draudzenes ar ko kontaktējos tikai ārpus cosmo. pašāku redzesloku par sieviešu ikdienišķām lietām.
-Laika kavēklis
-Iepazīstu interesantus cilvēkus, izklaidēju sevi garlaicības brīžos. Kā vienpatim, kuram īpaši nepatīk plašas kompānijas vai ļoti biežs kontakts ar cilvēkiem dzīvē, forums ir arī labs veids kā izpausties un sazināties ar citiem cilvēkiem.
-Atbildes un pieredzi man interesējošos jautājumos
-Citu sieviešu viedokli par dažādām tēmām.
-Jauni konatkati, brīvā laika aizpildīšana, jaunu lietu uzzināšana, ebay diskuija
...
-Svaigu informāciju par visu! Derīgus ieteikumus un vienkārši komfortablu virtuālu vietu, kur pavadīt laiku!
-Draudzibu
-Kā jau minēju pirmajā aptaujā, sekoju līdz Bēbīšu un māmiņu beztēmai.
Atbrīvoju prātu no domāšanas, lasot muļķības. Un vēlreiz pārliecinos, ka cilvēki ir tik dažādi un bieži vien tik nesaprātīgi.
-
laika kavēkli
-Smaidu-jo reizēm uzdotie jautājumi ir tīk jautri,ka nespēju neizlasīt un neatbildēt. protams arī patīkami palīdzēt ar kādu padomu,bet tas jau atkarīgs no cilvēka vai viņš to pieņem. :)
-Lielisks veids kā pakavēt laiku, palasīt citu cilvēku atgadījumus, arī var daudz ko jaunu uzzināt diskusijās kas ir izglītojošas, piem par mākslu, ēdieniem vai kosmētiku.
-Šādi "nositu laiku".
-Atbildes uz jautājumiem.
-informācija
-dažādos viedokļus
-recepšu padomi, apģērba&kosmētikas atsauksmes
-Brīvā laika aizpildīšana, reizēm uzzinu ko interesantu un noderīgu arī vēlāk. Piemēram, no cosmo uzzināju par kādu mūzikas grupu, kuru iepriekš nezināju, bet tagad ir iepatikusies un klausos.
-Informaaciju par intereseejosiem jautaajumiem un piederiibu Cosmo sabiedriibai. :)
-Kādreiz tā ir atbilde uz interesējošu jautājumu, kādreiz uzzinu, kas sievietēm dotajā brīdī aktuāls, vēl kādreiz forums der kā laba humora deva.
-Dažādas sadzīvē noderīgas lietas.
-Pārsvarā "pērles" no e bay vai ali.
-Atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem, citu viedokļus par tiem, kā arī esmu ieguvusi labas vēstuļdraudzenes.
-Iegūt atbildes uz sev interesējošiem jaut., dalīties ar viedokli.
-Idejas skaistumkopšanai, sadzīviskām lietām. utt. Kur veikt labus pirkumus, kādi forši atklājumi ir meitenēm (kafejnīcas, muzeji, kosmētika, ēdieni, mode, veselība).
-Dažādu ikdienas jautājumu apspriešana un pieredzes/zināšānu ieguve no tā.
-Aktualitātes
-Dažreiz ir iespēja iegū atbildes uz " sasāpējušiem" jautājumiem, interesanti papļāpāt ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem.
-Tikai laika kavēšana, jo kaut ko labu un derīgu ļoti reti iegūstu
-Viedokļu dažādība.
-Draugus, padomu devējus :)
-Padomus, pakavēju laiku,
-Pieredzes, dažādi ieteikumi. Ja ir radies, kāds jautājums, varu šeit pajautāt un būs daudz dažādi viedokļi.
-Viedokļus par sev interesējošām tēmām.
-Atbildes/ieteikumus/padomus uz sev interesējošiem jautājumiem/problēmām.
-Informācija, atslodze, draudzenes
- "Cosmo standarts, kas ir apvīts ar dažādām teiksmām par ideālo figūru, vīru, ideālo algu, ir pats augstākais punkts manā dzīvē. Šis forums izdaiļo manu ikdienu. Es nezinu, ko es darītu, ja man būtu liegts diskutēt ar tik erudītiem cilvēkiem, par piemēru var ņemt to sievieti pusmūžā.. Emm.. Viņai bija niks saistībā ar vienu valsti.. K.. Ā, jā, Kubiete! Mans laiks ir piepildīts, kad to pavadu Cosmo forumā!" - teica neviens nekad.
-Kādreiz kādas skaistas lietas un blogu lasīšana par precēm, pakalpojumiem.
-Paplašinu savu redzesloku, iegūstu derīgu informāciju, uzzinu par citu pieredzi un vienkārši pavadu laiku.
-Informāciju par sev aktuālajām lietām
-Atbildes uz dažādiem sev interesējušiem jautājumiem.
-Labākais ko iegūstu no cosmo foruma ir: 1. Atbildes uz manu problēmu; 2. Atbalstu un uzmundrinošus vārdus; 3. Sapratni ko meitenes gaida no attiecībām un kādas kļūdas nevajadzētu pieļaut esot attiecībās.
-Informacija
-esoso informaciju
-esmu tur iepazinusies ar jaukam meitenem- domubiedrenem
-Atbildes uz dažādiem sev interesējošiem jautājumiem (skaistumkopšana, diskusija "žakete no ebay" utml)
-Jaunumi par iepirkšanos ārzemju saitos. Arī dažādās pieredzes, domu - graudi.
-Padomi, pieredzes apmaiņa, smieklu deva, jauna draudzene.
-Labus padomus, dažreiz mierinājumu un uzmundrinājumu no cilvēkiem, kas nokļuvuši līdzīgā situācijā :)
-"Nositu laiku" , pameklēju, palasu atsauksmes par kosmētiku, apģērbu u.c. interesējošām lietām. Pa retam pakontrolēju vai gadījumā nav tā, ka kādam nav taisnība! :D
-Citu viedokļus; dažādas idejas; viekārši laika kavēšana, kad nav ko darīt.
-Citu viedokļus.
-paziņas
-padomus, viedokļus.
-1. Sev ļoti Tuvu cilvēku, nekad nebiju ko tādu iedomājusies. 2. Paplašinu redzes loku, lasot dažādus viedokļus 3. Aktualitātes , īsumā
-Sava veida pieredzi, un zināšanas sev interesējošos jautājumos, kā arī tas ir lielisks laika nosišanas veids. :)
-Citu pieredze dažādos jautājumos, uzzinu par jaunām lietām, vietām, iepējām.
-Kāzu tēma ar noderīgiem padomiem.
-Uzzinu citu viedokļus un arī noderīgu informāciju, pieredzi.
-Jaunu informāciju par man aktuālām tēmām.
dažreiz interesantas idejas ikdienai, ēdienu receptes, viedokli par attiecībām, shoping lietas, kosmētikas jaunumi un pieredze lietošanā utt.. Vārdu sakot, kas attiecīgajā dienā ir tuvāks, tas arī interesanti...:)
-Jocigi,ka pie izglitibas sadalas nevar izvēlēties -magistra grāds!!! Ko iegūstu? Laika nosishanas veids, ideju smelsanās avots.
-Pieredze.
-Interesanti palasit dazadas aktualitates, viedoklus, Interesantakas sadalas - mode&kosmetika. Smiekligi ari palasit cosmo kaskus :D
-Iedvesmu no meitenēm, kas ceļo un dzīvo ārzemēs Saikni ar Latviju, jo reti sanāk izmantot latviešu valodu Bet lielākoties tomēr tiek aizpildīts laiks, kad esmu garlaikota
dažādu meiteņu viedokļus par tēmām, kas man ineteresē
noderīgu informāciju sev interesējošā jautājumā!
-Viss labs, kas labi beidzas.
-Citu cilvēki pieredze, kas reizēm līdzīga manējai. līdz ar to nejūties vienīgais "tāds" uz pasaules