Man jau VD ir kādus divus gadus, taču kaut kā vēl joprojām neesmu iemācījusies ar to sadzīvot. Zāles nelietoju, bet kaut kā pati ar sevi arī īsti netieku galā, jo vienmēr esmu bijusi ļoti emocionāla. Kaut ārēji bieži to neizrādu, bieži kāda tuva cilvēka izteiktās piezīmes, kas bieži vien pat nav tik skarbas vai rupjas, ļoti aizskar. Nesen pirmoreiz piedzīvoju īstu panikas lēkmi, tas bija kaut kas briesmīgs - trīcēju pilnīgi visa, gan iekšēji , gan ārēji, asaras birst un nespēju sevi nomierināt. Tikai pēc kādas pusstundas panikas, beigās kaut kā izdevās savākt sevi rokās.
Apbrīnoju, tās, kurām paliek vieglāk kaut ko darot, vai kurām izdodas kontrolēt savas emocijas. Jo man ir dienas , kad visu dienu staigāju asarainām acīm un kamolu kaklā, mēģinot sevi savaldīt, jo esmu sabiedrībā, taču atgriežoties mājās sāku raudāt. Bieži vien pat nezinu kādēļ.
Par Nervostrong vismaz no ārsta esmu dzirdējusi, ka jēgas īsti nav, tas tikai tāds reklāmas triks. Vienīgais, ko viņa man ir ieteikusi dzert un es ik pa laikam padzeru ir magnijs. Nezinu vai palīdz, bet profilaksei šad tad palietoju.