Vsp jau ja ir stāvoklī un precās, liekas, ka tas tiek darīts keksīša pēc, jo iekrita.
Pilnīgas muļķības.. Baznīca mūsdienās ir ļoti strauji attīstījusies (nerunāju par radikālajām sektām) un nekādu slēptu nosodījumu tur nav.
negribu maisīties ap cosmo aizliegto tēmu - aborti - bet tad kāpēc priesteri, un tas pats pāvests ir kategoriski pret abortiem? Kāpec katoļu priesteri vēl joprojām nedrīkst nodibināt ģimenes?
Baznīca mūsdienās ir ļoti strauji attīstījusies, jo vienkārši neredzu tās straujās pārmaiņas.
es tev ar savu pieredzi centos parādīt, ka tu pārspīlē.Tas ir galvenais iemesls, kāpēc vispār tādas diskusijas un forumi iekš cosmo pastāv - kaut ko vienmēr kādam pierādīt, ka viņam NAV taisnība. :)
Tas ir galvenais iemesls, kāpēc vispār tādas diskusijas un forumi iekš cosmo pastāv - kaut ko vienmēr kādam pierādīt, ka viņam NAV taisnība.
Nu ok. Kādam pierādīji, kādam ne. Jauki, ka labāk palika.
, jo vienkārši neredzu tās straujās pārmaiņas.
Ņemot vērā, ka tev patīk pārmesties no vienas tēmas uz otru īpaši nespējot argumentēt savu viedokli, tas arī nebija īpaši grūti.
Esi interesējusies par Baznīcas politiku vai gaidi, kad tev priesteris Tev atnāks uz mājām un pateiks: "Tā, Kashmira, tagad vari taisīt abortus uz velna paraušanu, mēs neiebilstam!"
Baznīca mūsdienās ir ļoti strauji attīstījusies (nerunāju par radikālajām sektām) un nekādu slēptu nosodījumu tur nav.
Es gan neesmu bijusi stāvoklī, bet grūtniecības periodā vai nav tā, ka sievietes ir pārāk emocionālas? Es laikam bez apstājas varētu sākt raudāt aiz laimes, un tas man liktos šausmīgi, jo ar bez visām hormonu svārstībām esmu emocionāls cilvēks Tad tā biežā čurāšana un baltā kleita. Atkal neērti.
Kādai ir pieredze, ar ko padalīties?