sievietei, kura gatavojas preceeties un veelas beernu, buutu jaaveic aborts, jo nav smuki preceeties ar lielu veederu?
šajā gadījumā jau tiešām tik aborts būtu pareizā rīcība.
Man ir svarīgi, lai brīdī, kad bērns dzimtu, mans draugs būtu mans vīrs. Ja būtu man jau liels puncis, vienkārši sarakstītos un vēlāk taisītu kādas lielas svinības, ja nē, tad svinētu kā parasti.
neesam mežoņi, lai tā rīkotos ir jāņem vērā citu un sabiedrības domas un viedoklis, nevar tā vienpersoniski rīkoties.
šajā gadījumā jau tiešām tik aborts būtu pareizā rīcība.
Aizmirsās pierakstīt. AR punci jau vispār tikai uz sarakstīšanos, manuprāt. Kāda vairs baznīca, kāds tur vairs tikums.
Aizmirsās pierakstīt. AR punci jau vispār tikai uz sarakstīšanos, manuprāt. Kāda vairs baznīca, kāds tur vairs tikums.Ja runa ir par tikumu, tad mīlā sirds jābūt nevainīgai.:D
Mēs viduslaikos dzīvojam?
Jā, kāds tur vairs tikums, ka cilvēki vēlas savienot savas dzīves ceļu oficiāli papīru formā un Dieva priekšā? Pēc citāta spriežot, noprotu, ka bērns ir apkaunojums, ne mīlestības auglis.
JO, ja mācītājiem būtu teikšana (it sevišķi pareizticīgo un katoļu), līgavām būtu jābūt nevainīgām..