Esmu dzirdējusi daudzas sievietes nosodam līgavas, kas ar punci, baltā kleitā un ar plīvuru dodas pie altāra, bet ko darīt, ja pirms plānotajām kāzām paliec stāvoklī?
Es rīkojos kā plānots. Plānotas bija kāzas un plānots bija mazulis, kurš pieteicās mazliet gan par ātru. Mazs puncītis bija, bet tas netraucēja uzvilkt šampanieša krāsas (ne baltu) kleitu un teikt planoto JĀ vārdu. Vai es precētos bez bērna? JĀ. Vai radītu bērnu bez ieplānotām kāzām? Grūti teikt.
Es pagaidītu kamēr piedzimst, apveļas un pati atgūstu visas formas, lai uzvilktu skaistu kleitu un izbaudītu balli visas nakts garumā.
Ja man nebūtu svarīgas lielas viesības, tad sarakstītos arī ar visu to punci un bez šampanieša.
Bet es nedomāju, ka, piemēram, iereibusi grūtniece ir ok.
Iereibusi līgava arī ir skats uz miljonu :D Bet piekrītu - stāvoklī precoties skaitīju katru malku un vienu glāzi sūcu visu vakaru :D bet man alkohols nav vajadzīgs, lai no sirds izpriecātos, no dejošanas neatteicos un otrā dienā kājas bija lupatās :D
Nogaidītu. Man ļoti patīk doma, ka bērns (piemēram, meita) skaistā kleitiņā sapucējies, varētu vecāku kāzās piedalīties, varētu ziedlapiņas pakaisīt ejot pirms mammas... :D
Un šaura, skaista kleita man arī patiktu labāk par grūtnieces kāzu kleitu...
Bet tie ir tikai tādi sīkumi, galveno kāzu būtību jau tas nekādi nemaina.
Ne atliktu, ne pasteidzinātu. Kā būtu, tā būtu. Galvenais jau ir tas fakts, ka esmu kļuvusi par sievu, nevis tas, k citi domā par manu punci, kas izspiežas no kleitas. :D Jā, ballēties varētu būt grūtāk, bet nu tāpat puncis man netraucētu. Un arī bez šampanieša tādā gadījumā varētu iztikt. :)
Pieļauju, ka tas atkarīgs tikai no līgavas pašsajūtas - ja tas jau ir kāds vēlāks grūtniecības mēnesis, tad līgavai pašai varētu būt grūti.
Mēs arī kāzu plānošanas laikā vairākas reizes domājām, ka nu varbūt varam jau pie altāra ar puncīti stāvēt, bet tomēr pabaidījos, kāda būs mana pašsajūta. Kāzu dienu gribēju izbaudīt no A – Z ar kārtīgu izdejošanos un svinēšanos un arī šampanieša glāzi uz jaunā pāra veselību.
Bet ir arī ļoti daudzas sievietes, kas jūtas lieliski arī 8 mēnesī un ļoti brīnišķīgi izbauda savu kāzu dienu.