Meitene bilde skaista - gan augums, gan seja. Bet, pasaku godigi, ja meitenei ir daudz maz normala seja un nav loti daudz liekais svars - tad nav jegas salidzinat: lielaks vai mazaks deguns, lupas vai kautkas vel cits, jo lomu talak tapat speles personiba: smaids, runasveids, dumja/gudra, ir vai nav ta saucama "odzina". Pastastisu savu pieredzi. Esmu vienkarsi parasta meitene, tieva gan esmu, bet neesmu nekada baigaa skaistule, uz kuru visi raditu ar pirkstu un teiktu: voow. Tacu, ja smuki apgerbjos, esmu parliecinata par sevi, laba garastavokli, ir energija - tad varu savaldzinat ikvienu ne-homoseksualu brivu virieti, vismaz likt vinam sajusties, it ka butu mani nedaudz/ daudz iemilejies, iespejams tikai uz vienas nakts attiecibam (bet ne alkohola iespaida). Esmu pagatne vairakas reizes bijusi kompanija, kura esmu es laba garigaja un smaidiga, ar minimalu meikapu, un viena cita ta saucama perfekta meitene: blondi mati, ideals meikaps, tonalais ka zurnala, bet uzmanibu pieversa man, lai ka ta otra necenstos - un sis nebija tas gadijums, kad meicha vienkarsi nevelejas, lai vinai pievers uzmanibu. Ja esmu slikta garigaja, dzive depresija, darbi min uz papeziem, man uznak tadi etapi dzive diemzel, neesmu vienmer laimiga un prieciga: tipa rudens depresija utt, tad neviens uz mani pat neskatas virsu, vai paskatas, bet kad sak runat, tad laizas lapas, jo iztaroju nepareizo energiju, agresiju un neapmierinatibu =) Ta ka nestresojiet par to, vai pametis, nepametis jus del kaukada deguna izmera vai vel citas kermena dalas (krutim, lupam -ipasi populari), jo ta nav tuksa runasana, ka ir daudz kas cits bez izskata, kas pievelk viriesus un cilvekus kopuma. Un, ja jau tavs puisis ar tevi nopietni ir kopa, vins saskatija tavu odzinu un mil tevi ar visiem +iem un -iem =)