Nee, es nemaz neapvainojos,jo tieshaam biezhi par sho esmu domaajusi,runaajusi ar savu viiru un vecaakiem,kaa tad tas viss ir utt.. Pirmaamkaartaam , mums katram ir sava viizija par sho visu, bet manaa gjimenee neviens (peedeejo 3-4 paaudzhu garumaa) nav bazniicaa preceejies,un mees arii neesam, un uz autores jautaajumu atbildot,man ir jaasaka,ka mees appreceejaamies,jo taa bija pareizi dariit,taa bija jaadara. Taa laikam vispreciizaak vareetu to noformuleet. Un man pat tas neliekas pareizi vai nepareizi, tas vnk taa ir. Un jo vairaak gadus nodziivo lauliibaa,jo tas viss kljuust pavisam citaadaak,es taa domaaju, bet neesmu veel tik ilgi ar saveejo kopaa,lai spriestu,kas notiek peec 20 gadu kopdziives.un iisteniibaa,ja paklausaas apkaart,tad tie,kas preceejaas ,jo palika staavoklii, peec tiem 20 gadiem suudzas un arii tie,kas preceejaas,jo nepraatiigi bija samiileejushies,taapat tagad suudzas un purpina. Taada ir cilveeka daba laikam. Es vnk uzskatu,ka jo vairaak par to domaa ,jo gruutaak tas viss ir...ir vai nav vinjhs tas vieniigais.l. Varbuut aiz stuuri buus cits utt. Manaa gadiijumaa es ,sevi zinot, izanalizeeju,vai vinjhs man besii?! , jaa,jo man visi cilveeki agri vai veelu saak besiit, vai vinjhs mani kaitina,jaa,jo mani viss kaitina, vai vinjsh ir ideaals? Nee,jo neviens taads nav, vai man vinjhs ir tik svariigs cilveeks,lai es pie jemtu sho visu(besiishanu,kasiishanos utt), un idotu gjimeni- jaa! Taatad atbilde bija jaa, ko tur daudz. :)