Ar tiem JUKE ir interesanti. Es ilgi uzskatīju par ārkārtīgi neglītu mašīnu, pēc laika sāka likties, ka varbūt tomēr ļoti patīk :D Kad biju auto izstādē, iesēdos un salonā jutos kā zivs ūdenī. Šobrīd plānoju jaunu auto, un šis ir potenciālais kandidāts.
Bet par tēmu, kā jau lielākajai daļai šeit nepatīk universāļi, smārti un visi maziņie tā saucamie "sievišķīgie" auto :D un golfi, kas vecāki par 4.
vabolēn, protams, tikai gaumes jautājums, bet es šaubos, ka kopš Juke parādīšanās tas kādu reizi nav iekļuvis neglītāko pasaules auto topā. Dažs labs kritiķis USA ir minējis, ka viņš pat nevar iedomāties neglītāku auto par Juke.
Vējā, izklausās, ka tev ir kaut kāds naids pret Nissan Juke :D:D:D
Manuprāt, ļoti foršs, kompakts , ekonomisks, un jā, manuprāt, arī sievišķīgs automobilis :)
Man arī nez kapēc nepatīk vecie Golfi, sākot no 4 uz atpakaļu.
Savukārt Juke man ļoti patīk, ģimenes vīriešiem katram ir BMW, viens no tiem ir X5, man patīk, neko sliktu teikt nevaru.
Man visvairāk riebjas tā saucamās sievišķīgās mašīnas - nu vabolītes un tamlīdzīgas. Ar tādām man būtu kauns braukt. Un otrā vietā ir mašīnas ar garajām aizmugurēm, kas izskatās pēc katafalkiem. :D
Nu neviens auto nepārspēs to dīvaino četracaino Fiatu, kas izskatās pēc garīgi atpalikuša citplanētieša. :D
Bet vispār man riebj baltas mašīnas. Lai cik skaists modelis nebūtu, krāsa visu izbojā un mašīna uzreiz izskatās pēc veļasmašīnas vai ledusskapja uz riteņiem..