Visas mašīnas, kas ir unversiāļi. Man arī atgādina katafalkas. Manis ieliktais B6 pasātiņš man ļoti patīk, bet sedans, bet garās dirsas vnk izkropļo mašīnas.
BMW man ir pašas mīļākās mašīnas, bet tie compact modeļi arī šķiet reti pretīgi. Vēl nepatīk nocirstās dirsas viņiem.
Nezinu kā dēļ, bet man nekādu patiku neizraisa volkswagen vabolītes. Cik esmu prasījusi meitenēm, tad daudzas saka, ka ļoti forša, skaista, sievišķīga mašīna. Derdzas tādas sieviešu mašīnas un ja vel vabolītei, vai kādai citai mašīnai pieliek tās meiteņu skropstas, zosāda metas. :(
Es nezinu, man gan juke patīk!
Ne īpaši patīk universāļi un hečbeki.Arī kantainas mašīnas.Vabolītes arī riebj.Un liela daļa no jau ieliktajiem frīkiem.
Man nepatīk Juke un visas mašīnas, kurām lukturi atverās, kā acis... Briesmīgi izskatās. Un protams mašīnas, ar garajām aizmugurēm un ja vēl ir tas nocirstais dibens, tad vispār šausmas.
BMW, kā mašīnu marka nepatīk, tāpēc uz tādām pat neskatos vai esmu vienkārši neitrāla.
Man nav tā ka īpaši kas nepatīk, ja dotu, tad brauktu ar tādu kāda ir, izņēmums vecs grauzts, kas lūzt kopā, sarūsējis, nekopts un netīrs - tāda gan liekas nesmuka mašīna.