draugu ietekme

Reitings 257
Reģ: 29.04.2013
Gribu jūsu viedokli...
manam puisim ir draugi..kā jau visiem , bet viņu kopīgie pasākumi pārsvarā ir kopīga iedzeršan un bezjēdzīgas sarunas, cik saprotu no draugu teiktā ka es esot negatīva, ragana..es īpašī nedzeru un arī nesmēķēju.. es neredzu jēgu piedalīties šajos kopīgi bezjēdzīgajos pasākumos, ja nu vienīgi man no tā neatlec kāds labums.. bet jūtos šausmīgi , jo mans draugs dod priekšroku brīvdienas pavadīt ar tādiem, bet ne ar mani.. man atliek izklaidēties pa savam..reāļi tas ļoti sāpina un man točna drīz jau vērsies ciet..
04.11.2014 21:18 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Uj, kā man patīk stellaglmr prasme savu viedokli izteikt tik kodolīgi un trāpīgi! :)
Piekrītu!

Zini, pēc attieksmes kā pasniedz savu problēmu, tiešām izklausies negatīva...
05.11.2014 11:44 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
viņi apspriež savus pagatnes notikumus, kā tu justos? un ja situāciju apgrieztu un es savam draugam teiktu nāc ar manējiem draugiem, redzēsim cik tev būs interesanti un tā katru nogali..?
Tas ir normāli, ka tiek apspriesti kaut kādi pagātnes notikumi. Jautājums, cik daudz viņi ar Tevi rēķinās? Var jau apspriest notikumus Tevi izklaidējot ar dažādiem interesantiem stāstiem..

Ir jau tā otrā galējība, ka bariņš izliekas, ka otrā pusīte neeksistē tuvumā un nemaz nepalīz iejusties. Tādā gadījumā puiša draugi izturas nepieklājīgi, arī puisis, ja necenšas palīdzēt integrēties. Tādā gadījumā arī nedēļas nogales draugu ballītes ir mazliet nesaprotamas no attiecību viedokļa..
05.11.2014 11:53 |

Reitings 257
tad varu teikt ka Tu Zakjis un stellaglmr esat iespējams ar līdzīgu uztveri un tāda dzīvesveida piekritējas...cita izskaidrojuma nav, jo jūs pat neidziļinaties par ko tiek rakstīts :)
05.11.2014 11:58 |

Reitings 15092
tad varu teikt ka Tu Zakjis un stellaglmr esat iespējams ar līdzīgu uztveri un tāda dzīvesveida piekritējas

Kāda dzīvesveida?
05.11.2014 12:02 |

Reitings 257
Cormeum... es tev piekrītu, un var jau atrast par ko runāt mums visiem ja ļoti gribētu :)
05.11.2014 12:02 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Es esmu Tava drauga pusē nu ja tev nepatīk viņa nodarbes un tā tu saki degradācija nu tad meklē citu ,kur problēma nu nekodīs viņš tevis dēļ vienu otru vīkendu , bet nejau visu mūžu ir ballīšu cilvēki un neballīšu un neko tu tur neizdarīsi.
05.11.2014 12:05 |

Reitings 257
Zini, pēc attieksmes kā pasniedz savu problēmu, tiešām izklausies negatīva...

kas tieši izklausās negatīvi?

par dzīvesveidu es domāju , ka patīk ballēties .. vienkārši runājot :)
05.11.2014 12:06 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Ak, šausmas.
Bez Tevis tavam puisim bija, ir un būs arī citi svarīgi cilvēki dzīvē. Tu nevari gribēt, lai viņš pārstāj tikties ar saviem draugiem. Tev ir jāiemācās pieņemt viņa dzīve visos laikos. Ja Tu to nespēj, jo gribi būt vienīgā - meklē kādu, kuram nav draugu.
Un, jā - būtu tikai normāli, ja viņš pievienotos tavā draugu vakarā. Bez tam, vienmēr pastāv iespēja iet uz kompromisu - attiecības nav kara lauks, Tu neesi viņa māte. :D

P.S. Es neko nepārspīlējot uzrakstīju trīs teikumos to kā tu aprakasti šīs viņu pasēdēšanas.
05.11.2014 12:08 |

Reitings 15092
Ja Tu tiešām gribi būt ar šo konkrēto cilvēku kopā, tad varbūt jums atbilstošāks modelis būtu - atpūsties katram ar saviem draugiem un kopīgās kompānijās sanākt tikai ik pa laikam.

Jo ar šādu attieksmi pret viņam svarīgiem cilvēkiem Tu neko labu nepanāksi..
05.11.2014 12:11 |

Reitings 257
Ok, stellaglmr, es tev piekrītu, tad sanāk ka katram no mums jādara kas katram patīk vienalga vai tas kautkā aizskar vai sāpina bet ja katrs tajā jūtas labi ... un tādas tad tās attiecības arī būs..
05.11.2014 12:11 |

Reitings 257
Zakjis..bet man gribētos , lai pat tajā pamatā mēs kopā būtu vairāk nekā katrs ar saviem draugiem, nav vairs 18 gadu ,un lai nav tā ka būtu jāatpūšas vienam no otra, bet gan abiem kopā, neskaitot ka kādu reizi vajag privāto telpu.. un vēl svarīgs faktors, man neinteresē nekādu draugu viedoklis, viņiem pašiem varbūt nav nemaz ideālāk savās attiecībās..
05.11.2014 12:14 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Es saprastu, ka sāpināt var ar to, ka katru piektdienas vakaru paņem mantas un atgriežas tikai pirmdien. bet Tu atzini, ka tā nav. Tad kā ir? Kas Tevi sāpina? Kā viņam ir draugi, kopīgas atmiņas ar viņiem? Atrodi arī sev draugus.

Netaisi scēnu, kur tā ir lieka. Runā ar viņu. Vienojieties par kādu abiem pieņemamu modeli. Piemēram, viņš ar draugiem pavada divas sestdienas pilnīgi netraucēts no tavas puses, bet atlikušās brivdienas jūs atstājat ģimeņu apciemošanai, kopīgām izklaidēm un vienkārši dzīvojoties pa mājām.

Nomaini attieksmi, sakārto sevi, izlem kā Tu vēlies redzēt jūsu kopīgās brīvdienas un tad runā ar draugu.
05.11.2014 12:18 |

Reitings 15092
Ferre - kā Tev ar draugiem?
Jo palasot kaut vai cosmo, cik daudzām meitenēm nav tuvu draudzeņu, es pieņemu, ka varētu būt ļoti grūti būt kopā diviem dažādiem cilvēkiem - vienam, kuram draugi ir svarīga un neatņemama dzīves sastāvdaļa un otram, kuram tādu nav... No tā arī var rasties šī neizpratne par bezjēdzīgām sēdēšanām un bezjēdzīgām sarunām..
05.11.2014 12:22 |

Reitings 16391
Ferre, es domāju, ja puisis nevēlas mainīt atpūšanās paradumus.. un tas Tev rada diskomfortu, tad tā nav laba attiecību prognoze.

Es arī pirms attiecībām izklaidējos jestrāk. Tomēr kaut kā attiecībās esot daudzkas pats par sevi mainās.. vairāk tiek rīkotas mierīgas pasēdēšanas, iedzeršana nav tik nozīmīga.. :) Bet draugi jau paliek tie paši :D

Man radās iespaids, ka puiša draugiem Tu, iespējams, nesimpatizē, viņi to izpauž nerēķinoties ar Tevi.. bet draugam, par spīti tam visam, viņi ir prioritāri. Ož pēc necieņas.. tātad, labākais risinājums - cits puisis..
05.11.2014 12:22 |

10 gadi
Reitings 374
Nu bezjēdzīgi ballēties reizēm patīk arī ļoti izglītotiem cilvēkiem.

Varbūt problēma ir tā, ka Tu nemaz negribi iepazīties ar viņa draugiem un iejusties viņu kompānijā?

Manā draugu kompānijā, principā, visi ir forši, izglītoti cilvēki, kuri strādā labās darba vietās, un tomēr, kad ir ballīšu pasākumi, ar visām no tā izrietošajām sekām, pat man liekas, ja es būtu ienācējs "no malas", noteikti domātu - zeme atveries. Bezjēdzīgas sarunas alkohola ietekmē vai pat esot skaidrā, muļķīgi joki, pasmiešanās par sevi un vienam par otru. Tā draugi dara.

Protams, ir arī draugu kompānijas, kas par iknedēļas izklaidi atzīst tikai un vienīgi teātra/izstādes/operas apmeklējumus un izglītojošas diskusijas par politiku, ekonomiku un citām aktuālām tēmām..
Ja Tevi neapmierina pašreizējā situācija, tad, vismaz man liekas, ka atrast jaunu mīļoto ar šādu izklaižu cienītāju draugu loku būs vieglāk, ātrāk un "nesāpīgāk", nekā "pāraudzināt" pašreizējo draugu un liekot izvēlēties - es vai tavi draugi.
05.11.2014 12:24 |

Reitings 491
Reģ: 07.02.2012
Priecājos, ka manam vīrietim nav tik tuvi draugi, ar kuriem bez maz vai kopā saaudzis. Un ja ir kādi, tad viņiem pret mani nav iebildumu, atpūšamies kopā. Ja būtu kādi iebildumi pret mani, tad es zinu, kurām attiecībām vīrietis dotu priekšroku. :)
05.11.2014 12:27 |

Reitings 257
Es saprotu kopīgās atmiņas, bet tās ir atmiņas, visiem tādas ir, bet viņi ir pārāk saauguši kopā, pilnībā diskriminējot mani, šie konkrētie draugi, un es arī zinu ka es viņiem nepatīku, mums ir pilnīgi atšķirīgi uzskati un dzīves situācijas, tāpēc mēs viens otru galīgi nesaprotam, es domāju ka viņi nav normāli un viņi to domā par mani, mēs vienkārši viens otram nesimpatizējam, bet sāpīgākais ir puiša attieksme, kā viņš mani iesaista vai neiesaista kopīgos pasākumos kas pārsvarā ir kopīga sadzeršana..
un atceries ..stellaglmr , ka emocionāli sāp daudz vairāk kā fiziski , it īpaši jau sievietēm..
05.11.2014 12:47 |

Reitings 16391
Ferre, bet Tavs draugs taču nav muļķis un to noteikti redz.. kāpēc viņš pieļauj to un sāpina Tevi? Vai tad tā normālās attiecībās notiek? Manuprāt, vajag rēķināties vienam ar otru.. nevis darī pāri..
05.11.2014 14:06 |

Reitings 2037
Reģ: 08.09.2014
Nu ir tas vecais, labais teiciens: "Parādi man, kas ir tavi draugi, un es pateikšu, kas esi tu." Ar to varēji rēķināties jau uzsākot attiecības, tikko viņš Tevi iepazīstināja ar saviem draugiem. Tu taču no sākuma necerēji, ka viņa draugi ir tādi, dara to un to, bet Tavs puisis pilnīgi citādāks kā viņi?

Tiesa. Protams, ka katram no mums, var būt kāds izņēmuma draugs, pēc tā gan nevarētu spriest par cilvēku. Bet uzskatu, ka ir svarīgi, kāda kompānija.
Tāpēc jā, ir svarīgi redzēt, kādi ir mīļotā cilvēka draugi.
05.11.2014 14:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)