Sveikas, skaistās.
Šeit ir diskusija par sejas krēmiem. bet jautājums kā jūs lutinat rokas šajā nejaukajā laikā?
dievinu body shopa kaņepju roku krēmu un parafīna vaniņu ik pēc 3 ned.
esmu dzirdejusi ka glierīna maskas rokām esot baigi labās.
Varbūt padalamies? ;)
Man ir šis. Teikšu, ka patīk.
Bez roku krēma un cimdiem vēsā laikā iztikt nevaru, rokas man ir ļoti jutīgas.
Esmu arī taisījusi parafīna masku rokām. Tā gan ir labu labā!
Manas rokas uz rudeni paliek šaušalīgas, bet tas arī laikam no darba ar papīriem...smērēju roku krēmu, cik varu :D glicerīns vispār nepatīk, izvairos no viņa.
Man ļoti patīk Drogu krēms "Auza". Jauki smaržo, divreiz dienā smērēju un rokām viss oki. Bet esmu ievērojusi, ka man pats galvenais ir aukstā laikā nēsāt cimdus, citādi varu lietot ko gribu, rokas sasprēgājušas.
uniqueღ man patīk body shopa produkti tikai esmu ļoti jūtīga uz smaržam. un kokosriekst manam degunam neiet pie sirds.
jū par parafīnu varu piekrist atver poras izvada smagos metalus baro nagus rokas. pīlings ar sanāk. un galvenais ka patīkami ;)
Šobrīd ir kaut kāds Eucerin dermatoloģiski piemērots dziļi mitrinošs krēms. Bet tā kā manas rokas vienkārši neņem vairs pretī krēmus ar sintētiskām un ķimiskām satsāvdaļām, pasūtīju savai kosmētiķei viņas gatavotu dabīgo krēmu ar vaskiem, eļļām, šī sviestiem utt.
stiprais_dzimums parafīna vanna ļoti spēcīgi mitrināt un barot roku ādu. pasakums norit šādi. ļoti barojosi ādu noklāj ar kremu un tad mērce izkausētā parafīnā temperatūrai vajadzetu būt ap 40 gradiem. iemērc 2-5reizes atkarīgs no roku stavokļa tad uzliek maisiņu un liek cimdinjos tad jāsež 15-25 min.
es kā manikīra mesitars šadu procedūru piekopju. droši jautajiet saviem meistariem. ;)