Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Stirnas gaļa !

 
Reitings 266
Reģ: 13.01.2014
Sveikas !
gribētu uzzināt no jums pieredzējušākajām ,kā pareizi un garšīgi uzcept karbonādi no,
STIRNAS GAĻAS ? lūdzu palīdziet :)
04.11.2014 14:33 |
 
Reitings 1732
Reģ: 21.06.2012
Nabaga stirnucēns..
04.11.2014 14:37 |
 
Reitings 266
Reģ: 13.01.2014
nē tu nesaprati man atveda draugs un draugs dabūja no citiem cilvēkiem ,tāpēc nav mana vaina :)
04.11.2014 14:38 |
 
Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Es labāk ceptu kā steiku.
04.11.2014 14:41 |
 
Reitings 266
Reģ: 13.01.2014
steiks neder !
04.11.2014 14:47 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
No stirnas man šķiet var gatavot gandrīz visu to pašu, ko no liellopa.

Mmm.. visa bērnība pavadīta ar stirnu cepešiem, karbonādēm, kotletītēm. Garšīgi! :)
04.11.2014 14:49 |
 
Reitings 1732
Reģ: 21.06.2012
Pameklē google - meža gaļas receptes, vai kaut kā tā.
04.11.2014 14:49 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Ja tev ir šāda karbonāde http://www.groza.lv/images/products/899-large-1.jpg ( attēlā cūkas ), tad vari gatavot garšīgu rosbifu vai cepeti!
04.11.2014 14:49 |
 
10 gadi
Reitings 485
Reģ: 18.03.2010
par cik meza gala jagatavo ilgak kaa ''parasta'',tad labak cepetis, gulasveidiga mercite, samalt galu un kotletes uztaisit, sautejums. karbonadi neemu taisijusi.
04.11.2014 14:50 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Zakjis* +
04.11.2014 14:50 |
 
Reitings 266
Reģ: 13.01.2014
Der tikai karbonāde tikai !!!
04.11.2014 14:52 |
 
10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
ļoti, ļoti labi un ilgi gatavo
04.11.2014 14:52 |
 
Reitings 266
Reģ: 13.01.2014
ļoti, ļoti labi un ilgi gatavo

piermēram var olā miltos un nu protams piparos u.tt. iemērkt
un cep uz mazas uguns ?kamēr gatava ?
04.11.2014 14:53 |
 
Reitings 169
Reģ: 12.04.2014
Vajadzīga recepte, kā pagatavot stirnas karbonādi - gabalu pie muguras, kas pats par sevi ir viens no mīkstākajiem un liesākajiem gabaliem, vai kā no stirnas pagatavot karbonādi - izdauzītu, parasti panētu gaļās gabalu?

Ja pēdējais, tad vajadzētu zināt, kāds stirnas gabals ir topika autores rīcībā, kāja, mugura, fileja, karbonāde...?
04.11.2014 14:54 |
 
Reitings 264
Reģ: 21.11.2013
http://www.receptes.lv/receptes/no:stirnas-gala/
04.11.2014 14:55 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Nav tik traki ar stirnu, briedi, buku un alni ( ir nednieki kuri buka karpačo uz vietas ēd ). Jāuzmanās ir no meža suķa, tas ilgi un kārtīgi jāgatavo.
Ja baidies vari mēģināt gatavot sīpolu siteni ( gandrīz tā pati karbonāde virn ir ).
04.11.2014 14:58 |
 
Reitings 266
Reģ: 13.01.2014
nav neka tajā receptes.lv !!
04.11.2014 15:00 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009


piermēram var olā miltos un nu protams piparos u.tt.

Ā, nu ja tādu, tad tā kā parasto :)
04.11.2014 15:01 |
 
Reitings 169
Reģ: 12.04.2014
Siinchukss, kāds tieši stirnas gabals Tev ir?
04.11.2014 15:01 |
 
Reitings 266
Reģ: 13.01.2014
Siinchukss, kāds tieši stirnas gabals Tev ir?[/quote
nevar īsti saprast bļāviens :///
04.11.2014 15:02 |
 
Reitings 266
Reģ: 13.01.2014
man teica ka sākumā vajadzētu pavārīt un tad cept ? es domāju ka nē ...
04.11.2014 15:03 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!