Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Krāpšana

Reitings 45
Reģ: 10.03.2014
Biju kopā ar puisi 2 gadus, līdz uzzināju, ka viņš 3 nedēļas sarakstījās klasesbiedrieni, 2x satikās. Liku viņam izvēlēties. Viņš izvēlējās mani. Saka ja klasesbiedrieni pat neatceras, kaut gan nedēļu atpakaļ bija simpātija un patika... Teica, ka kļūdijās iesaistoties ar viņu.
Es pateicu, ka piedodu un aizmirstam, bet iekšēji tas grauž un nezinu vai esmu piedevis vai nē. Kā lai to aizmirst un tiek tam pāri ?
Vai ir vērts censties velreiz atjaunot attiecības? Likt viņam pašam ar visu tikt galā, ko ir sadarījis vai panākt pretī ? Vai ir vel iespējamas tādas attiecības kā bija pirms šī starpgadījuma? Vai labāk aizmirst, lai cik sāpīgi tas nebūtu?
04.11.2014 00:19 |

Reitings 45
Reģ: 10.03.2014
bet nekāda kontakta viņam nebija ar viņu, tikai satikās un runājās, jo interesanti.
04.11.2014 00:19 |

Reitings 924
Reģ: 02.09.2014
ja var ticēt puisim, tad nekāda krāpšana nav notikusi, bet Tu nevari skaidri zināt, vai starp viņiem nebija kas vairāk, jo puisis var samelot, gluži kā par to, ka it kā viņu bija aizmirsis.

Kā lai to aizmirst un tiek tam pāri ? Vai ir vel iespējamas tādas attiecības kā bija pirms šī starpgadījuma?

mēģināt tikt tam pāri, var tikai piedodot.
aizmirst pavisam gan nesanāks, jā, uz noteiktu laika periodu, taču, vienatnē domājot, vari atkal atcerēties puiša pagātnes kļūdas.
protams, ka attiecības vairs nebūs tādas kā sākumā, jo Tu esi pievilta un uzticēties puisim būs grūtāk, taču tas nenozīmē, ka tas ir neiespējami.

Vai ir vērts censties velreiz atjaunot attiecības?

ja šķiet, ka puisis ir tā vērts, tad nebūtu attiecībām jāatmet ar roku.
04.11.2014 02:01 |

Reitings 134
Reģ: 25.05.2013
Kāpēc vīrieši krāpj?
Vīrietis skatās uz seksu savādāk, nekā sieviete.
Viņš ir pārliecināts, ka tiks cauri sveikā
Viņs nav pašrealizējies
Viņus neapmierina situācija mājās
Vienmēr atradīsies sieviete, kura piekritīs mīļākās statusam
http://www.astral-temple.com/lv/discussion/pieburt-virieti-sievieti/12/
20.11.2014 19:18 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits