Man ar vakars pa mierīgo, cenšos noskaņoties rītdienas garajai dienai un tikko ar draugu pasūtījām biļetes uz "Lukrēcija Bordžija" 20. novembrī.. Yeeyy, tik sen jau gribējās uz kādu teātra izrādi!
Vrb kāda no jums var ieteikt vēl kādu interesantu izrādi uz kuru esat bijušas? :)
Persephon, mums gan neko tādu neteica! :) Bet citi ir tādi, ka viņi vnk gaida to - uci puci...Šodien viens 3.kl.puika stāstīja, ka viņa tētis dzīvo citur.Viņi satiekoties 1x mēnesī un viņš dikti ilgojoties :( Tad bija tāds...Kā nepeteiksi kādu uci -puci...
Šodien jūtos ļoti savādi .. Brīžiem uznāk, ka viss liekas super, bet pēc 10min viss jau apnicis :D
Vispār galvā liels bardaks, iespējams ļoti drīz gaidāmas milzīgas pārmaiņas manā dzīvē.
Šis vakars neko īpaši neatšķirsies no citiem. Pasēdēšu pie datora un ripināšos uz gultiņu. :))
Hūūū, nesen noskrēju, bija foršs kompanjons, super :) Tik muskuļi sāp, bet patīkami, gan jau rīt būs ok :) Uz rītdienu it kā daudz kas jādara, bet galīgi negribas, drīz čučēt (l)
Man tieši šodien zvanīja un teica, ka esmu izturējis konkursu un mani ņem darbā, tagad tikai parīt jābrauc runā finansiālā puse.
Bet vakars bēdīgs, atnācu no darba, sunim kaut kas nav kā vajadzētu, suns bēdīgs, līdz ar to paķēra mani ar.. :(