nu ir mums pašiem tik daudz skaistu vārdu, kādēļ lūkoties pēc kaut kā tik ļooooti sveša?par tému par to, ka jáizvélas LV várdi, tad meitenes, édat tikai LV pártiku, lietojiet tikai LV kosmétiku un sézhat tikai savá LV?ja jau tádas patriotes...
Pirms satiku draugu, arī skaidri zināju kā gribu nosaukt meitu - Miroslava (Mira). Esmu krieviete, tādēł likās, ka ir ok. Draugs ir latvietis un tas vārds atkrīta pats par sevim, Jo draugs, dzirdot šo vienkrārši paprasīja "kurš mira, kā mira?"
Kādiem kompleksiem un kaunam par savu identitāti jābūt, lai izvelētos vārdu ārzemnieku dēļ? Tfu!
Esmu krieviete, tādēł likās, ka ir ok
Krievi liek krievu vārdus, runā krieviski ģimene, apmeklē pareizticīgo baznīcu, asociē sevi ar Krieviju (Putinu), skatās krievu TV
A mēs latvieši liekam angļu vārdus, apdiršam savu valodu, neasociējam sevi ar baznīcu, nozākājam Latviju un skatamies tos pašus krievu TV....
Vēl es nesaprotu, kur lielā jēga saskaņot ar uzvārdu. Ja kaut kāda Džeina Kenedija satiksies ar Jāni Bērziņu, tāpat beigās kļūs par Džeinu Bērziņu.Mums te liidziiga situaacija,bet tas vaards tomeer labi skan kopaa ar uzvaardu.
par tému par to, ka jáizvélas LV várdi, tad meitenes, édat tikai LV pártiku, lietojiet tikai LV kosmétiku un sézhat tikai savá LV?ja jau tádas patriotes.