Labvakar meitenes!
Es gribeju lai jus padalaties ar to ,ka tirat vannu? Saprotu ,ka ar lupatu un birsti, bet ar kadiem lidzekliem? Kadi ir jusu favoriti? Kas tiesam labi iztira vannu. Man ir vel ta vanna kas ir no vecajiem laikiem , un netirumus kadus ir vnk gandriz neiespejami notirit.
Man tā vanna ir veca jo veca. Bija viens ļoti labs līdzeklis pret tām nogulsnēm, bet jau labu laiku atpakaļ beidzās un veikalos vairs nevar atrast. Tagad tīru ar bleach un noskaloju ar aukstu ūdeni.
Karolina2, ar šito veiksmīgi iztīru gan tualeti, gan vannas istabu. Uzsmidzina kārtīgi, atstāj uz 20 minūtēm ievilkties un tad ar švammi/birsti noberž. Tik nezinu kā ar tām čuguna virsmām varētu būt.. Skaidras pasta nelīdz?
Amnile skaidra nu drusku labak notira, agrak es ar ace 3 pudeles ieleju vannaa un vanna bija balta,bet nu nezinu kadel,bet vairak tik balta nav pec ta ace.
Es tīri ar hloru. Nu jau kādu laiku atpakaļ kaut kur ieraudzīju un noporku, tikai vairs nezinu kur. Būs jāmeklē kaut kas cits, tulīt beigsies. Taču tik perfekti balta vanna, kā jauna no citiem līdzekļiem nav bijusi.