Rainyday jā! :D tad redz tieca ka esmu tieva tad normala tgd jau resna vispār tads dīvains palicis saprotu kpc jo problēmas ber tapec nav neviens dusmās tā jasauc kur nu vēl sieviete.
GOOLD - Tavs draugs slikti ietekmē tavu pašapziņu.. Nākamreiz, kad viņš teiks, ka esi resna, piedāvā viņam uz dienu apmainīties ar ēdieniem, ko ēdat. Varu derēt, ka tu ēd ļoti maz.
Pārsla, neizspriedu, ka tu ko tādu gribi darīt, Unknown ko tādu ieteica un drošvien līdz galam neizrakstīju, bet es bieži mēdzu alu ar kolu jaukt-garšīgi
Rainday es ēdu,kā calis to ģimene vienmēr saka :D ir dienas kad vispār neko negribu un vakara esmu sapratusi ka esmu tikai brokastis ēdusi tas reti notiek ,bet ir tādi gadijumi. Viņš parasti piekrauj pilnu šķivi a man uz pusi mazak.Es nesaprotu tad vinam saku busu tieva nē man nepatik tad viņs saka ka esmu normala tad resna pekšņi :D
Šo dienu pavadīju pie draudzenes ar viņas Kaķi. Tad ar draugu devāmies vakariņās un paēdām supergaršīgi. Tagad mājās, bišķi piekārtoju visu, draugs sēž uz grīdas un ķimerē kaut kādu mašīnas daiktu. Es pasēdēšu internetos. Nekas aktīvāks nav ieplānots. Life is good.
GOOLD- Nav gadījumā tā, ka viņš sapratis, ka tā ir tava emocionāli vājā vieta, caur kuru viņš var tev uzbrukt dusmu gadījumā? Varbūt viņš nemaz nedomā, ka tu esi resna, bet vienkārši grib tevi sāpināt.