Mājas ballītē vienmēr kavalieri var pasaukt malā, tā kā viņš visdrīzāk domās, ka nu būs bučošanās, viņš arī noteikti sekos. Un tad, bez liekām acīm, kauna džekam un reputācijas bojāšanas sev, var pateikt - tā čali, te ir robeža un tā ir tāda. Rezultātā neviens nav apvainojies, ja arī ir, tad tikai džeks, toties drāma ir pietaupīta abiem.
Klubos, par svešajiem gan nav jābaidās. Pirmkārt un vispieklājīgāk būtu bez jebkāda "Atvaino, man ir puisis," " atvaino, es te esmu ar draudzenēm," un bez jebkādiem citiem "atvaino," pateikt "Es neesmu ieinteresēta. Tieši tik vienkārši. Atvainoties nedrīkst, jo pirmkārt - nav jau par ko, otrkārt - tas, kurš atvainojas, par neko ir tādā situācijā vājāks. Un ja meitene ir vājāka, tad ignorantais tips uzskata, ka var turpināt savu gorīšanos apkārt. Esmu gan piedraudējusi ar apsargiem, gan uzšāvusi pa plaukstām, gan pateikusi, ka viņš smird, vai ir neglīts, vai kaut ko no sērijas, it kā rupji, jā, bet brīžos, kad mans ķermenis tiek aizskarts, es nesatraucos, ka varētu aizskart kāda cita jūtas.