Mēs gatavojām siera kūku ar ķirbi. Bija laba, kaut kas savādāks.
Nepieciešams:
300g cepumi
100g sviests
500g biezpiens
200g ķirbju biezenis
4ēdam karotes medus
100ml piens
2 ēdamkarotes želantīns
0.5 tējkarotes muskatrieksts.
2 karotes kanēlis
Pagatavošana:
1. Sadrupina cepumus, sajauc ar mīkstu sviestu iemīca formas pamatā, var cept protams arī smilšu mīklas pamatni.
2. Saberž biezpienu, klāt liekot kanēli, medu, muskatriekstu.
3.ķirbju biezenim pievieno pienā uzkarsētu , uzbiedrinātu želantīnu.
4. Abas masas samaisa kopā un liek veidnē virs cepumiem.
5.liek ledusskapī vismaz uz 3,4 stundām. Vislabāk uz nakti.
Dekorē ar to, ko vēlās, ieteicams ar putukrējumu
:)