Man jau sen kā ir piedzimis, bet nekas nav mainījies. :D Vienu brīdi PMS pat sliktāks palika- sāpēja muguras lejas daļā, bet tad sāku regulāri plankot un vairs mugura nesāp.
Jā, es arī gribētu zināt. :) Lietoju OK, kas pēc ārsta vārdiem palīdzēšot arī ar PMS, nu nez, neko nepalīdz viss, varbut mazāk kašķīga esmu.
Tagad jāpāriet uz Yasmin un lasīju, ka tā palīdzot atvieglot pms. Dzīvosim, redzēsim, bet jā, gribētu uzzināt citu viedokļus.
Mani drīzāk interesē ko jūs darāt ar tām frustrācijām (pat iegāju googlē, lai pārliecinātos, vai tas, ko saprotu zem šī vārda, to arī nozīmē) :D Kā mazināt?
Lietoju OK un nekas nesāp. Par tām frustrācijām, es ar iegāju googlē, lai pārliecinātos vai pareizi sapratu. Atradu, ka frustrācija ir psihisks stāvoklis, kas var izveidoties, ja cilvēkam ceļā uz nozīmīgu mērķi rodas reāli vai šķietami nepārvarami šķēršļi. Nu ja tā ir īstā definīcija, tad mazināt frustrāciju var sasniedzot mērķi vai atrodot citu sasmiedzamu mērķi uz kuru novirzīt savu enerģiju :D
OK (stiprai asiņošanai, garam periodam un hormonālai aknei), pretsāpju zāles (krampjiem un muguras sāpēm), magnijs (nogurumam), pasifloras ekstrakts (nomierināt visādas trauksmes, frustrācijas, bezmiegu & co). Tas mans PMS izdzīvošanas komplekts, nesaku, ka visveselīgākais, bet man strādā. :D
Stiprais_dzimums - paldies par Tevis piedēvēto godu man :), bet nē, es neražoju šo tēju. Mana profesija ne tuvu nav saistīta ar zinātni, laboratoriju un daba veltēm.
Es vienkārši esmu cilvēks, kurš, ja redz, ka otram var kaut kā palīdzēt (un arī zinu, kā palīdzēt, ko ieteikt), tad parasti neklusēju. :)
Es pati joprojām esmu šokā no tā, cik laba bija šī tēja... :)
man no yasmin tableteem nenormaala apetiite bija un libido zudums
Man tieši otrādāk - mazāk ēdu (pareizāk sakot, negribas ēst) un IR libido! :D Tiesa, libido ir tikai ar yasmin, ar iepriekšējām divām nebija gribēšanas. Galvassāpes nav, tfu tfu tfu, un svarā arī nepieņemos - kā esmu 57, tā palieku. Max 59 pirms mr, kad ūdens aizture organismā. Atkal tfu tfu tfu, jāsaka. Nez, kaut kā labi panesu ok laikam un pagaidām noraugos ar skepsi uz OK šausmu stāstiem par +10kg un neremdināmo apetīti.
sjelo,
Ja jau tējas sastāvā ir tikai raskrēsliņš, tad nav vajadzības pirkt kaut kādu it kā speciālo "tēju sievietes veselībai", bet var vnk raskrēsliņu tēju aptiekā.
sjelo,
Ja jau tējas sastāvā ir tikai raskrēsliņš, tad nav vajadzības pirkt kaut kādu it kā speciālo "tēju sievietes veselībai", bet var vnk raskrēsliņu tēju aptiekā.
Tu mazlietiņ kļūdījies. Pilnais sastāvs ir šāds: "Sastāvs:
Pinkšķu, dzeru ibumetinu, ēdu daudz saldumus un "lūdzu Dievu", lai šis laiks paiet ātrāk. :D Zinu, ka vienai manai paziņai laba ginekoloģe teica, ka arī samazināts svars var šo visu problēmu saasināt. Ja tā atskatās uz pagātni, tad sverot vairāk manas sāpes nebija tik izteiktas un mēdza pat nemaz nebūt.
Sk, nepamanīju visu sastāvu.
Starpcitu, pelašķus nedrīkst lietot bez pārtraukuma, var izsaukt alerģisku reakciju. Bet nu nav man diži tādas ticamības par šo tēju kā brīnumlīdzekli. Atrisina pārāk daudz dažādu problēmu. Impossible.
Kāda lieto naktsveces elļu? Pms sakarā netā uzgāju.
Kashmira, es palietoju kādu brīdi, sagaidīju arī pirmās mr lietošanas laikā, bet nekas nebija uzlabojies. Varbūt ir jāpalieto pāris mēneši un tikai tad ir redzams efekts. Man organisms kaut kā negribēja šo eļļu pieņemt, tāpēc pēc mēneša metu mieru, nepārbaudot ilgtermiņa ietekmi.