1. novembrī plkst. 19.00 kinoteātrī KSUNS "Dzīvnieku brīvība" organizē ilgi gaidītās filmas "The Ghosts in Our Machine" pirmizrādi Latvijā. Filma tiks izrādīta angļu valodā ar subtitriem latviešu valodā. Bezmaksas ieeja.
Vairāk par filmu un citām 1. novembra aktivitātēm lasi šeit - http://goo.gl/8AECA5
Ceru, ka izmantosiet iespēju, jo šo dokumentālo filmu patiešām ir vērts noskatīties :)
Normals cilveks tadu jociigu saitu neveers valaa, taa kaa vari iet skatiities savu bezmaksas filmu viena pati.
P.S. ja gribi ko reklamet, liec saitus uz uzticamaam maajas lapaam.
“The Ghosts in Our Machine” (2013) ir stāsts par atsevišķiem dzīvniekiem, kas dzīvo mūsdienu pasaules mašinērijā vai ir izglābti no tās. Caur fotožurnālistes Džoannas Makartūras fotoaparātu skatītājs iepazīst vairākus dzīvniekus. Katrs fotoattēls un stāsts no slepeniem pētījumiem fermās, veiksmīgām glābšanas misijām Ziemeļamerikā un Eiropā un citiem darbiem dzīvnieku labā ļauj ielūkoties globālajās industrijās, kurās izmanto dzīvniekus: pārtikā, modē, izklaidē un zinātniskajā izpētē. Filma “The Ghosts in Our Machine” ir par Džoannas Makartūras centieniem vērst sabiedrības uzmanību uz tēmu, no kuras vairums cilvēku izvēlas izvairīties.
Kāda vēl smadzeņu skalošana.. Tā ir realitāte, ko parāda.
Es gan laikam uz filmu nedošos, man tāda nojausma pēc apraksta, ka es iznāktu laukā nobimbājusies par pasaules stulbo sistēmu un vēl vairāk sacepusies par to (un jau tā daudzi mani uzskata par agresīvu šajos jautājumos).
Karma, pēc privātām ziņām tu man licies sakarīgs cilvēks.. Es nesaprotu, kāds ir tavs motīvs tēmā, kur ir runa pret dzīvnieku mocīšanu, likt gaļas gabalus, kas loģiski rada nepatiku šīs diskusijas mērķauditorijai un kam visdrīzāk sekos strīdi, jo diskusijas mērķauditorija šajā diskusijā nevēlas redzēt tādas bildes? Saprastu, ja to darītu kāds trollis ar mērķi provocēt, tieši tāpēc pieminēju privātās ziņas.
Domāju, ka tā kārdinošā steika bilde ir vnk atbildes reakcija uz konkrētās tēmas autori, kas atmiņā palikusi tieši ar smadzeņu skalošanu un citu viedokļu nepieņemšanu.
Domāju, ka tā kārdinošā steika bilde ir vnk atbildes reakcija uz konkrētās tēmas autori, kas atmiņā palikusi tieši ar smadzeņu skalošanu un citu viedokļu nepieņemšanu.
Meitenes mīļās, ir taču tomēr atšķirība starp viedokli un faktiem, piemēram:
Visi dzīvnieki jūt sāpes – FAKTS
Man garšo gaļa – VIEDOKLIS
Lai govs ražotu pienu, tā ir mākslīgi jāapaugļo – FAKTS
Piens un tā produkti ir veselīgi - VIEDOKLIS
Olas ir vistu menstruācijas un cilvēkiem pilnīgi nevajadzīgas – FAKTS
Olas ir nepieciešamas ēdiena gatavošanā - VIEDOKLIS
Neuzskatu, ka ir pareizi "pieņemt" nepatiesus un izdomātus faktus un es to arī nedomāju darīt. Es kādreiz arī nezināju labāk, bet tāpēc vajag izglītoties un vēlēties šo informāciju iegūt. Tā ir par brīvu. Bet taisnība jau vien ir, nevienu nepiespiedīsi mācīties, ja viņš nevēlas.