Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Neapmierinātība.

Reitings 148
Reģ: 14.08.2014
Es nezinu kas man pēdēja laika uznācis. Visu laiku ar kaut ko esmu neapmierināta, viss kaitina, nekas nepatīk. Nokaitina sīkumi, cilvēki vienkārši tracina. Un bieži vien sanāk kādam pateikt kaut ko asāku, it kā ir par ko, taču tajā pašā laikā normāli cilvēki tam tik lielu uzmanību nepievērstu. Kaitina ka cilvēki sabiedriskajā pieskaras, kaitina tas ka kāds neliek mierā un runā par bezjēdzīgām lietām, vnk, viss kaitina. Nu cmon, pašai tas neliekas normāli, bet nevaru neko darīt. Galvenais, ka tā vietā, lai to visu laistu garām vai pabesītos un nomierinātos es iekšā turpinu vārīties. Un tā nav rudens depresija vai kas tāds, nezinu kas man ir.

Nezinu kāda ir diskusijas jēga, izlādēties vai varbūt dzirdēt kā jūs padarāt sev laimīgas un mīļas? :D un nebraucat citiem virsū par sīkumiem.
27.10.2014 21:56 |

Reitings 710
Reģ: 24.11.2010
Man biezi kaitina visadi sikumi, bet nevaretu teikt ,ka ta ir tikai mana vaina. Cilveki biezi vien pasi pasaka stulbas un kaitinosas lietas un pec tam brinas kapec uz viniem kads dusmigs. Uzliec miksto uz visu ,kas notiek apkart.
27.10.2014 21:59 |

Reitings 893
Reģ: 17.01.2011
PMS :D
27.10.2014 22:03 |

Reitings 553
Reģ: 29.01.2009
man nesen bija precizi tas pats, es kaitinaaju pati sev :D katru otro dienu nerunaju ar savu draugu, jo man kkas visu laiku izbesija. lidz ar to mums nebija seksa, un ari tas mani kaitinaaja, bet kursh mani neapmierinatu maz gribeeja ... :D
shi depresija pargaja, peec pudeles viina, seksa un skaistajiem ziediem :D sievietes...
27.10.2014 22:09 |

Reitings 535
Reģ: 28.12.2012
Man šis arī ik pa laikam uznāk, gribas, lai visi aizverās un pazūd no mana redzesloka (atsevišķi indivīdi) :D
27.10.2014 22:15 |

Reitings 804
Reģ: 19.10.2014
Cik pazīstama situācija. Man bija līdzīgi, kad sagriezās kājām gaisā manas attiecības ar puisi, kas patiešām bija iekritīs sirsniņā. Šis periods man ilga 4 mēnešus, tikai tagad esmu stabili nostājusies uz savām kājām un varu teikt, ka mani reti kas vairs kaitina. Man palīdzēja grāmatas un jauna draudzene, kas bija tieši šadā pašā situācijā. Var teikt, ka viena otru izvilkām no tās bedres. Kā jau iepriekš beztēmā minēju, man šobrīd ir tas periods, kad viss liekas pasakaini skaists.
Kā padaru sevi mīļu un laimīgu? Mācos nedusmoties, skatoties spogulī, uzsmaidu sev. Iemīlu sevi, katrā lietā cenšos saskatīt pozitīvo. Nezinu gan cik ilgi man šis viss ies, tāpēc izbaudu šo mirkli.
27.10.2014 22:17 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Man šādi bija pirms pāris nedēļām kādas 3-4 dienas. Nu trakums bija ar mani. Jau gan draugs, gan vecāki kļuva ar mani neapmierināti, jo nespēja ar mani normāli komunicēt. Tad es vienkārši sirsnīgi parunājos ar draugu, un viss pārgāja. :)
27.10.2014 22:22 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Man tagad taa ir, ka vienkarsi visi kaitina :D :D :D

Bet tas tapec, ka neesmu izguejusies :(
27.10.2014 22:24 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits