Esmu galīgi apjukusi, nezinu ko domāt. Sanāca tā, ka runājoties ar draugu pat nezinu kā nonācam pie tēmas krāpšana (pirms tam arī par to bijām runājuši un viņš vienmēr izteicās ka tā nevarētu, jo viņs ir ticis krapts) un viņs izteicās, ka nevarot jau zināt, kas būs pēc vairākiem gadiem un ka var taču iepatikties cita (par šo es neuztrauktos tā jau tiešām var notikt). Bet pats trakākais, ka viņs pateica, ka ja iepatīkas kāda cita, tad protams, gribas ar viņu pārgulēt un to arī darīs. Kad jautāju, kapēc nevar tad pamest iepriekšējo meiteni un tad ar jauno darīt ko vien grib (runājām itkā abstrakti par vīriešu un sieviešu attiecībām, ne tieši mums, bet saprotams, ka tas attiecas arī uz mums), viņs atbildēja, bet tādi taču ir vīrieši viņiem vajag fizisko un ja nu tā jaunā tomēr ir ar tarakāniem, jāiepazīst vispirms, lai izlemtu vai iet prom pie jaunās... Tādējādi secinu no viņa teiktā, ka principā viņš man pasaka, ka kādreiz ir gatavs mani krāpt un to slēpt, jo redz nekad jau neko nevar zināt un viss var gadīties.. bet bāc es to nesaprotu, es zinu ka man tā negadīsies, ja es iemīlēšos citā, tad nespēšu sāpināt savu esošo mīļoto un šķiršos. Tagad nesaprotu ko man darīt, kā rīkoties, ja šis cilvēks grib nākotnē precēties un bērnus, bet tajā pašā laikā ir man pateicis ko tādu.. kā man viņam uzticēties? Piedod, ka tik gari, esmu nereāli apjukusi, gribas tikai raudāt un raudāt..