Draugs pats var kreklus izgludināt, kamēr es laisku guļu gultā un viņu vēroju :) Viņš arī sevi tīri labi prot apģērbt. Neesam vēl tik ilgi kopā, un apģērba ziņā gribētu ieviest savas mazas korekcijas, bet tas noteikti nebūs tā, ka es viņam mājās stiepšu drēbju kalnus - iesim kopā, un es "ieteikšu" šādu vai tādu variantu, kuru viņš varēs izskatīt :D
Māju iztīrīt arī pats prot. Pabarot sevi gan nē, un, piemēram, mājokļa lietu ziņā viņš pat nekad neiedomātos par trauku mazgājamā līdzekļa vai drēbju žāvētāja nopirkšanu. Izdomātu 100 veidus, kā veļu izžāvēt bez žāvētāja (piemēram, karinot pie aizkaru stangas :D ), nevis nopirktu vienreiz to sasodītu žāvētāju :D
Manuprāt, galvenais ir atrast kompromisu. Ja meitene ir ar daudz vairāk brīvu laiku, bet puisis noskrējies, tad būtu tikai loģiski, ja krekli sagaidītu jau gatavi - lai laiku, ko varētu pavadīt kopā, puisim nav jāpavada gludinot. Ja meitenei vispār nepadodas gatavošana, tad to var darīt arī puisis.
Un tomēr.. man patīk sievietes loma, un es ar prieku varu arī veikt dažādus mājas darbiņus, bet es nekad nedarīšu visu pati, un neraušu viņam no rokām ārā putekļusūcēju. Profilaktiski aicināšu palīgā, ja viņam būs laiks, deleģēšu pienākumu, ko pati negribu darīt, pačīkstēšu, ja man kas ir grūti un ļaušu viņam palīdzēt un justies man vajadzīgam.