AHA - ticēt Liktenim nav nekas nosodāms. :)
Kurā brīdī sāk zust interese no puišu puses? Esmu dzirdējusi klasiskus piemērus iz grāmatām un iz dzīves, ka bieži vien meitenes ir tik ļoti izmisušas pēc tā vīrieša, ka momentā metas apskāvienos un ātri vien sevi visu "izliek". Tā teikt - neko neatstāj atklājamu... Šādos brīžos vīrieši zaudē par meiteni/sievieti interesi. Kā Tu rīkojies? Vai esi savā ziņā noslēpumaina attiecībās? Vai visu uzreiz atklāj un padari "iegūstamu"? Padomā par to.
Vēl kas... iespējams, ka šāda veida vīrieši tiek doti arī tāpēc, lai saprastu, kas notiek Tevī pašā iekšā?! Ja, piemēram, esot šim simpātiskajam puisim blakus, mēdz iedomāties: "Eh, ko tad es...Šovakar viņš tik labi izskatās! Visi atkal viņu pamanīs, bet es palikšu viņa ēnā...". Tā teikt, mazvērtības kompleksi. Ja tā, tad visticamāk jāpastrādā ar sevi. Jāpaaugstina sava pašapziņa nevis uz skaistā puiša rēķina, bet gan uz savas pašas vērtības. Redzi, kas ir par lietu... veiksmīgas attiecības nosaka ne tikai panākumi karjerā, finanses utt., bet arī tas, kas notiek Tevī pašā - Tev jājūtas pašpietiekamai, skaistai utt. Tā teikt, esot attiecībās katram no partneriem jābūt jau iekšēji laimīgam, apmierinātam, pilnīgam utt. IR ĻOTI KĻŪDAINI DOMĀT, KA OTRS TAGAD MANI PADARĪS LAIMĪGU, PILNĪGU.