Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

SUŠI

 
Reitings 443
Reģ: 25.01.2014
Sveikas!
Vēlējos noskaidrot, kādus ikrus izmanto suši? Man garšo tie, kas tokyo city tie oranžie.

Un kādi suši salikumi jums vismīļākie?

Man ļoti patīk tradicionālais - lasis, filadelfijas siers, kā arī kaut kas neparastāks - lasis, mango
24.10.2014 11:23 |
 
10 gadi
Reitings 844
Reģ: 17.10.2013
Man liekas , ka tie bija Masago ikri.
24.10.2014 11:26 |
 
Reitings 443
Reģ: 25.01.2014
Viņi rimi/maxima ir nopērkami?
24.10.2014 11:29 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
papēti veikalos pie zivju nodalījuma stendiem!!!

Es būšu neinteresanta jo man garšo klasiskais variants:
Maki sushi: lasis svaigs+avokado+filadelfijas siers vai vienkārši svaigs gurķis+avokado+filadelfijas siers.
24.10.2014 11:29 |
 
10 gadi
Reitings 844
Reģ: 17.10.2013
Ja godīgi šaubos, ka būs nopērkami Maximā vai Rimčikā.
bet mājās gatavoju tikai Maki Sushi, bet ja esmu Ganbei, kādā citā restorānā vai pasūtu uz mājām, tad es esmu iecienījusi Horenso maki, Yasai maki,Caesar maki
Ļoti garšo arī karstie Sušī, bet neatceros nosaukumu. ;)
24.10.2014 11:36 |
 
Reitings 471
Reģ: 17.12.2012
Jā, tos ikrus var nopirk Rimi; ir speciāls stendiņš, tādā mazā bundžiņā - lidzivs ikri
24.10.2014 11:38 |
 
Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Man patik klasika filadefija un sake Tokyo,lidzigs filadelfijai lus vel asais lasis pa virsu. Yumyummmmiii
24.10.2014 11:41 |
 
Reitings 443
Reģ: 25.01.2014
coconut - un cik apmēram maksā? :)

besame - es tādus tokyo ēdu, ar to lasi pa virsu... Vnk tiiik garšīgi, liekas nekad nevarētu apnikt tie tokyo city sushi :D jo var ēst un ēst
24.10.2014 11:44 |
 
Reitings 2461
Reģ: 02.01.2010
Man vislabāk garšo suši ar kūpinātu vai tvaicētu lasi, vai arī ar garnelēm, japāņu omleti, jūras ķemmīti. Jēlas zivis suši nepatīk, neēdu. Ā, vēl arī suši ar zuti nevaru ciest :D Karstie suši ir garšīgi, lai gan īsti vairs neatgādina suši.
24.10.2014 11:45 |
 
Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
I neruna. Vasara notiesajamam 64 susi,nu tur ta akcija. Nosolijos nemuzam ra vairs nedarit. Kaa tad :D
24.10.2014 11:46 |
 
Reitings 471
Reģ: 17.12.2012
Enija9, oi to gan neatceros, bet nebija pārāk dārgi; kad pēdējoreiz pirku, šķiet, ka bija kādi Ls 3,00, bet tie ikri ir tādā ļoti mazā burciņā :)
24.10.2014 11:47 |
 
Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Es tos karstos edu, bet man nez kapec uz augsu rava,negarsoja.
24.10.2014 11:47 |
 
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Agita Maki.
Bet vispār visi ar zuti.
24.10.2014 11:57 |
 
Reitings 978
Reģ: 09.10.2013
Neiesaku gatavot ar ikru aizstājējiem, kas ir pa 3-4EUR nopērkami...
1x draudzene pagatavoja, tas bija vāks, pēc tās reizes man suši vairs tik ļoti negaršo kā kādreiz :D
bet, nu, tas tādēļ, ka neaizdomājās, ka tie ir sintētiskie vai kādi tur ikri, bet restorānos ir īstie :)
24.10.2014 11:58 |
 
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Pff. Akita nevis Agita. :D
24.10.2014 11:58 |
 
Reitings 541
Reģ: 15.02.2009
Es, personīgi, kad gatavoju suši mājā, tad vēl nekad neesmu izmantojusi ikrus. Tāpēc iespējams es kļūdos, tomēr reiz RIMI hipermārketā vietā, kur pārdot vistas filejas un zivis, redzēju, ka traukā pārdošanā izlikti sarkanie ikri. Varbūt autore domā šos ikrus? Ja jā, tad nevajadzētu būt problēmām ikrus iegādāties...

Lai veicas atrast un pagatavot garšīgus suši! :)
24.10.2014 14:31 |
 
Reitings 443
Reģ: 25.01.2014
Nu es ceru, ka nebus tā ka tie ikri kaut kadi negaršīgi :D bet nu janoriskē
24.10.2014 14:50 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!