Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Herpes vai kas vairak?.

Reitings 1
Reģ: 22.10.2014
Sveikas.
Saksu ar to ,ka dzīvoju Spānijā un pāris mēnešus atpakaļ milejoties ar melno puisi dabuju vērpesvvīrusu. Nezinu vai viņšbija vvainags vai tas bija jau mani, biju pie ginekologa un viņš teica tas ir ari tāpēc ,ja imūnsistēma lej un biju pārstrādājusies vai ari puisis . Puisis ari bija pie ārsta ,bet viņš ir tīrs. Tad uzzināju, ka šīs vīrusir uz visu mmūžu , un ka tas ir lipīgs . Tā nu saku atveseļošanos mēneša garumā. Viss bija tik sāpīgs un jūtīgs , nācās curat dūša laizot aukstu ūdeni virsu uz kaunuma lūpām, urinejot bija sajuta ka kāds bertu sāli atvērtā brūcē. Tas nebija lēts prieks un beigās zaudēju darbu ,jo kāvēju daudz. Uz laiku viss bija OK, ar to puisi gan viss cauri, bet satiekos ar citu un pirms pāris dienam milejamies un nākamajā diena jutu tādu ka mazu piepampumu ,bet domju ka nekas īpašs pēc trakas nakts ,bet vel nākamajādiena jutu ka ir atkal pāris herpju pumpinas un kad apskatiju spogulī ieveroju ka uz kreisas lielas kaunuma lupas ir tāda ka strutu līnija , tīrot nāknost kķēpīgs, gļotaina dzeltenums . pēc pirmās reizes rūpīgi esmu pievērsusi uzmanību higenai taka no netīrībastas 100% nav. PProblēma ir, lai tiktu pie ginekologa ir garas Rinas ar nedelam. Vai kādai ir bijis kas līdzīgs ? Un vai taisnība ,ka tomēr herpes vīrusu var izārstēt ? ( lasiju vienā diskusijā) un vai kas ko es varu darīt mājas apstaklos lidz vizitei?
Un noteikti jaaturas no sexa vai ne ?
Paldies.
22.10.2014 18:32 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits