tema pareiza, jo jautajums ir par darba lietam.
Nesen papeidzu savus diplomus (profesiju negribas minet, jo reta un negribas, ka sazime).
Tagad esmu pirma nopietna savas karjeas sakuma darba meklejumos, bet...
Universitates laika bija divas prakses un abas beidzas neveiksmigi, ja ta var teikt!
primajai vairak darba neatbilda tam, kam vajadzeja but, bet otrajai darbs bija perfekts, iznemot darba vidi un cilvekus.
Viss beidzas tik slikti cik vien slikti var but, ar partrauktu darba ligumu, un bezmaz tiesvedibas procesiem! Vainas no manas puses nekas, nav sudzibu par darbu vai kaut ka savadak!
Problemas bija, jo tiku izmantota ne darba pienakumiem un radiju to zinamu prieksniciebai! Ka ari nebiju miera ar atieksmi un neprecizatem!
No visa si muraga, kas jau it ka ir beidzies, esmu iedragajusi savu pasapzinu! jo liekas, ka kaut ko ne ta dariju, varbut vajadzeja sakost zobus un izlikties, ka viss kartiba!
Tagad meklejot darbu ir sausmigi bail, ka gadisos atkal tada pasa situacija vai cilvekiem bus lidziga atieksme! Sis bailes un nedrosiba vai esmu pietiekami laba bremze, loti!
Vai ir kadi ieteikumu vai pieredzes stasti ka tik gala?
P.s. nav problemu, sutu cv un motivacijas vestules, nemos un mekleju darbu, bet jutu ka ir iekseja bremze... ka tai tik pari, jo kaut kada prata sturiti ticu, ka piepildas tas, ko velamies, bet es sobrid baidos un saubos, tad ka lai tas piepildas un nak ta laba pieredze?