Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kā iesākt?

Reitings 246
Reģ: 19.08.2013
Sveikas cosmietes! :)
Beidzot esmu saņēmusi spēkus un apņēmību sākt dzīvot veselīgāk kā iepriekš, tas būtu ēst sabalansētu uztruru un sportot. Skan jau skaisti, bet kā to sākt darīt. Pamudinājums ir un mērķis tā pat, tikai grūti izdomāt kā nepadoties. Varbūt ir kādi knifiņi, kas ir tie produkti, kas no ēdienkartes būtu jāizslēdz, kādi vingrojumi iesācējiem (neesmu jau arī baigā "nesportotāja", vienkārši negribas pārforsēt).

Zinu, ka šeit ir daudz foršu meiteņu/sieviešu kas ar veselīgu dzīvesveidu ir uz TU! Tādēļ, būtu jauki dzirdēt ieteikumus, arī kritiku, jo bez tās nevar iztikt... :)

Ceru uz atsaucību!
21.10.2014 21:06 |

Reitings 28
Reģ: 21.09.2012
Vislabāk ir sākt ar domu nekad nekad nekad nepadoties. Sākt uzlabot savu dzīvesveidu ikdienas, nevis mainīt to. Katrdu dienu izdarīt maksimāli, kas vien ir Tavos spēkos. Veselīgs dzīvesveids kuru izdodas ievērot katru dienu ir zināšanu kopums, kas atstrādāts praktiski gadiem.
Ja arī paslīd kāja sāc atkal...tikai nepadodies nekad. Veselīgs dzīvesveids tā ir disciplīna.
Tikai neuzķeries uz primitīvām diētām. Vienkāršī sāc un visu uzlabo...
22.10.2014 21:50 |

10 gadi
Reitings 3122
Reģ: 29.01.2009
Man nepadoties vislabaak motivee rezultaati. Kad saac pamaniit, ka kjermenis mainaas, taa vien gribaas sportot vairaak un vairaak. Tas pats arii ar eedienu. Ja redzi rezultaatu, tad ir viegli sevi motiveet.
22.10.2014 21:54 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Man šķiet, ka nevajag sākt drastiski, visu neveselīgo nogriežot kā ar nazi, jo tad būtu lielāks kārdinājums norauties.
Es gan neesmu superveselīgā dzīvesveida dzīvotāja, bet cenšos dabīgi un ne brutāli ieviest veselīgāku ēdienkarti.
Par sportu, esmu slinka.. :( viss ātri apnīk, bet piespiežu sevi un kaut ko jau daru..
22.10.2014 21:55 |

Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
man liekas, ka galvenais neierobezhot sevi paaraak stingri. saac pamazaam, neviss kaa jau arieta teica, nogriezhot peekshnji kaa ar nazi.
panjem sporta zaalee treneri, lai sastaada treninju plaanu, lai paraada visu ko un kaa dariit.
22.10.2014 22:00 |

Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
katram ir sava motivācija,savi mērķi...
Piekrītu Liidere teiktajam. Ar neveselīgu ēdienu nevēlos sabojāt rezultātu!!!

Ko iesaku tev,nu galvenokārt to lielo ļaunumu,no balto miltu izstrādājumiem atteikties, a par pārējo jau pati spried kad labs un kas ne. Internets pilns ar info.

Ja ir naudas, vienkārši hopsss un sāc darboties sporta zālē bet ja nav tādu iespēju,ārā vienmēr var skriet! galvenais uzsākt un patiešām sajust tās patīkamās pārmaiņas ķermenī!

Lai veicas!!!
22.10.2014 22:03 |

Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
just do it! mazaak domaat , vairaak dariit, jo viss ir galvaa!
tas ir apmēram tā - iešu uz zāli, nē, slikts laiks ārā, drīz jau vēls, man jau sāk gribēties ēst, laikam šodien tomēr neiešu...no šī es vēlos pateikt to, ka nedrīkst ļauties tām domām, ir vnk jādara!
22.10.2014 22:43 |

Reitings 782
Reģ: 03.06.2014
Dikti piekrītu Perversās teiktajam. Tās reizes, kad sevi pārvaru . . tieši pēc vingrošanas jūtos lepna par sevi. Pa retam uzsitu uz pleca, ka saņēmos un neļāvos - nedarīšu. Motivāciju dod arī tas, ka pirms vingrošanas atceros sajūtu, kas pārņem pēc vingrošanas.
24.10.2014 13:50 |

10 gadi
Reitings 4392
Reģ: 30.09.2013
Cannibal
Varēju jau nosaukt arī mērķus - vingrojumus nevar ieteikt ja nav zināms pat mērķis... nenoviena produkta nav pilnībā jāatsakās - tikia jāzin kad un cik to labāk uzņemt ....

jaukums
Jā internets pilns ar info - bet ir viens liels BET - info internetā ir ļoti dažāda.. nereti pat šķietami pretēja... zaļs iesācējs bez gana labām pamatzināšanām neizlobīs kurš info ir vēttīgs un kurš sen kā novecojis vai pat kļudains stereotips... spilgts piemērs - par to cik olbaltumvielas uzsūcās vienā ēdienreizē - info internetā atrodams - 20g - 45g. ... viens LV pazīstams kultūrists min pat 1g uz katru liesās masas kg. .... pat dietologi runā atšķirīgi ... tad nu iedomājies ka cilvēks bez pieredzes un pamatzināšanām ko te vispār vairs var saprast?
24.10.2014 14:43 |

10 gadi
Reitings 4392
Reģ: 30.09.2013
Ja cilvēks tiešām nopietni gatavs pievērsties fitnesam un veselīgai un sabalansēti pareizai ēšanai (p.s.- fitnes un sabaalnsēts uzturs ir roku rokā jebkurā variantā) - silti iesaku netaistīties pa tumsu .. bet nepažēlot tos pārdesmit eur un iet pie kompotenta trenera lai sastāda Tev individuāli piemērotu treniņprogrammu kur katru vingrojumu arī parāda + uztura plānu ņemot vērā tavu ikdienu... savādāk visās zālēs kurās esu bijis var redzēt ka ~70% no apmeklētājiem vairāk vai mazāk lietas dara nepareizi un tād''ejādi savu mērķi nesasniedz vai uz to iet bremzēti vai sliktākajā gadījumā pat gūst traumas...
24.10.2014 14:47 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits