Es, piemēram, uzskatu, ka Cateleya izskatās labi un teikt, ka neizskatās labāk par vidējo cosmo meiteni jau nu gan nav patiesi. Ko tad jūs gribējāt? Man tieši liekas, ka tur arī ir tā sāls tajā mētelī, ka tas ir vienkāršs klasisks, bet ļoti kvalitatīvs. Pielīdzināt to Zaras mētelim jau nu gan man šķiet muļķīgi. Bet te laikam meitenes uzskata, ka kaut kas sevišķš būtu saskatāms apģērbā, kur katrā malā piekarināts zīmola logo.
Par somas krāsu - domāju, ka tā piestāv mētelim, melnais iet kopā ar sarkano, protams, vienīgi man pašai tā soma ne visai patīk, bet nevarētu arī teikt, ka kaut kas nav saskaņots, vai izskatās bezgaumīgi. Un par tiem spilgtajiem akcentiem runājot, manuprāt, ja tos lieto, tad tiem ir jābūt vairākiem savstarpēji saskaņotiem, respektīvi, ja ir spilgti sarkana soma, tad labi būtu, ja arī kurpes tādas ir ( šajā gadījumā gan pie mēteļa nē, bet vispārīgi runājot ), vai arī kaut vai spilgti sarkanas lūpas, lai kaut kā tas viss labāk saskaņojās un tik ļoti neizlec no koptēla :)