Patiesībā ļoti interesants temat, tikai jāpaskatās mazliet plašāk.
Pašam bija tā privilēģija studēt ārzemēs un uzsākt savu karjeru tur, līdz ar to mani ienākumu cipari salīdzinājumam nav objektīvi, taču gribēju parunāt par vienu jaunu vietējo censoni, ar kuru sanācis daudz sastrādāties un par kura intelektu un apņēmību pat man brīžiem jānobrīnas, pozitīvā ziņā.
Pusis savos agrīnajos divdesmit, nenāk no izteikti turīgas ģimenes, visu sasniedzis paša spēkiem. Dažādu apstākļu iespaidā jau ļoti agri sācis strādāt atzīstamos amatos, iekrājis stabilu pieredzi un noteikti ir vismaz pāris gadus priekšā sava gada gājuma cilvēkiem. Bet par ko stāsts - precīzi pateikt nemāku, bet ar augstu pārliecību varu teikt, ka 20 gados saņēma vismaz 700+ eur, 22 gados jau cipars viennozīmīgi pārsniedza 1000+ un pieļauju, ka šobrīd vēl vairāk. Manuprāt šie ir pilnīgi pietiekoši cipari, lai dzīvotu pilnvērtīgi Rīgā, it īpaši jau pie viņa vecuma, taču, cik esmu nopratis no viņa netiešajiem tekstiem, ar šādu ienākumu līmeni Rīgā nopietnas atticības uzturēt nevarot... Jā, nezinu ar kādām meitenēm viņš tiekas, taču vecuma ziņā būtisku noviržu no viņa gadiem tur nav, tādēļ arī man rodas jautājums, kā kas tāds ir iespējams?? Vizuāli viņam nekādu problēmu nav, arī sporto aktīvi un visādās citās jomās patīkams cilvēks.