Es nekad neesmu izpratis, kā cilvēk ir spējigi uz ko tādu. Ja Jūs vēlaties izdarīt pašnāvību, tas nozīmē, ka jums ir vienalga par cilvēkiem kuri jūs mīl, kuriem jūs esat vērtīgs, ja tā ir taisnība, tad jums ir pilnīgi vienalga par visu, neviens par kuru uztraukties. Tātad, kapēc uzreiz jātaisa pašnāvība? Jums ir iespēja sākt jaunu dzīvi, pametiet savu nožēlojamo darbu, savu dzīvesvietu, valsti kurā jūs dzīvojat, dodaties ceļojumā, nav naudas tam? Stopējiet, dzīvojiet pie svešiniekiem, iepazīstiet jaunus cilvēkus. Ja vēlaties, tad dodoties uz kādu latīņamerikas valsti un strādājiet kādā pludmales bārā. DZĪVOJIET. Briesmas? Nāves draudi? Pilnīgi pajāt! Jūs pirmstam bijāt gatavi sevi nogalināt un tagad uztraucaties par briesmām? Atcerieties, pasaule ir jūsu rokās un tikai jūs to spējat mainīt.
Dažreiz es gribētu sākt visu no jauna, paķert motociklu un vienkārši braukt. braukt tālumā, apceļot Eiropu, dzīvot apšaubāmas kvalitātes dzīvokļus un labi pavadīt laiku. Pārcelties uz Argentīnu, atvērt savu bāru, iemācīties spāņu valodu. Iespējams tad es saprastu, cik tomēr pasaule ir skaista. Tikai es pats varu kontrolēt savu dzīvi, ko es gribu darīt un ko nē. Es nedrīkstu ļaut kautkādiem mūsdienu standartiem kontrolēt savu dzīvi.